Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Kultūras ministra ārštata padomnieki Zandere, Pauls, Lancmanis, Jenzis

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Senais>anglosaxi
S
Vispār jau tāda ministrija nemaz nav vajadzīga, jo mākslu un citas radošas padarīšanas nedrīkst pakļaut reglamentam. Sevišķi jau politiskam, kā to darīja boļševiki. Bet, ka citādi nav iespējamds, tad pie katras ministrijas nosaukuma jāpieliek vārdu 'kultūra". Kāda vaina piem. FINANŠU KULTŪRAS MINISTRIJA. vai TIESLIETU KULTŪRAS... u.t.t. Jo tas viss attiecas uz kultūru. Nu tad varētu būt DAIĻO MĀKSLU KULTŪRAS...
all together again
a
Kamdēļ respekts pret Lancmani? Viņš jau nekad nav pat iepīkstējies pret oranžo bandu, bet barojies no tās "labvēlības" pamatīgi.
bravo
b
Nevajag labot,jo tas virsraksts izsaka visu.
AUTORS
A
Klau, nu izlabojiet taču vienreiz to MINUSTRU virsrakstā!
Lelle
L
Viens dižs mākslinieks bija teicis, lai radītu šedevrus mākslinieki ir jātur badā. Kā zināms nauda sačakarē smadzenes, bet liela nauda tās vispār atmiekšķē. I.Lancmanis ir viens no tiem, kas tika vareni barots no oranžās siles. Pat TP biedrs J.Žagars notina makšķeri, bet I.Lancmanis piekrita turpināt baroties...Tas izsaka visu.
%*#
%
Jenzis ir sprukstiņš no Osirisa, Vanags - padomnieks bez izglītības, kas mīl apžņaugtus Armani kostīmiņus un Žagaru, Zandere - vnk. jau nojūgusies poetessa, Pauls - oranžpartijas jampapiņš. Vienīgais, kas respektējams - Lancmaņa kungs. Jājautā - a kas tad ir pats DĀLDERIS?
:)
:
tiešām jautrs sarakstiņš! :) jenzis kā sabiedrībā pazīstama autoritāte! :))))
Pēkšķe
P
Sabiedrībā pazīstamas autoritātes!? Pauls vienīgais tā sabiedrībā pazīstamā personība, bet vai autoritāte? Tās ir divas dažādas lietas.Pīļu dīķis!
Vai, vai!
V
Vai tiešām Latvijā tik maz cilvēku, kas spējīgi palīdzēt saprast un bīdīt kultūras jautājumus?! Viss, kas saistīts ar Helēnīti , nekādu cieņu neizraisa.
jenžuciems
j
pārskatījos, ministrs, izrādās, Ints. Vienalga. Šai kontekstā atkal simpātisks kļūst Juris Žagars, kuram ar visu Tp lojalitāti pietika realitātes izjūtas, lai no šī paša - TP KM - amata atteiktos.
5. klase
5
Liekvārdība - "sabiedrībā pazīstamas autoritātes" (!?)
Aija
A
Imantam Lancmanim gan respects!
anglosaxis
a
Maksā man labi, tik labi, ka baidos atklāt. Pohu vairs nav, ja paspēju salāpīties. Tu gan vēl neesi paspējis, ka esi tik nīgrs? Cik tur tā darba. Fiksi uz veikalu.
khi>>anglosaxis 08:33
k
pohas? bet darbs ir darbs? cik tev maksā šeit, eu? pastāsti, poļitik, kuļturņik, ogorodņik, medjik...
anglosaxis
a
Vai tu piedāvā saukt šo ministriju par "Kultūras daļas ministriju"? Varbūt var noprecizēt: 1/5, 1/10, 1/1000 kultūras daļas ministriju?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas