Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +9 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Kučinskis: 47 balsis pret Maizīti negaidītas pat vislielākajiem oponentiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Zane
Z
Nevaru vien sagaidīt Saeimas vēlēšanas. Ceru, ka cilvēki vēl spēl domāt un saprast un trīs A komandas neievēlēs.
Alberts
A
No vienas puses tā i vajag tam Maizītim ! Pats viņš piesedza šo čūsku midzeni ! Tagat saeimas rāpuļi pašam dzeļ !
Šampēteris
Š
ir.lv izlasāmas visas atbildes uz Jūsu satraukumu.
tieši tā,
t
vislielākie meļi bija un ir Ļaunais laiks, 15.04.2010 18:38 iespējams 18:29 15.Apr. Iespējams,Vienotība ,lai ieriebtu TP ,nobalsoja `pret maizīti, lai visa tauta domātu ,ka to kā vienmēr ir izdarījuši viņu/Vienotības/ peramais zēns-TP Pierādiet pretējo,ka tas nebija Vienotības triks nespējat?vai negribat?.bet runā ,ka tā bija atriebība īkšķis Saeimā -pareizā izeja Vienīgā pareizā izeja :balsot tā ,kā norāda ĪKŠĶis Paskat,kādu trobeli sacēla visi JL mēdiji un viņu maizīte, kad deputātiem bija iespēja balsot bez īkšķa norādēm priekšlikums:nākošajā Saeimā jāievēl no katras partijas viens deputāts ar kārtīgu īksķī un premjers ar tik stingru raksturu kā Vienotības ŗesnais lācītis un ...lai tik dragā uz priekšu kalpot visas pasauleslielajiem naudas maisiem no PB,SVF/tikai ne savai valstij/.
janka
j
Atšķirīgs viedoklis jau ir ļoti labi. Bet, ja šis atšķirīgais viedoklis ir tik principiāls, ka kļūstu arvien nabagāks un par savu naudu esmu spiezts uzturēt katru atsķirīgā viedokļa paudēju - es ar to neesmu ar mieru sadzīvot. Tā kā neko citu nespēju izdarīt, vienkārši ignorēju nodokļus. un viss. Un man pie d-sas mazas ragutiņas. Visas šīs jēlības sagatād tik daudz jautrības...
janka
j
Nekas jau traģisks nav noticis, jo Maizītis jau nevienu zagli nav iesēdinājis. Visi brekši mierīgi staigā un ne Šķēle ne Lembergs nu arī Šlesers nemanās tuvojamies cietuma mūriem. Vienīgi Lembergs regulāri sūdzas par Maizīti, jo esot nevainīgs bet šis neļauj mierīgi zagt tālāk.
andris
a
Kučinskis tēlo vai ir domjš? Nezināja ka visi 100 āksti patiesībā ir lēti pērkamas palaistuves?
XAU
X
Mani gan priecē ziņa, ka mūsu deputāti kļūst godīgāki! Paņēma...Un neuzmeta! :D
Karamba
K
Anekdotiskais Kučinskis pļāpā par jūtīgajām deputātu dvēslēm..ka redz, priekšā teikuši.. :)) It kā papiņi pogu spiedējiem to nedarītu katru sēdi :)))
Karamba
K
Lellei taisnība- jāmaina visa sitēma. Šī kārtējā cūcība nozīmē tikai to, ka mafijai jau vienalga kas notiks vēlēšanās,galvenis paglābt savas personīgās p.Pozitīvais vien tas, ka zūd ilūzijas ,sabiedriba var ievērtēt, kādi deģenerāti uzdodas par priekšstāvjiem, un izdarīt savus secinājumus.Cerams.
L.S.
L
tas, ka deputāti paši pārsteigti par iznākumu, liecina par vislielāko bezatbildību. KĀ VAR NEZINĀT, KĀDS BŪS BALSOJUMS!! Jūs ko - balsojāt par to, kādā krāsā iepirkt pildspalvas??!!
haha
h
Kučinskis atklātā tekstā paziņo, ka deputātiem aizbrauc širmis, ja kāds paziņo, ka izvēles nav. Deputāti, neskatoties uz savu vēlētāju domām, neskatoties uz argumentāciju, kā prastas bābas balso pret... Tīrākais bērnudārzs.
cony
c
Kučinskis,kā jau katolis nevar noslēpt ,ka bija ir un būs melis,es tūļīt no vaiga nolasīju.Protams TP izbīda viņa bildi priekšā,jo tajā barā it kā viņš arī ir godīgākais,bet ne līdz galam.Formējās īstā graujošā koalīcija,kas arī vēlēšanu laikā ne tā vien melos,šmauksies,aģitēs un pirks,ka mēs visi nobālēsim.
hm
h
Kučinskis vai nu ir jocīgs, vai arī par tādu izliekas. Abi varianti nav deputāta cienīgi.
Lelle
L
Es taču teicu jau janvārī, tai dienā, kad Maizītis paziņoja par savu kandidēšanu, ka viņu neievēlēs, bet ja arī ievēlētu, tad uz īsu laiku! Tā bija diena, kurā NEDRĪKSTĒJA!!! izdarīt tālejošus paziņojumus un pieņemt lēmumus! Bet te var vēlēt kaut manu miirušo vectētiņu tāpat nekas nemainīsies, kamēr nenomainīs visu sitēmu. Ja JL tagad netiek vaļā no valsts iestāžu un aģentūru vadonīšiem un to bandām, kuri joprojām ar sirdi un dvēseli kalpo vecajiem mafiozņikiem, tad par ko te var runāt. Ja nenomainīs Cimdaru, tad vēlēšanu rezultāti būs tādi, kādus tauta pat nosapņojusi nebūs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas