Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +9 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Kučinskis kā bijušais Valmieras mērs cīnīsies pret alkohola tirgošanas ierobežojumu atcelšanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
gaujasvilnis
g
Māri, arī tu? Līdz šim domāju, ka tikai Mareks no jums abiem nobildētajiem ir hroniskais alkoholiķis ( no vīna atkarīgais). Bet nu sapratu, kāpēc tik cieši blakus esat attēloti. Jūs abus taču saista grādīgais! Brauciet ārstēties- autobusa pietura- Straupe; ārsts- Edmunds Rudzītis. Uz drīzu atveseļošanos!
Kaspers
K
Alkoholiskos dzērienus nevajadzētu tirgot lielveikalos. Tos vajadzētu tirgot tikai specializētos veikalos. Alkoholiķus pasargāt no alkohola neizdosies, bet jaunatni vajadzētu pasargāt. Specializētos veikalos būtu vienkāršāk nodrošināt tirdzniecības ierobežojumu ievērošanu.
dase
d
Idiots ar tikai vinam cienigiem argumentiem! Tad jau var ari sadi argumentet- Ta ka Kucinskis ir reiz bijis mazs un visdrizak ari primitivu domasanu puika 4 gadu vecuma, vinam nav vieta Saeima, jo ar tadu neizglitibas limeni nevar stradat tautas laba....... NU KUR VAR TIK DEBILI RUNAT, UZ KO VINI TEME!!!!!! ???????
jet
j
Jums, komentētāji, nešķiet, ka "dziesma nav par krekliem". Tautas partija, kas konstruēta kā pašlabumu meklētāju korporācija, zaudē savu pastāvēšanas jēgu līdzīgi kā tas notika ar Teitoņa ordeņa valsti Eiropā, kad Lietuva mierīgā ceļā ieviesa kristietību. Naudas nav un zagt nav ko. Tautas partija kā valsts līdzekļu slaucējagregāts buksē, arī sev pietuvināto uzņēmēju intereses aizstāvēt spēj knapi. Attiecīgi TP biedri vairs neredz jēgu tēlot sēnes, jo par to vairs nemaksā kā agrāk, dažiem vispār nemaksā. Sākas "razgovorčiki v stroju" un draudi izmest no partijas nemaz vairs nav tik biedējoši, jo patriekt prom no tukšas siles neizklausās baisi. Jāmeklē cita sile. Amizanti redzēt disciplīnas sašķobīšanos šajā partijā.
klusais-2
k
Tiem puikām tas alus garšo arī tad,ja veikali būs ciet 22.00!Ko viņi darīs,vai pārstās dzert?Nē,diemžēl ,meklēs citus ceļus kā apreibināties!Alkohola kontrabanda gūs papildus peļņu,bet valsts zaudēs nodokļus.
Dārznieks
D
Aizvien skaidrāka paliek aina. ka TP nav nekas vairāk kā biznesa projekts nelielas "biedru grupas" interešu apmierināšanai.
Barnolds
B
Likumprojekta vēsts taču ir pilnīgi skaidra: "Mums vajag, lai jūs dzertu un nodzertos vēl vairāk" (tikai tā var palielināties ienākumi no alkohola tirdzniecības). Kučinskis malacis, ka nostājas pret šo ārprātu.
NACIONAL-INTELLEKTUALISTS
N
Šai jautājumā esmu Ku pusē.
Interesanti
I
Cieši gudrs jau viņš nav. Interesanti, ka tieši Valmierā vietējo ierobežojumu laikā bija visvairāk nodzērušos jauniešu.
a13
a
Netirgot līdz 21 g., to kontrolēt, un cauru nakti. Un viss.
smoker
s
nez kāpēc nekur citur civilizētā pasaulē sīkie nevar nopirkt šmigu.... jādomā vien ka kučinskis dabon labumus no šī bardaka. lupatas tp
Oskars
O
Labāk cīnies lai TAUTAI būtu DARBS un NAUDA. Kad Krievi tiks PADZĪTI no Latvijas ???????
karloss
k
mazgadīgiem nedrīkst tirgot ne 8:00, ne arī 22:30. Arguments galīgi garām...
dudu
d
Ja puikām zem 18 gadiem tiek pārdots, tad policijai jāsoda pārdevējs un veikals!
Genovefa
G
Visticamāk, ka Kučinski arī izslēgs no Tautas partijas rindām. Loģiskis turpinājums būs Ābiķa partnera Lagzdiņa izslēgšana. Pēc tam varētu sekot iekšējo mieramiku, opozicionāru - Paegles un Spurdziņa izstumšana no Tautas partijas rindām. Iespējams, nākamos izslēgs patriotiskāk noskaņotos Juri Dalbiņu, Jāni Eglīti un Valdi Ģīli. Raimonds Pauls izstāsies pats. Viņam sekos Atis Slakteris, kas noliks deputāta mandātu. Sociālo lietu komisijas priekšniece Aija Barča drīz balsos pret frakcijas viedokli, kā arī likumsakarīgi tiks izslēgta no varas partijas rindām. Kārli Leiškalnu padzīs par brīvdomību iesniedzot priekšlikumus Saeimas vēlēšanu likumā tad, ka viņam sadzīs kāja. Kā pēdējos Briedi un Porieti. Iespējams, ka arī Valeru, iespējams, ka ne. Toties pārējā frakcija - Muižniece, Krauklis, Rugāte, Zommere un Ārbergs - tie turēsies kopā līdz pēdējam. Iespējams arī, ka bez Ārberga.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas