Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +17 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 3. jūlijs
Verita, Everita, Benita, Emerita

Kučinskis: Mūrnieces demisija ir teātris

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Paija
P
Nu, kāds jauns un nedzirdēts termins politikā " iesaldētā demisija". Tautas valodā- ķircināšana: es jau demisionēju, tikai ar iesaldēšanas metodi. Pirmais precedents jau ir, tagad citi ministri ar' varēs šādi ķircināties " demisionējot iesaldēti" :-)
KLM
K
Interesanti, ka ļoti daudziem politikāņiem CV ir balti plankumi par laiku no1986. līdz 1991. gadam. Kas tur varētu slēpties? ................................................. ...................................... Tur varētu slēpties jau laicīgi sagatavotais trauks ar baltu krāsu - lai tad, kad pienāks laiks, varētu kā pirmajam sarkanam karogam pa vidu uzkrāsot baltu joslu..Tādēļ Jūsu jautājums - "kas tur varētu slēpties?" - vienkārši satriec...Vai tad tiešām neko nezināt par cienījamiem biedriem, izciliem Latvijas patriotiem, baltās krāsas trauku jau laicīgi īpašniekiem - biedriem Lembergu un Brigmani ? (un vēl daudziem citiem...)
anglosaxis
a
Ilze zina, kādam jabūt nākamajam ministram - ar lielu krānu!!!
Memory
M
Reālā demokrātija ir viens liels leļļu tejāteris, kurā neviens nevēlas būt raustāmā lelle, bet gan leļļu raustītājs. Tā nu raustāmies un raustam jau divdesmit gadus - un vēl 120 raustīsimies?
Teātris
T
Daudz kas ir teātris. Neatkarīgi mediji ir teātris, jo medijus pārvalda vai nu valsts iestādes vai ekonomiskas grupas, cīņa ar ēnu ekonomiku arī ir teātris. Daudzie ofšori uzņēmumu dibinātāju vidū to apstiprina.
tetris
t
manuprāt, maz ticams, ka Mūrniece čupotos ar Lembergu === Iesaku izlasīt pietiek.com rakstu Mūrnieci neviens negrib atrunāt
daunitis
d
Izskatās, ka kāds gatavo vietu kādam SC cilvēkam IeM. Diemžēl, īsti atšķirības vairs starp jenotiem un ļurbanoviča lumpeņiem arī nav. Ja SC saņems savās rokās IeM, tad pat pēdējās dekoratīvās Latvijas suverenitātes pazīmes varēs atdot vēsturei.
Dzens
D
Ej dillēs, Kučinski. Jūsu politisko reputāciju vairs nevar glābt nekas.
Juhans
J
Tikai ne lūzeri Loskutovu.
tetris
t
Domāju, ka šobrīd jau ir skaidrs tas, vai Mūrniece paliks vai nē un pirmdien priekš publikas tiks izspēlēts formāls teātris, kad Dombrovskis ar viņu tiksies, jo visam ir jāizskatās oficiāli. Bet es nesteigtos ar apgalvojumiem pirms Dombrovskis teicis savu galavārdu, var izrādīties, ka Kučinskis sevi izstādījis kā klačotājs un baumotājs.
KLM
K
Varbūt. lai ministra krēslā neiesēžas kāds ne tik parocīgs ministrs? .................................................. ....................................... Nestrīdēšos ar Jums, kaut gan, manuprāt, maz ticams, ka Mūrniece čupotos ar Lembergu, bet kas to lai zin...''Ja Lembergs ir par to, lai Mūrniece paliek '' - pretīguma kalngals, bet ne jau tādēļ, ka Jūs šo frāzi uzrakstījāt, bet gan tādēļ, ka smagos noziegumos apsūdzētais ir tiesīgs izvēlēties ministrus, jo sevišķi, ja nosacīt nesen kalpoja okupantiem poļitruka činā, noliedzot neatkarīgas Latvijas ideju no katras okupantu tribīnes...Pretīgais hameleons ar hūti !
padre aus texas
p
Spriežot pēc Lindas karsējmeiteņu aktivitātēm interneta plašumos, kurmītim ir taisnība. Linda nedomā padoties, visi komentētāju spēki tiek mobilizēti. Gan jau Kučinskim ir taisnība. Lieku 10 zaļos uz to, ka Linda paliks.
redz kā
r
100 žetoni par šito frāzi. tieši desmitniekā :)
stratēģis
s
Kučinskis -Valmieras aktieris!
tetris
t
Piedodiet, ja atbildu zvirbulēna vietā - atkāpšanos pieprasa atkal VIENOTIE LKP CK sekretārs un Saldus rajona kompartijas 1. sekretārs...Uzvārdi Jums zināmi. === šoreiz ir otrādi, KLM. ZZS aicinās premjeru nesteigties pieņemt Mūrnieces demisiju (ziņa Delfos) Ja Lembergs ir par to, lai Mūrniece paliek, tad rodas jautājums: kāpēc? Varbūt, lai ministra krēslā neiesēžas kāds ne tik parocīgs ministrs?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas