Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +20 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 3. jūlijs
Verita, Everita, Benita, Emerita

Kūlim jāsniedz paskaidrojums Gulbenes rajona tiesai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
SIRDSAPZIŅAS
S
Šīs inteliģentās ģimenītes trakošana tikai pastiprina aizdomas, ka Kuļi savu grēku paši ļoti labi apzinās. Tas ir satriecošs materiāls pētījumam par morāles pussabrukšanas periodu: interesanti, cik ilgi svešu darbu uzdodot par savējo, tas pašam sāk šķist savējais? "Radošie komandējumi" sev un pāris čomiem pāri par simtiem tūkstošiem latu valsts naudas, tas ir ļoti aristokrātiski . Plus vēl tīri dzīvnieciskais naids par zaudējumu LU rektora vēlēšanās (Maijiņa dabūja, šķiet, kādus 10% balsu - tā studenti un pasniedzēji novērtēja viņas inteliģenci un demagoģijas izsmalcinātību). Klasiskās padomju laiku atraugas rokrakstu un retoriku var labi pazīt arī šeit komentāros, slapstoties zem svešiem vārdiem. Interesanti, ka Kulis savās intīmajās gaitās uz muzeju pie Kofera ar Rolova tulkojumiem nebija vientuļš: kā jau īsts džentlmenis, viņš ņēma līdzi arī draugus. Zīmīgi, ka šī mantojuma iedvesmoti, visi trīs pēcāk "paspīdēja" ar brīnišķīgiem tulkojumiem. Par plaģiātu, protams, te nevar būt ne runas. Tā bija tikai iedvesma! Šie cilvēki gadiem ilgi dzīvojuši pēc principa - Roka roku mazgā. Taču tas ir liels risks, ka beigās visi izrādās līdz acīm samazgās. Un beigas ir tuvu.
atbalsts
a
Vai ir iespēja parakstīties profesora atbalstam?Lūdzu publicēt adresi
///
/
Vai tā ir kultūras revolūcija?
valensa> xy
v
Dzīvojam 21. gadsimtā nevis "miljons gadu pirms mūsu ēras", un Latvijas Republikā atlaišanu vai pieņemšanu darbā regulē darba likumdošanas normas. Jā, jums taisnība, ka atlaišanai iemesla nedrīkstētu būt, jo darba likumdošana paredz nevis atlaišanas iemeslu, bet- cēloni (nopietnu, reālu, pārbaudītu un apstiprinātu par visiem 100%). Šajā gadījumā cēlonis ir vairāk nekā apšaubāms, bet iemesls gan ir lielāks par "dinozaura olu simtkāršā palielinājumā", kas nav pat izdēta, bet ir izzīsta no pirksta- paši uzminiet, kuram kretīnam tas pirkstiņš pieder! Lai veicas!!
xy
x
vai tad atbrīvošanai no darba vispār ir vajadzīgs kāds iemesls? man kaut kā likās, ka tevi var atlaist no darba tāpēc, ka var atlaist. Šajā situācijā atlaižamais cilvēks spītējas pretī, tāpēc ir šī cenšanās to darīt caur tiesu. Jeb nepareizi sapratu?
meiča
m
Kūlis ir Rihards nevis Roberts.
aldis
a
Būtu interesanti kaut ko uzzināt vairāk par Rolavu- vai viņam nav mantinieku? Tur varētu rasties civilprasība.
valensa
v
Vai darba likuma sadaļā par atbrīvošanu no darba ir punkts, ka atbrīvo par plaģiātismu? Tāda punkta nav. Bet trakākais ir tas, ka plaģiātisms jau nav pierādīts- ir norādīts tikai uz iespējamajām plaģiātisma pazīmēm, par kuru esamību patiesībā būtu jāveic daudz nopietnāks kompleksais pētījums. Vai iespējamo plaģiātismu, kurš nav tiešā veidā saistīti ar pasniedzēja darbu LU, var izmantot par pamatu pasniedzēja atbrīvošanai no darba? Likums šādu iespēju neparedz. Jebkuram nopietnam advokātam šī nav tā smagākā lieta, jo apsūdzība ir šūta ar baltiem un ātri trūkstošiem diegiem. Atliek vien cerēt uz tiesas godaprātu, kura, ceru, tai netrūkst.
un
u
Rektora iesniegums tiesā ir par atlaišanu. Atlaišanai pamata nav.
un
u
Tiesai ir jālemj attaisnot Robertu Kūli, jo plagiāta fakts nav pierādīts. Ir līdzīga prakse - plagiātu var pierādīt tikai tiesa. Bet tāda iesnieguma šoreiz tiesā nav.
iks
i
Interesanti, vai pasaules tiesās līdzīgas prakses nav?
drakons
d
Gulbenes rajona tiesas tiesnesei Guntai Gulbinskai būs jālauza galva ne pa jokam. Izskatās, ka pēc kompetences šī varētu būt viņas lieta.
nezinītis
n
Kāpēc Gulbenes rajona tiesā? Nav vairs šāda rajona, jo ir Gulbenes novads. Latvijā rajonu vietā jau labu laiku ir novadi! Tā kā faktiski vairs šāda tiesa nevar pastāv. Tā ir tikai fikcija. Kārtējais murgs- tāpat kā šī visa safabricētā lieta, kas atsauc atmiņā Josifa Visarionoviča Staļina laikus, kad tam, kuru gribēja likvidēt, noziegumu piedomāja, lai būtu iemesls pret šo cilvēku vērsties. Klasisks neostaļinisms- fašisma radinieks. Cilvēki, esiet modri- brūnie un sarkanie pamodušies!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas