Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Kurš vada valsti?

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
.
Memory
M
Paldies. Žēl tikai, ka LB vairāk par skaistajiem plāniem ( mazo un vidējo uzņēmumu kreditēšana), mazāk par sasniegto rezultātu (plāna izpildi). Vispār feins laiks bija - varēja izvērsties reformatori, varēja 'roku ievingrināt' - tāpēc jau 2008.g. ar Parex gāja kā pa 'sviestu', pāris dienas, un valsts budžeta naudiņa izpumpēta. 'Skolas nauda' - vēl viena laba mācība jaunajiem kampējiem?
Muļķu zemes pavalstnieks
M
Es tur neko neieskaitīju,tie ir oficiāli dati,kuros ir sasummēti valdības,banku sektora,uzņēmēju un iedzīvotāju kopējie ārējie valūtas parādi. Pašlaik valdības ārējie parādi ir 5,2,miljardi latu ,no iepriekšminētajiem,un ikdienā valdība tos sabiedrībai pasniedz kā valsts parādus,par pārējo valsts sektoru parādiem noklusējot un tādējādi maldinot sabiedrisko domu.
Dālija
D
Tu tajos 20 miljardos ieskaitīji Godmaņa dāvinājumu Parexam? Birkava, Ķirsona u.c. biedru un draugu valsts galvotos kredītus, kuri pašiem nebūs jāatdod, bet kurus valsts spiesta atmaksāt, arī ieskaitīji?
KLM
K
rumpītis savu personīgo rumpīti durvīm uz vēl labāku Latviju uzlika kā drošu krampīti
Memory
M
Kur atradi - palūgšu saiti, jo 1990.g.4.maija / 1991.g.21.augustā Latvijas republikai tak' nekādu ārējo parādu nebija (tie bija PSRS, ko vēlāk samaksāja Krievija).
Memory
M
Kā mēs kādreiz smējāmies par politiķiem - īpaši pēc 1985.g., kad sākās, un vēl nav beigusies, spēlīte vārdā 'demokrātija'. Eh, izdevīga ir imitācija jau 3-ai politiķu paaudzei, bet smieties par jaunajiem demokrātiem 'vilkiem - lācīšiem' gan vairs negribas, anekdošu nava.....Jāiztiek ar vecajām : Приходит как-то Горбачев в свой кабинет, а за столом Иван Сусанин. - О! - удивился Горбачев. - А что же вы без предупреждения? Я бы всех членов Политбюро собрал. - Вот-вот, собери. Как соберетесь, так и пойдем.
Muļķu zemes pavalstnieks
M
Interneta tīmeklī var atrast ziņu,ka 1993.gadā valsts ārējais parāds bija 133 miljonu latu,bet šogad jau lielāks par 20 MILJARDIEM latu,tātad 20 gadu laikā ārējie parādi pieauguši 150 reižu!!! Zandera kungam tad jāpajautā - vai Latvijas valsts šo summu ir parādā Lembergam? Ja Zandera kungs atbild,ka nē,tad kāds tam sakars ar Lembergu? Kurš tad izputināja šo valsti - globālisti vai Lembergs?
juris
j
Kopumā piekrītu autoram. Bet problēma tāda, ka tādu lembergu Latvijā ir tik daudz un visās jomās, ka izvairīties patiesībā nevar. Tiklīdz uzsāc jaunu dienu, noteikti tās laikā satiksi kādu ar līdzīgu morāli. Un ļoti iespējams, ka tāds būs tev svarīga lēmuma pieņēmējs vai noraidītājs. Un tā jau tā lielākā problēma. Kad sāks sēdināt tādus lembergus vienu pēc otra, tikai tad ir cerības uz izmaiņām ...
Pipo-KLM
P
Rumpītis dabūja rumpī, pašlaik nedaudz pieklusis, bet kam ir ,ļoti liela nauda, tas var bakstīt ezīšus, glamūrēt valsts pasūtijumus,raustīt politbiznesa sviras, pabarot sev lojālos vasaļus, izrunāt sev izdevīgus dariju iznākumus. Protams savu ietekmi jāpilnveido ilgstoši,talantīgi, laivaras spirāle caur naudas bonusiem novestu pie izdevīgu durvju atvēršanu, izdevīgumā un laikā.
Memory
M
p.s. Varbūt pans Kleksis arī varētu pieminēt jaunības laiku jautro anekdošu varoni - un pie reizes vēstures mācības atgādināt, lai neputrotos ar valstu saīsinājumiem/abriveaturām kā Krievijā - Торжества по поводу юбилея единственного президента СРСР - ?? Pareizi tak' CCCP. Ieguglējiet - На юбилее Михаила Горбачева будут петь Лара Фабиан и группа Scorpions
Memory
M
Grandiozs tusiņš būs 2.martā par godu Mišam Gorbačovam - vai Latvijas 'oligarhija' vismaz Trubas Aivara dzimtajā pilsētā, vismaz šaurā lokā pieminēs savu labdari? Торжества по поводу юбилея единственного президента СРСР состоятся в Лондоне в королевском зале Альберт-холла. На дне рождении известного политика выступят такие известные исполнители, как Игорь Крутой, Андрей Макаревич, Дмитрий Хворостовский, Валерий Гергиев, Кэтрин Дженкинс, Брайан Ферри, Лара Фабиан, группа Scorpions и Мел Си. Вести церемонию будет Шэрон Стоун. Стоит отметить, побывать на юбилее Горбачева сможет далеко не каждый. Самый дешевый билет на это мероприятие стоит 35 тысяч фунтов стерлингов, цена же VIP-лож составляет 100 тысяч фунтов стерлингов.
Viesis
V
Pilnīgi piekrītu .
Memory
M
Reālās demokrātijas būtība - kurš kuru apspēlēs! Vajag pilnveidoties, lai spētu efektīvāt pielietot metodi 'Paņēma un uzmeta' - tad varēs pilnīgāk baudīt demokrātijas&brīvā tirgus labumus. Mācīties, mācīties, mācīties - propagandēt 'ceplisma/kampēju' ideoloģiju, tāds ir katra kārtīga un apzinīga pilsoņa/pingvīna svēts pienākums!! Ar labu vārdu pieminēsim demokrātijas ''celmlauzi'' Mišu Gorbačovu viņa lielajā jubilejā, kas pirms>25 gadiem pavēra ceļu mazajiem un lielajiem kampējiem. Malacis, Miša!
ieradīsies
i
ZZS par pensionāru aizstāvēšanu! Ja nebūtu ZZS, jēlie jau sen būtu visus pensionārus nolikvidējuši

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas