Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Krrristovskis pret poligarhiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
VĒLĒTĀJS
V
Kristovskis pret poligarhiem. Nu nē, nevēlēšu ne par vienu no Jūsu nosauktajiem konglomerātiem - urnā metīšu TUKŠU aploksni un nebūšu starp 10%, kuru balsis uzurpē negribētie!!!
skolotāja
s
Godīgums un atklātība ir labas lietas. Ģirtvaldim ir daudz sekotāju, spriežot pēc komentāriem. Tomēr arī mūsu ir daudz un mēs ar savām algām uzturam savus balsstiesīgos vīrus, bērnus un vecākus... Kāpēc, Ģirtvaldi?
Taisnību mīlot
T
Vai Jūs esat dīvains? Ja Jūsu politiskā mīluļa viedoklis Jums nav saprotams vai ir atšķirīgs, tad, Jūsuprāt, tas ir izdomāts? Būtu gan stilīgi, ja laikrakstos pēkšņi visi sajuktu prātā un sāktu paši sacerēt intervijas. Tāpēc jau tā ir saruna, nevis sabiedrisko attiecību materiāls vai priekšvēlēšanu propaganda. Kristovskis vismaz ir godīgs un neslēpj pirms vēlēšanām to, ko var nākties darīt pēc. Novērtējiet to arī pārējie. Pieraduši dzirdēt melus vai politiski angažētu žurnālistu rakstiņus lasīt, tāpēc godīga saruna liekas safabricēta. Malacis Kristovskis. Cienu par neizlikšanos. Es lasu visas šīs politiķu intervijas un jautājumi visiem bijuši ne jau nu tādi, kādus varbūt viņi vislabprātāk dzirdētu. Bet, ja esi politikā, Tev jāvar atbildēt uz visu. Ko tad gaidījāt? Ka Kristovskim tikai par rekordiem jautās?
Bogdanova, bļ...
B
Paskaidroju vēlreiz, īpaši bremzētajiem: pensijas būs spiesta griezt jebkura valdība, tikai Kristovskis to pasaka atklāti, nevis melodams, kā Šlesers un Saskaņa, ka laimība iestāsies, tiklīdz par viņiem nobalsos.
Viss skaidrs
V
Labs melnais PR gājiens-tātad Kristovska banda vēlreiz nozags maniem vecākiem pensijas,man algu.Rezultātā balsoju par cilvēka cienīgu dzīvi!
Jānis J. Dimants, Jr., M.D.
J
Nav ko pa pagātni rakņāties. Jāiet uz priekšu. Vsiem - visām labejām valstiski un patriotiski noskaņotām partijām jāapvienojās. Vai tas ir tik grūti ko saprast? Un Vienotībai jāiegūst 52 deputāti Saeimā. Tam ir jābūt mūsu visu mērķim ar skatu uz nākotni. To mēs varam, jo to mēs gribam.
jana
j
blefs, viens vienīgs blefs
*****
*
Burbuļu dauzītājs ...
Vol...
V
Krrristovskis......Diena rulllle!!!
Ivars Graudums
I
Panaakumu atsleega labeejaam partijaam buutu apnjemshanaas kljuut sociaalaakaam. Gaadaat vairaak par truuciigaam latvieshu gjimeneem. Jo taisni taas Latvijaa ir vairaakumaa.
archivārs
a
Kristovska vārdos ļoti daudz patiesības.Tikai tas prokurora tonis ir bišķi pārspīlēts.jo VĻKJS,TF,LC,TB,LNNK,PS biedrs Kristovskis valsts nozagšanas laikā varas partijās ir bijis daudz ilgāk nekā,piemēram,Šlesers. Arī par Lemberga saistību ar ZZS nebija smuki izlikties neko nezinot.Savus vēlētājus tomēr vajadzētu kaut nedaudz cienīt. Toties Kristovska un Vaideres loma Edvina Šnores filmas popularizēšanā Eiropas Parlamentā manās acīs ir ļoti liels pluss.
jautājums
j
Gaidu Vienotības reaciju.
jautājums
j
Ja tieši tā šis Kristovskis ir runājis intervijā tad labākājā gadījumā viņam stipri nav mājās. Viņš ļoti ir iegāzis Vienotību ar šo interviju. ĻOTI. Šī intervija ir liela politiska kļūda
monitors
m
Visi citi, arUrbanoviču un Šleseru priekšgalā, arī atņems tavu pensiju, tikai pirms vēlēšanām to neteiks. Kristovskis vismaz ir godīgs.-------------------------- Viss pārliecināji, balsošu par godīgu politiķi. Paga, paga, tas ir tas pats godīgais politiķis, kurš atteicās algu saņemt Rīgas Domē, tādēļ ka ES viņam maksāja par bezdarbnieka statusu? Un bez tam, kāds labums man no viņa godīguma pensiju jautājumā? Jābalso tādēļ, ka pensionāri varēs nomirt godīgā politiskā atmosfērā? Par politiķiem balso, tādēļ ka viņi saredz ceļu problēmu risināšanai nevis, tādēļ ka viņi paziņo, ka nevēlamās sekas iestāsies.
Visuvaris
V
Nu patīk šim puišķānam vara, bet nu nekādi nevar dabūt. Lien gan kā uts visur un sūc,sūc,sūc.....

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens

Pazeminoties gaisa temperatūrai, 28.septembrī Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) operatīvā informācija.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas