Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +15 °C
Apmācies
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Kučinskis: izskatās, ka ar 4ATA latviešu tauta iegūst jaunus varoņus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Zelma Birzniece
Z
Tautas gudrība saka - Kad vadzis pilns,tad lūst,tā biedri n o Tautas partijas.Daļai no jums ir jāatstrādā avansā saņemtais no Kremļa,kaut vai par tiesībām okupācijas laika atļaujām tirgoties ar Nīderlandes tulpju sīpoliem,bruacieniem uz tā saucamajiem sapuvušiem rietumiem utt.Ja esi atdevis velnam mazo pirkstiņu,viņš paņēm visu roku.Laiks ir pienācis!
re kā
r
NATO drošības standartus Latvijas zagļiem!
Elizabete
E
"ir labs analogs, kas saistās ar NATO drošības standartiem, un vaicāja, kāpēc tas nebūtu iespējams arī citās sistēmās." Nu nevar taču neko pārņemt. Latvijā vispār nekad neko nevar no neviena pārņemt, visu vajag izdomāt pašiem no jauna, jo citādi taču neattīstīsies mazais bizness. Par mazā biznesa attīstību politiķi runā pirms katrām vēlēšanām, bet līdz šim ir izdomājuši tikai vienu- lai attīstītu mazu biznesu ir vajadzīga liela budžeta nauda, ko izvietot pa pazīstamu "mazo biznesmeņu" firmām.
s
s
ko šis kučinskis tur muld.
:):):)
:
ja tie par taisnīgu valdīšanu par laimīgu Latviju,es atbalstu....
Vajadzīgi varoņi
V
Valsts varas partijām (TP, LPP, ZZS, TB) uzticējām valsts pārvaldi un likumdošanu. Rezultāts redzams: Valsts izzagta. Valsts kasē ir parādzīmes, kuru apjoms traģiski pieaug. Šo partiju darbības un bezdarbības rezultātā ir likvidēts viss. Simt Robinu Hudu būs par maz, lai izslaucītu no Saeimas un valdības mēslus un atjaunotu likumdošanu un izzagto valsti.
x-type
x
Kučinskis grib, ka misteri Smiti NEO max ātri atrod un sašņorē. Tāpat kā visus citus, kas pārāk interesējas, kur aiziet viņu nodokļu nauda.
AD
A
Nē! To nu gan Kučinskis negrib.
re kā
r
Tu taču gribi to, vai ne Kučinski?????
ieva
i
.. par atklātību un 4 ATA... !
re kā
r
Kučinski, varbūt, ka vajag to darīt vienkāršāk - izdod likumu, ka algas un kontakti, līdzīgi kā Zviedrijā vai Norvēģijā ir publiski pieejami.
Lelle
L
Pieejami jau pieejami tie oficiālie ienākumi, bet ja nezini ne darbnieku skaitum, ne uzvārdus, tad nezini ko meklēt, bet te tā smuki: viss tabuliņās-kurā mēnesī kuram cik, kas atnācis, kad gājis projām un ar kādu pabalstu...Tad vēl parādās viendienīši ar algām desmitos tūkstošu!!! Paceļas jautājums: par ko? Bet tā ir tikai aizberga redzamā daļa, var tikai iedomāties kas ir darīts pa melno... Tāpēc arī tauta ir iedzīta dziļā nabadzībā.
Lelle
L
Nneko! Kāds jau ir! neticu, ka trīs jaunekļi(es) sametās kopā un nu tagad būs atmoda! Tur kāds stāv aizmugurē...
nnn.
n
Savukart Norvegija ir publiski pieejama visa informacija par to cik nopelnits,uzkrats samaksats nodoklos,kura komuna. Un neatkarigi no ta kur strada vai vispar nestrada,tapat pieejamas adreses un pat telefona nummuri!
puaro
p
Jautājums tikai - kas ir mainījies un kas mainīsies no šitā cauruma atklāšanas? Visticamāk - nekas. Tautas neliela daļa pašūmēsies internetā. Daži politiķi negribīgi dos neko neizsakošas intervijas, un žurnālistiem pāris nedēļas būs par ko rakstīt, jo ziema kā dabas katastrofa jau ir apnikusi...Un arī viss

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas