Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Kučinskis: tas, ka pierobežā varēs redzēt tikai Krievijas kanālus, ir apdraudējums

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ontons
O
nu gan laiž autors !?! "viens no Latgalē ļoti pazīstamiem politiķiem Andris Badūns"? nu viņš tagad ir "viens no Latgalē ļoti pazīstamiem lohiem", jo uzmeta pats visus savus partijas brāļus no ZZS, kuriem pateicoties tika Aglonas mēra krēslā, tad atkal kolēģus Latgales plānošanas reģionā, utt. kamēr vairs nespēja savu "veiksmīgo" darbu kalnu panest un notinās par pansionāta direktoru. eh, nu redzēs vēl draugi, kas šito silto vietu čomam izkārtoja, ka Andris arī šos uzmetīs, jo tas jau klasisks metējs, arī vārda tiešajā un pareizajā nozīmē (tagad met regulāri), a par TV? nu kāda kuram bēda ko cilvēks skatās - ja valstij tas rūpētu, sen būtu viss normāli sakārtots - PAREX miljonus var izgāzt, bet saviem iedzīvotājiem mazliet palīdzēt - to ne.
la finita
l
Sis projekts tacu ir Skeles, lai vins dabutu savu naudu atpakal. Tapec uzspiez visai Latvijai ar varu! Te neviens nedomaa par tautas interesem. Tiesam dizkibeles laikaa nav nkaa cita ar ko nodarboties.
volk tambovskij
v
par šo bardaku klizmas laikaa jaasaka paldies teepistu vadonim un vieniigajam iipašniekam no maakoņiem , jo digitalizaacijas afeeras saakumaa par 5 000 000 ls , šis esot iepircis tos dekoderus , kurus tagad grib iesmeereet ļaudiim , konkurs jau bijis peec šaa scenaarija , arii reklaamu ielicis , lai nepeerk dekoderus pa leeto , jo var notikt taa ka tur nevar uztvert bet šie ( kampmaijerieši) sola ņemt atpakaļ,,, talab jau arii karte sakaartota ar baltajiem pleķiem ... viss kaa naakas...
tendence
t
Tas ir racionāli, jo mēs visi drīz skatīsimies tikai Krievijas kanālus:):):) Kurss paņemts uz Urlandiju.
gugu
g
Nekā slikta šajā faktā nav. Ir tikai plusi : 1. Kalvīša unTP drauga ideoloģija netiks kropļota tulkojot 2. Pieaugs TP vadošo kadru (kretīnu) pulks :)
Pipars JANKA
P
Es arī neskatos Latvijas raidijumus . Negribu bojāt garstāvokli . PASKATOS internetu un man pietiek ar tām ziņām , jo esmu ar tautu un lasu viņu atsauksmes . Nedomāju pirkt dekoderu , jo cik man zināms tie ir šķēles iepirktie . Ma nepatīk arī tās daudzās reklāmas , mums ģimenē pietiek ar internetu un krievu programas , kas ir interesantākas . Man šķiet ka ar virszemes pārraides ieviešanu Latvijas televīzija ļoti daudz zaudēs . Nezinu vai īstais laiks bija to ieviešanai . Man ptīk internets , patīk lasīt pat tās rupjības , jo tās nāk no tautas dažš labs ir tik asprātīgs , ka ilgi jāsmejas . BRIESMīGI skatīties dejo , un dziedi ar zvaigzni . Kauns par tik zemu līmeni ...Kādreiz arī es pats kaut ko uzrakstu , no dusmām ,kad dvēsele vairs neizstur .Dvēseles bļāviens !
Agris
A
Vēl lielāks apdraudējums ir tas, ka jau tagad televīzijā var reti dzirdēt latviešu valodu.Bet ja piepildīsies latviešu valodas nīdēju ieceres par Elektronisko plašsaziņas līdzekļu likumu, tad runāt par Latvijas valsti varēs tika nosacīti.
:)
:
Skaties Panorāmu un Krieviju tāpat kā līdz šim. Ā, sorry, Panorāmu gan nē.
atkal
a
TP bīdīs savu privāto biznesu (Lattelekom) uz valsts un pašvaldību rēķina????
X
X
LTV,LNT tāpat ir produkts kas jāpārdod.Vienkarši pasakot lai mūs skatītos jums vajag to,to un to bet nesaka ko cilvēks iegūs.UK piemēram arī ir digitāla TV bet viņās mērķis bija ieviest vairak kanālu neka 5.Piemēram ir bērnu kanāls kur rāda orģinalraidījumus(nejaukt ar holivudu,disnejlendu) vai arī var rādīt visu dienu teiksim kādas sporta sacensības pārraidi vai pat vairakas atsevisķos kanalos.Pie mums savukārt šauj sev kājā jo tā jau mazās auditorijas skaits samazināsies(mazaki ieņemumi no reklāmām).Cilvēki netiek nearko pievilinati ja neskaita ka LTV rāda visas Dinamo spēles bet arī satelīt ir KHL kanāls taka var arī iztikt.
......
.
Interesanti gan. Un tas nav apdraudājums, ka man uzmācas ar Krievijas programmām un nedod iespēju skatīties Igaunijas, Lietuvas un Rietumeiropas programmas pietiekamā daudzumā?
lobs gosts
l
bet Urbanovič ar savu draugu bariņu gan priecājas par tadu paversienu, jo atlikusie latgalieši tagad vairs nedzirdēs Kučinski un tamlīdzīgos bet tikai kremļa pakalpinus . Un protams par tiem ari balsos.
gints
g
Pietiek ar 40km no Rīgas, lai dekoders ar istabas antenu brēktu nebalsī, ka signāls vājš. Nez cikpar šo afēru samaksāja āra antenu tirgotāji?
Bo
B
Čekistiem-miliardieriem, kuri tagad tur ir pie varas, tas ir izdzīvošanas jautājums. Nebrīnītos, ja viņi pat no sevis piemaksātu un katram uzdavinātu pa televizoram, lai tikai katrs skatītos TV.
Bo
B
Risinājums taču ir uz delnas - aplikt Ne-Eiropas TV kanālu pārraidīšanu pa kabeli ar nodokli. (Piemēram, 10-20 Ls par katru kabeli, ja tajā tiek pārraidīts neeiropēisks kanāls, vai arī, piemēram, 1 Ls par katru šādu kanālu). Šīs naudas pietiku Latvijas televīzijai ar uzviju - gan raidījumu uzlabošanai, gan pierobežas apraidei.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas