Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Kūlas svilināšana noposta mājas līdz pamatiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Zancis
Z
Vakar bija baigais vējš...??? Tapēc arī tik daudz postījumu !!! Es arī dedzināju lapas un nosvila pļava....
niknais
n
Pirmo reizi gandrīz 100-procentīgi piekrītu Ievai.
Ieva
I
Nu, pirmkārt, piena pulveris, ja to neieved akurāt no Ķīnas, satur visas tās pašas barības vielas, ko piens, varbūt vienīgi holesterīna mazāk. Taču jebkurā gadījumā tīrā patriotisma dēļ par naudu pirkt vietējā ražojuma sūdus vai riskēt zemnieku tirdziņos saķert zernu infekcijas (jo tās nekur nepaliks, tiklīdz kļūs siltāks)....Ir pietiekami daudz, ko mūsu zemnieki varētu audzēt, un kas aizietu, piemēram, nesen tika runāts, ka visi Latvijā esošie ogu audzētāji nespēj uzaudzēt pat desmito daļu no tā, ko būtu ar mieru pirkt ārvalstu sulas ražotāji, taču mums, redz, obligāti vajag savus produktus, kurus pilsēnieks pēc tam nevar nopirkt. Jā, pārstrādātāji ražotājiem atpogā neticami maz, taču, ja paskatās, cik sīkas un nožēlojamas tās saimniecības, tad arī zemnieki nav bez vainas....
un
u
Rīgai ir priekšrocība. Rīga nav megapolise.
to un
t
esmu viens no daudziem, kuriem tā ir. Nākotnē lauki izmirs, fakts
Polšs
P
Krievija - Maskava un Latvija-Rīga nav adekvāts salīdzinājums. Maskavā nedzīvo 1/3 Krievijas iedzīvotāju. Precizāk - gan Rīga varētu dzivot bez pārējās Latvijas, tā arī Maskava iztiktu bez pārējā Krievijas. Te viss sakrīt. Atšķirība ir , ka Krievija bez Maskavas arī izķepurotos, bet Latvija bez Rīgas gan pārstātu eksistēt 100%.
un
u
Tev. Bet ne visiem.
Ou, Yes!
O
Apmira mani radi laukos. Pa piečuku pārdevu mašīnu. Jo nav kur ar to braukt. Latvija = Rīga. Man.
un
u
Krievijā arī domā, ka Maskava ir visa Krievija. Bet tā nav.
Polšs
P
nenogrims. Tā varētu mierīgi dzīvot tālāk bez pārējās Latvijas. Rīga ir pašpietiekama vienība. A vot lauki - nē. Īstenībā rīdzeniekiem tie savajagās reizi gadā - kur Jāņus nosvinēt un viss.
un
u
Protams, tu neēd maizi un nedzer pienu. Iztiksi ar piena pulveri, ievestu no Beļģijas.
un
u
Beigsim sarunu ar kaut ko labu. Ābelītes nobalsinātas Tev? Vecīts stādīja Jaunas ābelītes, Bērni vaicāja: Drīz būs āboli? Pagaidiet, bērniņi, Deviņas vasaras, Deviņas vasaras, Desmito rudeni. Vecotēv, Vai sagaidīsi? Es nesagaidīšu, Sagaidīs citi, Sagaidīs citi, Paldies sacīs.
Ieva
I
Nē, protams, ka cilvji ir jānodarbina un tās nozares ar augsto pievienoto vērtību iztiks ar ļoti nelielu skaitu, taču lauki, kas guļ visai valstij kā akmens kaklā par dārgu naudu ražojot to, kas nevienam šeit nav vajadzīgs.....
un
u
Štokenbergs ir hameleons, latviski ķirzaka.
zvirbulēns
z
Jā, Štokijs baiss, kā lai to latviski pasaka, nu - d-js :))) P.S. Labi, akciju nerīkošu, Tev taisnība, ja Latviju, kas galu galā tomēr izglābs, tad tie būs lauku cilvēki, tas jau nu arī skaidrs. Jauku Tev dienu, jāiet stādīt zemenes, jāapčubina ābelītes, jāpabaro pīles, zivis, jāsakārto bišu stropi, īsāki sakot, jābeidz gudri d-st, bet jāsāk kaut ko darīt. :)))

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas