Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Kučinskis: Gundara Bērziņa izteikumi par Zatleru ir privāts vērojums

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Vakara ziņas
V
Pēdējā laikā publiski izskanējuši dažādi privāti vērojumi. Daži vērotāji aizturēti.
jautrais
j
Man arī nepatīk situācija, kad zinu, ka prezidentu izvēlējās Zoologīskajā dārzā. Tāda zoo piesitiena noskaņa. Vai vinš ir sekls vai dziļš grūti pateikt. Bet vienu var pateikt skaidri, Bērziņš nav tas kurš varētu runāt par seklumiem vai dziļumiem, viņa dzļlūma doma līdzinās izdzertas štopas pārpalikumam glāzē.
jautajums
j
Kur skatās Drošības policija šoreiz?
www
w
palasiet jaunajaa Klubs zurnaalaa interviju ar Zatleru, pilniigs chau no Zatlera mutes. piekriitu Beezinjam.
auns
a
Kučinski, te ir kāda būtiska atšķirība : Bērziņš nav vienkārši prātu izkūkojis onkulītis, vinš ir Tavas partijas biedrs un viss, ko pļūtī, tiek uztverts kā Tevis un pārējo TPistu viedoklis! Tur ir tas cimuss!!!
kaķka
k
Priecājos, jo Tēpisti atkal pārrēķinājušies ar prezidenta izvēli zoodārzā. Nu, nav laikam, tik ļoti manipulējams, kā bija cerēts, tāpēc jau Gundariņš tā žēlojas, bet bija tak cerēts, ka būs paklausīgs un nezinošs!
Terorists
T
Gribu oponēt,viss tukšākā muca LR jauno laiku vēsturē tomēr paliek Dobelis.Cik bija stulbs atmodas laikā,tik pat stulbs ,un vēl stulbāks palika sēžot Saeimā.
D.DAUKA
D
bet G.Bērziņš jau iegājis vēsturē paliekoši Latvijas politikas skanīgākā(tukšākā) muca ja runā par seklumu tad iesaku noskatīties TV ierakstu Saeimas vēlēšanu naktī kad šī muca vēl bija LZS biedrs nenosmieties par viņa reakciju uzzinot vēlēšanu rezultātus
čemodāns
č
Kaut kā dīvaini. Kaut kāds ierindas kombainieris palaiž smacīgo un vesels bars ar sietiem nu skrien ķert. Da lai tas oranžais pupsiks, kas knapi līdz bikšu priekšai izaudzis, izpaužās savos kompleksos :)
Činskis
Č
Vai tad privātpersonām ne par ko nav jāatbild?
obana!
o
Drusku jocīgi izskatās tā Tautas partijas mētāšanās - sākumā Bērziņš aplej prezidentu ar dubļiem, pēc tam Kučinskis grib draudzēties!? Nudien nav skaidrs, ko tā partija taisās iesākt...
TP , LC, LPP - noziedznieki
T
TP un LPP ir valsts izzadzēju un nozadzēju bandas. Tāds ir mans viedoklis. Visi šie vecbiedri, ieskaitot LC "profesionāļus"" , ir nodarījuši daudz lielāku postu Latvijai, nekā Krievijas okupācija 50 gados. Tāpēc kontribūcija no viņiem būs jāprasa pilnā apmērā, konfiscējot mantu līdz trešajam augumam un pa labi un kreisi, un iesēdinot uz mūžu cietumā, bez paciņu saņemšanas tiesībām.
Viesulis
V
Nu, tak, TūPlisti varēja no ievāktajiem "jumta" procentiem samesties un nolīgt kādu neiropatalogu vai psihiatru kombainierim, lai uzmana slēgtā telpā. Citādi onkulis vienreiz aizrunāsies tik tālu, ka vairs nekas nebūs glābjams TūPlistu bandā.
ZBL
Z
Pārfrāzēta anekdote. TP nolaidusi LR uz grunti secina, ka par seklu un ņemas rakt tālāk. P.s Bērnībā Gundariņš bija izslāpis un gribēja padzerties no cūkas pēdas, bet māsiņa atrunāja. Nu labi , nedzeršu, bet kad izaugšu liels melošu pa čornamu.
jautājums
j
Vai gadījumā Bērziņam atkal nav piemetusies verbālā caureja (sorry!)? Nav jau pirmā reize... Tikai nez kādēļ vienam otram šķiet, ka viņa "atklāsmes" ir ievērības cienīgas un vērā ņemamas. Jocīgi gan.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

"Tā būs tikai un vienīgi viņa primitīva vēlme izcelties un ieiet vēsturē kā prezidentam, kurš pēc neatkarības atjaunošanas atlaidis Saeimu."

Gundars Bērziņš. Lasiet plašāk 


Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas