Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +15 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Kubiļus - Dombrovskis

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
anna
a
Neredzu gan, ka raksti būtu pretrunā. Un salīdzināt vajag. Var jau izlikties, ka viss ir labākajā kārtībā un runāt par neko.
Tā gan
T
Ja premjers kopā ar prezidentu būtu ASV, žurnālisti pirmie kliegtu, kāpēc viņš tur aizbrauca, cik naudas viņš tur iztērē...
Rīdziniece
R
Es domāju ka bildē pie raksta Lietuvas premjers, bet nē - tikai jaunais algotnis. Vienmēr saku, ka nevajag ticēt tam ko redzi un dzirdi. Patiesība ir tur - ārā. Tas, ka lietuviešiem enerģisku bāleliņu ir daudz vairāk un gēni no Vitauta laikiem citi, tas nav noliedzams. Bet - visur taču labi, kamēr mēs tur neesam. Piemērs - Īrija. Kā dzīvoja, kā dzīvoja - kamēr mūsu bāliņi neaizlidoja...
g.a.
g
Jāpiekrīt Jūsu viedoklim. Lai gan neesmu Dombrovska fans, bet te nu tik tiešām neuzkrītoši tiek taisīts kašķis un nepamatoti veidoti pretnostatījumi. Žēl. Nav jau „brīvi” mums tie Dienas žurnālisti. Kas maksā zem tā stabules dejo. Pēc šī raksta jājautā - Sandi vai varu ticēt tavam rakstam "Budžeta mērķi ir primitīvi"?
tantuks
t
Biju vakar Lietuva un salidzinot ar Latviju bija reali jutamas izmainas-nav nodokla dzivokliem un citiem.PVN mazaks ka pie mums.Makleri raujas vaiga sviedros-bankas dod un cilveki nem kreditus,laikrakstos daudz darba sludzinajumu,liels patriotisms ,liela ciena pret savu Prezidentes kundzi,cel un buve tiltus,rupnicas sak stradat- mekle stradniekus-cilvekiem labs prats un nedzirdeju neviena saruna kada slikta varda par savu valdibu. Pie mums visi ir tik notiranizeti,ka stradat negribas ar griesanu,ar konsolidaciju ka labi nav. Malaci!
I.Gr.
I
Latvijas valdiibai buutu par katru cenu jaarada jaunas darba vietas. Nesen lasiju Dienaa, ka izdeviigaak buutu buuveet lielus veeja ratu parkus, bet to varot vislabaak veikt vaacieshi. Vai tad nebuutu daudz labaak, ja latvieshi pashi saaktu buuveet nelielus veeja ratu parkus? Gan jau iemaniitos un vareetu tos veel paplashinaat! Patiesi, Dombrovska valddiiba nav taalredziiga! Un ja tas ir taa, tad buus jaaieveel cita valdiiba. Tikai ieprieksh iekaartojiet gan to izgliitiibu tikai valsts valodaa! Taada izgliitiiba vareetu latvieshos un pat krievos radiit optimismu!
jrx
j
Bet vai tad Latvijai ir Premjers? Tikai melis pie valdības stūres..
Kauns Dienai
K
Kā Dienai patīk taisīt kašķi! Cik dzirdu no Lietuvas radiem, tad jāsecina, ka S.Točs dziļi maldās. Ja nu ir -kā viņš mums mēģina iestāstīt, tad godīgi būtu atcerēties , ka Latvija atšķirībā no Lietuvas, gadiem tika pamatīgi izsaimniekota, un ar Dienas favorītu aktīvu dalību!
He he...
H
Vai nu tu nelasi , ko es uzrakstīju vai muļķi te apzināti laid.... he he... Jā , daļu aizdevuma varēja tērēt arī ierēdņiem , taču GALVENAIS ir valsts ekonomikas atjaunošana. bet pie mums kas notiek? daļu naudas noēd ierēdņi, bet pārējo tura Valsts kasē kā garantu PRIVĀTĀM bankām, bet ekonomikas attīstībai FIGA.... hi hi... Vai tik stulbu situāciju tu man liec akceptēt? ha ha...
cba
c
Starp citu, lietuvieši sava premjera vietā daudz labprātāk vēlētos Dombroski. Kopumā jau lietuviešiem situācija nav īpaši labāka. Tas, ka viņi nav aizņēmušies naudu no SVF dod viņiem zināmu fleksibilitāti atsevišķos jautājumos, bet par to viņiem jāmaksā 6,5% nevis 3,5%, kā Latvijai. Izdevumi jāmazina abās valstīs šā vai tā.
cba
c
Es ceru, ka Jums ir saprotams, ka aizdevuma neņemšanas gadījumā būtu vai nu nekontrolēta LS devalvācija par 30-50% vai arī visi pensionāri, sabiedriskajā sektorā nodarbinātie un uzņemumi, kuri apkalpo valsts iestādes saņemtu STIPRI SAMAZINĀTU pensiju, algu , pabalstus, visticamāk, ar vairāku mēnešu kavēšanos.
Fiksais
F
Vai 7 miljardi netika aiņemti lai atdotu 2 neveiksmīgu baņkieru pakāstās (pievāktās) naudas dēļ? Vai jāglāb bija tāpēc, ka 15 gadus LC bandīti caur šo baņķeli izzaga valsti buvējot zelta stadionus, zelta tiltus un citus uberobjektus, kur otkatā aigāja līdz pat 50%??? Un kāpēc kimināllietas ierosināšanas vietā Dombrovskis izvēlējās uzlikt slepenību šai klajai afērai? Kāpēc pensionāriem jāmaksā par Goldmaņa&Co afēru? Tāpēc ka memmītim bail pa zobiem norauties?
He he...
H
Kundzīt, vai tad aizdevums bija domāts Vienotības jenotu partijas ierēdņu norīšanai vai ekonomikas atjaunošanai valstī, lai budžets atkal veiksmīgi pildītos?
liena
l
vai tikai man tā liekas, vai jaunā komentētāja Sandra Toča galvenais uzdevums ir līdzināt ar zemi Dombrovski? Diez,ar kādu mērķi? vai patiešām visi aizmirsuši, ka, ja nebūtu saņemts aizdevums, valsts kase būtu tukša un Latvijā vienkārši viss valsts finansētais būtu beidzies?
Dīzelis
D
Ha Ha Kubiļum ir redzējums katru dienu redzu ziņās . 1-1 tas pats Kubiļum tas pats liktenis mazināt , mazināt budžetu. Viņiem bezdarbs vel lielāks un nav variantu kā to atrisināt. Vienīgais kad Kubiļum nebija Parex uz kakla. Lūk mūsu lielākais klupšanas akmens.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas