Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Kučinskis: ja apdraudēs nacionālās vērtības, mūsu biedri vilks ārā šķēpus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lauķe
l
Nu tie Kučinska pieminētie šķēpi beigu beigās izrādīsies šašliku iesmi kopīgās dzīrēs ar SC drauģeļiem pie amatu dalīšanas!
Mārtiņš
M
Ziniet jūs te varat muldēt, ko gribat, bet es latvietis būdams par viltus latviešu patriotiem, kas sakaidri un gaiši nevar pateikt, ka nesadarbosies ar pretvalstisko, jeb Krievijas varu Latvijā Saskaņas centru, pat pēc asins izliešanas draudiem, netaisos balsot tikai un vienīgi par Visu Latvijai un TB/LNNK sarakstu un paldies tiem, kas darīs tāpat nenododami savu etniskuma un nacionalitātes piederību Latvijas zemei.
jumors
j
Ak, Kučinska kungs- lej, lej, bet puķītēm tomēr atstāj, labi!
ēzeļ ausu baram
ē
Lielākā nacionālā vērtība bija krievam atdot Abreni.
monitors
m
Mesidžs saprotams. LPP ies koalīcijā ar SC, ja pēdējam būs panākumi vēlēšanās. Tādēļ arī novēlējums SC izbaudīt varu. LPP cer, ka šķēpus ārā nevajadzēs vilkt. Nu lai tā būtu.
aHā
a
...ja tikšot apdraudētas nacionālās vērtības- TĀDAS KĀ KRIEVIJAS GĀZES BIZNESS, «tad nospiedošais mūsu biedru vairākums vilks ārā visus šķēpus»...
pozitīvs
p
VALMIERAS smaciņa,baigais politiķis,smieties gribas.
KLM
K
vilks ārā šķēpus zirgus seglos - mākoņus sargās Latvijas glābēju rokas bargās
zinošais
z
Jā,zēni jau tagad dala amatus.Vai viņi domā,ko domā tauta,nē!!!Nodos reklāmas un letiņi nobalsos,tātad jautājums izlemts??!
ha ha
h
vilks ārā ŠĶĒPUS :))))))
Amols
A
TP ir noladetie zagli un banditi. Jacer,ka neviens Latvijas pilsonis par siem banditiem nekad vairs nevels. TP veiksmigi turpinaja LC un Godmana uzsakto genocidu pret latviesu tautu. TP vadiba tika turpinata brutala un ciniska Latvijas valsts izlaupisana un iedzivotaju apzagsana. Skele un Kalvitis ir jaties aun jasoda ar naves sodu, kurs ir jaizpilda publiski. TP politku lielaka dala ir jatiesa un jasapude cietuma.
BV
B
Nacionālās vērtības? Un kas tad bija TP nopārdotā Abrene? Vai tikai TP Dzimtenes nodevība, nevis nacionālā vērtība?Un Un ko nozīmē TP apskaušanās ar SC un LPP/LC? caur apvienību PLL ("Par labu Latviju"). Vai arī tā nav jaunā TP nacionālā vērtība? Proti - SC veido 3 partijas, no tām 1 partija ir Sociālistu partija ar interfrontistu Rubiku (tagad Eiroparlamenta deputātu no LR). Meli un demagoģija. Meli. Meli. Meli. Cik ilgi vēl - TP?
Zeltīte
Z
Ak, žorž un Boldrix , cik jūs skaisti uzrakstījāt ! Tieši tā - kam nu kas ir vērtība ... Tautas partijas Kučinskis jau nu būtu paklusējis - lai taisa sev ceļasomu uz elles katliem ...
Ceļmalu Janka
C
"Viņš SC pat novēlot izbaudīt varu" Tātad atzīstam, ka esam impotenti pašiem pārvaldīt savu valsti un spējam domāt tik par saviem maciņiem. Ja maciņš nepildās kā nākas, novēlam varu citiem. Īsts biznesmeņu piegājiens. Ja nav peļņas, nav jēgas strādāt.
KLM
K
Mirdzot šķēpiem saulstaru gaismā... ................................................. .......................... aust mums saule oranži baismā...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas