Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +15 °C
Apmācies
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Kučinska vadītā komisija grasās pārņemt kiberdrošības jumta likuma sagatavošanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Terorists
T
Nu Kučinsku Mārim pieredze jau ir lai policiju un drošībniekus paliktu zem āmuriem.Un to kad šinī nodarbē neizpaliks bez Lielā Andra & Co padoma par to var neviens nešaubīties. Suns jau spalvu met,bet tikumu nekad.
fiksais
f
Greizo spoguļu karaļvalsts, tā vietā lai sašņorētu padsmit tūktošus algu maksātājus un beidzot likvidētu šo masveida lelkalibra valsts izlaupīšanu, tiek meklēts labāks veid, kā noslēpt šo izlaupīšanu... Kāpēc nevienu nesēdina iekšā par ļaunprātīgu dienesta stāvokļa izmantošanu un līdzekļu piesavināšanos lielā apmērā grupā - vai tas tomēr nav krimināllikuma pants? Vai nevajadzēja TŪLĪT sasēdināt visus šo līdzekļu piesvinātājus? Ko?
lellei
l
Vienkāršajam cilvēkam, kurš dzīvo pieticīgi būtu jābūt laimīgam, ka viņš nav viens no tiem simts vai varas pārstāvis. Vārdu sakot, labāk laimīgs drupačas ēdot nekā ar infarktu slimot katru dienu tur augšā.
lellei
l
Atrāk no dižķibeles laukā. Tikai un vienīgi ar attīstību,nevis ar iešanu atpakaļ.
lellei
l
Ar motivētiem es domāju,lai viņi varētu jau savu esošo biznesu attīstīt. Tas nesīs labumu sabiedrībai. Nekas nevienam nepieder mūžīgi, viss ir laicīgs. Visi tāpat mirsim kādu dienu. Saproti?
lellei
l
Es domāju, ka vissliktakais būtu, ja ievēlētu jaunus cilvēkus, jo jauniem ir japarņem pilnīgs juceklis. Ir jāļauj un pat jāpiespiež tos pašus cilvēkus padarīt visu līdz galam,proti, lai viņi visu sakarto un tikai tad ir iespējama veselīga jaunas paaudzes ieviešana valsts struktūra. Privātais sektors dzīvo citā pasaulē. Es domaju, ka tiem 100 deputātiem ir jābūt bagatiem, pieredzējušiem un motivētiem šajā Latvijai tik grūtajā brīdī.
lellei
l
Tu samērā precīzi raksturo to visu. Bet viņi nesmīdina, tā nav, viņi paši to nespēj saprast un principā to nespēj saprast pilnīgi neviens, viņi cenšas uzņemties atbildību par to par ko principā atbildību uzņemties nevar un nav iespējams, jo tad tā ir pūļa noskaņošana pret sevi un ptāda kā pašnāvība savā veidā. Saproti?
E
E
Valmieras nagliņu tirgotājs būs kiberdrošības garants!
kā lai paskaidro..
k
To likumu varat pacelt, bet būtiski tas neko nemaina. Visi tie brīnumi nāk no ļoti ļoti tālas vietas. Pat paši spēcīgākie hakeri tur neko nevar padarīt. To nevar nokontrolēt. Tas nav iespējams. Uz tā visa virtuālā nokontrolēšanas nespējas arī balstās pilnīgi viss,proti, attīstība bez robezām. Bezgalīga attīstība. To visu var megināt turēt kaut kādā virtuālā režgī, taču tajā pašā laikā nekāda ierobežošana nav iespējama un nenotiek. Tas ir mūsu domas. Cilvēks var nodomāt, bet nepateikt, taču doma automātiski tie uzsūkta un īstenojas. To ir grūti izskaidrot un saprast. Veselais saprāts to nesaprot un neredz.
Terorists
T
Un šo drošību uzticēs protams kādai ar partiju finansēšanu saistītai firmai kurai jāatpelna savi ziedojumi partijai. Tādēļ jau šie uzņēmēji nav ieinteresēti lai šādi papīri un ziņas ieraudzītu dienas gaismu Latvijā un tiem uzliek slepenības statusu.
Memory
M
>MALDIES - tikai bizness, tikai 20% ' otkatam '......
Memory
M
Kiberdrošība ? Kiberdrošība - ienesīgs bizness ? Vēl vairāk slepenības - jo lielākas summas būs jātērē kiberdrošībai ? Kārtējas e-projekts visā tā krāšņumā - un atkal, kā e-talona gadījumā visu par visu apmaksās ierindas nodokļu maksātājs ??
Terorists
T
Bet ir jau arī ko slēpt.Iedomājaties ainu kad ārzemju partneri uzzin cik īstenībā nopelna kopfirma vai sadarbības partneris,bet atskaitēs uzrāda mazākas summas.Vai otrs variants kad firmas-partiju sponsori un arī lielie valsts un pašvaldību pasūtījumu izpildītāji..Tā kā šeit ir ko gan slēpt un galvenais skaļi bļaut abām pusēm kuru intereses ir paliktas zem lupas.
Dille
D
Mani interesē Neo viedoklis šai jautājumā.
e
e
mērķis ir viens- nevis aizsargāt personu info, bet- lai pingvīni neuzzina to, kas viņiem nav jāzin

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas