Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +20 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 2. jūlijs
Lauma, Ilvars, Halina

Kučinskis: valdības veidošanas process sanāca kā puiku futbols pagalmā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
^6
^
Vēl spilgtāks citāts: "Politika ir otrā vecākā profesija Pasaulē. Līdz ar to pirmā vistuvāk pirmajai vecākajai profesijai."
stratēģis
s
Ko Tu, Anniņ, čalo?
stratēģis
s
Puikas čalas, Māri!
Niks
N
Šitais tā arī neko nav sapratis. Viņam demokrāti ir "sorosīti", bet "īstie kapteiņi - lietu bīdītāji" ir Latvijas patrioti. Cik pats iepirkumus Valmierā nofīrēji par labu TP, lai tiktu Saiemā?
lm
l
Šķēle lika izrunāties.
Anna
A
Jaunas valdības izstrādes process līdzinājās saķerta sadali pēc uzbrukuma. No augstu līgumslēdzēju pusēm šad un tad nāca briesmīgi dzemdes rīboņi un periodiski uzliesmojuši skandāli. Varas dalīšana – lieta sarežģīta: ne visas ministrijas ir vienlīdz vēlamas. Nedrīkst žāvāties un jāķer tā sauktus prestižus un izlocīties tā lai atbrīvotos no "sliktiem". Tradicionāli par prestižo uzskata ārlietu ministrija un aizsardzības ministriju. Minimums atbildības un maksimums goda. Ministri bieži līdzinās tādam zivim, kuru galvenā funkcija ir pavadīt savu haizivi un knābiet parazītus no tās žaunām, lai būt noderīgam viņai. Pozīcija ienesīgāi, var radīties dažādu jūras plēsēju sabiedrībā, kad viņi pulcējas lai gatavotos sadalīt teritoriju. Vissvarīgākais - nekādas atbildības. Ja kaut kas - visi jautājumi augstajai starptautiskai priekšniecībai.Arī ekonomikas un satiksmes ministrijas ir prestižas . Tās kontrolē ievērojamus resursus un pārrauga milzu valsts uzņēmumus. Tās var viegli izjaukt jēbkuru biznesu, vai otrādi, tas vienmēr var to apzeltīt. Finanšu ministrija ir ministriju karalis. Sēdēt uz budžeta naudas sadalījuma ir lielākā vara mūsu valstī. Tomēr krīzes laikā, šī amata pievilcība ir izbalējusi tik daudz, ka to tagad aizņemošais Andris Vilks ilgi atteicās no tas. Viņš zināja, ko viņam būs jābūt par to slikto puisi, kurš ceļ nodokļus un griež pensijas un pabalstus. Pēc tāda ilgu laiku nāksies šūt auru. Bet šoreiz skandāls izcēlās ap tā saukto neprestižu ministriju dalīšānu. Tas ir medicīnas, sociālo lietu un izglītības jomas. Šajā gadījumā lupatas loma krīta veselības ministrijai. Ar to ar riebumu metas koalīcijas partneri. Pirms vēlēšanām, partijas kliedza: "Cik mēs vēlamies palīdzēt nabadzīgai, iestumtai netīrumos medicīnai!" Nu, ir pienācis laiks Herkulesiem - ņemiet palikušo gabalu, taisiet brīnumu, un pēcnācēji būs patiecīgi! Bet šķiet, ka mūsu nežēlīgā pasaule varoņi izdzīvo tāpēc ka izšķirošajā brīdī atkal nogāž atbildību uz citiem.
J
Katram cilvēkam savs darba stils, visi jau nav vienādi. Kučinska kungs varbūt darītu savādāk. Dobrovska kungs veidoja valdību tā, kā redzējām. Kas tur slikts?
jupis
j
Kā sauksim to procesu ar predinta bīdīāsnu zoodārzā vai lielākā kretīna bīdīšanu Jūrmalas domē? Varbūt inventarizācija prieka mājā no Maķoņu pagalma puses?
patiesība
p
Kučinska komandai pat trīs treneri cieti un droši sēdēja un komandēja,kas ,nekas labs nesanāca,jo galvenais nav jums izpratnes par demokrātiju,godīgumu un dzimtenes mīlestību.Pārveidojiet tikai sevi un savu komandu un tas būtu liels ieguvums jums pašiem
cony
c
Kuči,padomā,vai jums ir tiesības kādu pamācīt,kā vajag,ja pats priekš pilnvarojuma tikko savāci 5 procenti.Jums līdz Dombrovska godīgai sirdij un dzimtenes mīlestībai ir tāls ceļš vēl ejams un vai vēl gribi godīgi to darīt,lūk tas ir galvenais jautājums.
Mjā...
M
Čupa vēl smird...
Ministry of Truth
M
Pietiek.com raksta, ka pret Lieģa palikšanu amatā iestājās kampēju - astoņu kustoņu lietišķie čomi. Ar ārzemju latvieti Lieģi neko nevarot sarunāt "po ponjaķijam", bet ar Kristovski noteikti varēšot.
smieklīgi
s
a vot cita lieta,kad kampēji taisīja valdības! Tas bija kā balets uz stikla loksnes-tik elegants un gaisīgs process,ka vērotājiem vēl tagad vēderā tāda dīvaina tukšuma sajūta. Būtu nu klusējis,komentators krenovs.
ha!
h
ej izgulies, vēl agrs!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kurzemē piekauj dzērājšoferi

Dienvidkurzemes novada Gaviezē sestdien piekauts dzērājšoferis, kurš izraisījis avāriju, kopumā policija pret dzērājšoferi sākusi trīs administratīvo pārkāpumu procesus un vienu kriminālprocesu,...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas