Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Kučinskis lepojas ar komandas darbu valdībā un nevēlas likt atzīmes ministriem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Pēteris Mieriņš
ir daudzi ... švaki darbi ... , bet vai bija labāk ....? vismaz apturēja likvidācijas principu ,... . izbraucēju būs vienmēr , jo lai beigtu vergošanu ir jāmaina pašu domāšana . lai veiktu darbošanos ir daudz jāzin , jāmācās , ļoti smagi jāstrādā , un jābūt spēcīgiem visā ... . beigušies sen tie laiki , kad visu pienes uz paplātes un ar karotīti mutē ieliek ēdienu un zāles . vēlies dzīvot domā un dari .
Pēteris Mieriņš
saiģot ... derēs PAGAIDĀM DER ... salīdzinoši ... nekā labāka nav bijis . ... a ja ... tad ko liks vietā ... nav tak labāku ... izņemot dažus stagnātus zem galvas ... kas nevar paskaidrot dokumentāli oficiāli saviem cilvēkiem reformu gaitu un nepieciešamību un norises procesu un rezultātu .
mjā....
m
Lepoties??? AR KO?????Ar to,ka uz konsultāciju pie ārsta speciālista jāgaida 5-6 mēneši??????? Arī par maksu netiek nekur!!!!!! Tajā pašā laikā kladzinat=laikus ejiet pie speciālistiem,neielaidiet slimības=....kar makaronus cilvēkiem ne tikai uz ausīm,bet arī uz acīm! Tādai ''valdībai'' būtu jāatkāpjas.
Hūgo Vācietis >no barikād vācietis
Bet,premjer ! Kāda velna pēc Latvijai svētākā jautājumā > DZIESMU SVĒTKI Mežaparka estrādes pārbūvi vada krievu tautības cilvēks ? Pēc šī cilvēka izteikumiem var saprast ka viņam šie svētki ir pie dupša ! Var saprast ka viņš cenšas vaiga sviedros lai šo pārbūvi izgāztu ! PREMJER ???
hrv0301
h
izskatās jau ka Kučinskim arī Dziesmu svētki >pie pakaļas !
  • 1
  • 0
?
?
Valdībā komandas darbs?
Tenis Rusins
T
Latvijas valsti jau visus pedejos 25. gadus vada , narcisti, idioti, alkatigi, egoistiski, rijigi, augstpratigi kretini, kuri pasi sevi slave, sev pieskir lielas algas, pensijas un visa veida privlegijas, bet latviesu tauta nikst nabadziba, pusbada, aktivakie muk prom no Latvijas. Ka pie sodienas cenam, kadas ir Latvija pensionars var idzivot ar nabadzibas pensiju 300 eiro menesi, kura iz zem iztikas minimuma- 380 eiro/menesi, kadu ir noteiksi sie pasi si nelietiga rezima kretini/ Ka tas var but, ka ministris sanem 3 500 eiro lielu algu/meneis, bet pensionars par muza darbu ar darba stazu 20, 30, 40, 50...gadi sanem nieka 300 eiro un daudzi sanem vel mazaku pensiju??? Kapec par to neruna ES augstaka vadiba, izlikdamas akla, kapec par to nebrec kretins Nils Muiznieks, kurs it ka aizstav ES cilveku tiesibas???
Visu
V
laiku sliktākā valdība pirms un pēc Otrā pasaules kaŗa...
urlu soģis
u
Tu laikam esi slepkavas Vosa pēctecis?
  • 1
  • 1
Veca lieta -
V
nelga ar neldzību LEPOJAS.
Latvietis
L
Nez kad beidzot Vejonis saks stradat un patrieks tos darboņus????
Elmārs
E
Tikpat labi var pajautāt, kad impotentam trīnīši būs.... Par premjeru, tak kā lai nejūsmo par kolektīvu onānismu, kaut neproduktīvs, bet tomēr kāds kaifs.
  • 6
  • 2

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas