Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Kučinskis februāra vidū informēs par valdības paveikto gada laikā

Ministru prezidents Māris Kučinskis (ZZS) šā gada 14.februārī informēs par valdības paveikto gada laikā, aģentūru LETA informēja premjera preses sekretārs Andrejs Vaivars.

Saeima Kučinska veidoto valdību apstiprināja 2016.gada 11.februārī. Lai apkopotu ministru paveikto gada laikā, Kučinskis šonedēļ ar ministriem sācis pārrunāt valdības rīcības plāna izpildi.

Šonedēļ premjers ir ticies ar kultūras ministri Daci Melbārdi (NA), bet šodien plānotas tikšanās ar aizsardzības ministru Raimondu Bergmani (ZZS), vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministru Kasparu Gerhardu (NA) un labklājības ministru Jāni Reiru (Vienotība).

Savukārt piektdien, 27.janvārī, premjers valdības rīcības plāna izpildi pārrunās ar zemkopības ministru Jāni Dūklavu (ZZS), izglītības un zinātnes ministru Kārli Šadurski (Vienotība) un ekonomikas ministru Arvilu Ašeradenu (Vienotība).

Par pārrunāto Ministru prezidents plašāk informēs 14.februārī, kad būs apritējis gads kopš strādā Kučinska vadītā valdība.

Jau ziņots, ka Ministru prezidents 2016.gada septembrī un oktobrī tikās ar savas valdības ministriem, lai individuāli pārrunātu valdības rīcības plāna izpildi.

Toreiz, apkopojot secinājumus pēc ministru uzklausīšanas par valdības rīcības plāna izpildi, Ministru prezidents aicināja ministrus arī turpmāk jautājumus risināt sadarbojoties, nevis katrai nozarei atsevišķi.

Pieminot valdības rīcības plānā noteikto uzdevumu termiņu pārcelšanu, Kučinskis aicināja par to necelt trauksmi, jo katram ir savi iemesli, kāpēc jāmaina termiņi. Tomēr tas vienalga nozīmē virzību uz noteikto uzdevumu izpildi. Tāpēc viņš aicināja turpināt runāt vienam ar otru un problēmas neuzskatīt par tādām, kas skar tikai vienu nozari, bet ir visu kopējais jautājums. Jau tagad esot vērojami vairāki pozitīvie horizontālās sadarbības piemēri starp ministrijām. "Tad noteikti sasniegsim to, ko esam iecerējuši," teica valdības vadītājs.

Viņš arī atzina, ka pēc sarunām ar visiem ministriem esot vieglāk skatīties uz visu "laukumu".

Valdības prioritātes joprojām ir tautsaimniecības izaugsme, reformas veselības aprūpē, reformas izglītībā un valsts drošība, ministriem atgādināja premjers.

Top komentāri

Hūgo Vācietis >no barikād vācietis
Agrāk vai nedaudz vēlāk bet valdībai NĀKSIES tiem vecajiem barikāžu vīriem pielikt tai pensijai priekš zālēm tos solītos 75 latus !
Saspicējiet ausis
S
Klaidonis no laukiem Jūs informēs...
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas