Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +7 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Kuri, jūsuprāt, ir gudrākie politiķi? Diena jautā Eduardam Švānam

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
I.B.
I
VISU CIEŅU JUMS ! Ja TĀ izskaidrotu LIETAS BŪTĪBU vairāki LABIE cilvēki - varbūt pat, VĒLĒŠANU REZULTĀTI BŪTU PRETĒJI ! BET NAV ! Pat Repšem ZUDA TICĪBA , ka var ko pagriezt UZ LABO PUSI... Lai Jums NEAPTRŪKST cīņas spars !
:))
:
..Švānam žetons!!!! ..šie divi vārdi tiešām neiet kopā!!!..ja ar ''gudrs'' nebija domāts ..kas cits!!!
ahoi !
a
..oooo!...gudrais Švāns mums tagad visu pateiks ! ...Švān , papildiespējas ir ?
Kaspers
K
Mūsu politiķi ir gudri, kā krievi saka --"zadņim umom". Lai gudrība būtu īsta un savlaicīga, jabūt attiecīgai izglītībai. Škiet, ka Štokenbergam tā ir. Diemžēl viņš mūsu valdošās aprindās ir vientulis. Ir ļoti grūti uzturēt formu, ja nav pat ar ko parunāt. Mūsu valsti vada cilvēki, kas izglītojas pašmācības ceļā, tad, kad tikuši amatā. Mums galvās jau dun no politiķu-diletantu izrunāšanās, tikai jēgas no tā nav nekādas, bet ļaunums acīm redzams.
Bille
B
Gudrs ir tas (varbūt politiķis?), kas izdomāja šādu rubriku=slēpto reklāmu avīzē. Tagad katru dienu lasu vēlētāju domas, ka Šķēle, Šlesers, Lembergs, Ušakovs ir gudri. Protams, ka gudri. Nevar būt muļķis cilvēks, kas kļūst par miljonāru, privatizē pusi vai 1/3 Ltvijas un var pateikt "bet jūs man to juridiskli pierādiet". Laikam jau IQ tests ar šo jautājumu nebija domāts. Tad gan mums brīnumu pavērtos, ja saeimā tiktu konkursa "vai esi gudrāks par 5-klasnieku" rezultātā!
Trolis
T
Ja Stokenbergs Svanam skiet gudris un intelektuals tad ir jasak apsaubit passa Svana garigas spejas un vina saprats. Stokenbergs ir politiska prostotuta, kurs mekle tikai to ka apmierinat savu godkaribu, piepildit savu maku un atrasties augstos amatos, cits nekas so smerdeli Stokuju neinterese. Stokenbergs ienist un nicina cilvekus to var spriest pec vina augstpratigas, iedomigas izturesanas. Tada pati maita ir Freiberga, kura grib dzivot uz tautas rekina, bet pati sos tautu nicina, pazemo un ienist.
prāta orkāns
p
švāns ir gudrs ... un šķēle ir gudra .. visi tautpartieši ir gudri gudri.. gudri pēc suņa! šlesers arī ir ļoti gudrs.. ulmanis ir intelektuālis.. slakteris ir ģeniāls (ģenitāls?)
Barons Manteifels
B
Man nez kālab šķiet, ka Diena jauc tos, kas darbojas politikā, ar tiem, kas varētu būt politiķi, jo viņiem ir mērķi, ideāli, stratēģija un skats uz konkrētām lietām. Lielākā daļa šādu cilvēku politikā nedarbojas un nākamajā Saeimā nebūs!
Sirmais
S
Ko nozīmē gudrs? Arī vislielākais blēdis ir gudrs, muļķis to blēdību nevarētu veikt.Lembergs, Šķēle, Šlesers,Kargins un daudzi citi taču nav muļķi, bet vai viņiem ir godaprāts un sirdsabziņa,vai viņi spēj atteikties no sava labuma tautas un valsts labā. Ar gudrību vien nepietiek un tā ir nelaime kas piemīt mūsu tautas lielākai daļai.'' Ne mana cūka, ne druva''. Neaizmirstiet, ka politiķi no gaisa nekŗīt, tepat no mūsu vidus viņi nāk
t
t
švaņs izskatās pēc bij. straupes rudzīša šitajās brillēs
jumors
j
Nezkāpēc ienāca prātā slavenā bēgšana no Jelgavas cietuma. Izbēga laikam 28 zeki, bet izplānoja gudrākais.
Kaspars
K
Precīzi teikts!!! Pats to novēroju
Sandra
S
Tikai nevajag visu vainu nogrūst uz žurnālistiem. Un lai nu kas - Ēlerte , lai žēlotos par žurnālistiem. Šitas man arī riebjās. Tāpat kā riktīgi uzsita asini tā Demekovas atzīšanās - es jau neko sliktu - man padomnieks tāds nelietis izrādās bija. Tā lūk ir cūcība. Un tajā dienā, es biju Maximā un pie kases lasu ziedojumu kastei uzrakstīto - 10 000 latviešu ģimenēs bērni dzird mammas vārdus - tu jau vienriez šodien ēdi bērniņ. Un kaut kā uzreiz man acu priekša' buija Demakovas treknais ģīmis un izsalskušo v bērnu actiņas. Un tagad atkal šitie paši politiķi sola nez kādus brīnumus ar putām uz lūpām ... pretīgi !
laima
l
Man Štokenbergs labāk iederētos ZZS partijā, jo viņa šarms ir latviski piezemēts un lauciniecisks. Stabils latviešu vīrs, kurš var un varēs daudz darīt valsts labā, ja vien būtu drusku vairāk bezkaunības.
Hmm...@-@
H
Kāpēc gan Švānam nevarētu būt savs viedoklis, un kāpēc to nevarētu viņam pajautāt?!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas