Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +12 °C
Smidzinošs lietus
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Kursīte-Pakule: Ir netaisnīgi nosodīt tikai Kabanovu, kamēr pārējie tup krūmos

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Kašoka
K
Kabanovam un, iespējams, vēl arī citiem godavīriem, Krievijas interešu aizstāvjiem, nacionālistiskā psihoze (uz ko esmu pilnīgi nelikāmi norādījusi ne reizi vien, tai skaitā savā ģeniālajā publikācijā žurnālā IR), ko uzkurina Latvijas-Krievijas ciešāku sakaru ienaidnieki, rada nepatīkamu pēcgaršu. Esmu nopietni noraizējusies par to. Kāpēc gan šie un citi vīri, kas godīgi kalpo Antonijas ielai un Diženajai Lieliskajai Tautu mātei Krievijai, lai kaunētos par to, vai tiktu kautkād āveidā ierobežoti?!?! NONSENSS. Eiropas cilvēktiesību harta, Putina brālīgais skūpsts un specdienestu definētie uzdevumi ir svētāki par svētu, un tikai nožēlojami nacionālisti var mēģināt vērtures ratu riteņos bāst nožēlojamos sprunguļus. Kauns un negods tiem!
Kaspars
K
Kāpēc sodīt tikai vienu no draņķiem? Jāsoda visus.
aie
a
Piekrītu Pakules kudzes viedoklim.
ATBILDE
A
Jannīna Kursīte Pakule ir viena no godīgākajām un taisnīgākajām deputātēm Saeima.
vairis
v
veca korka viņa ir ar vecuma delirija izteiktām pazīmēm, pie tam mes taču viņu vienreiz jau atlaidām kā amatam nepiemerotu, kāpec viņa ar viltu atpakaļ tikusi tik briesmigi nu izrādās? ielika jau viņu komisiā kura praktiski neko nelemj, ar pirkstu tik pakratit drikst, bet lielumu mānija jau nepazūd, jālec no biksēm ārā
  • 0
  • 0
aie
a
Piekrītu Kursītes kundzei, ka Kabanova kungu nevajadzētu tik bargi sodīt, jo viņš personīgi atzinās. Varbūt Saeimas likumus un kārtības rulli jāmaina? Deputātiem ir daudz priekšrocību, bet atbildības par darbiem un nedarbiem ir formālas...
EERCE
E
Kāpēc jāzvēr,ja par tā laušanu nekas nav.Tā ir ņirgāšanās par mūsu valsti.Zvērestu es saprotu tā;Lai kaut mani nogalina,es darīšu kā zvērēju.Tas vēl būtu ļoti mazs sods viņus nosaukt.Beigās teikšu tā;pati Iveta Kažoka ir laikam tāda,kas netur zvērestu.
Abrene
A
Un kāpēc netiek sodīti Satversmes pārkāpēji - Abrenes atdevēji?
monitors
m
Svarīgākais jau nav rīcība, bet tās motivācija. Pieņemsim, ka atrod kādu deputātu, kurš parakstījies par referendumu, bet nav par to paziņojis atklātībā. Tālāk Kursīte - Pakule savā komisijā uzdod viņam jautājumu: "Vai tev nešķiet, ka tu pārkāpi zvērestu", uz ko deputāts aci nepamirkšķinot atbild: "Zvērestu es nepārkāpu, jo vēlējos, lai referendumā visādi lindermaņi izgāžas pilnīgi un galīgi, jo citāds iznākums nemaz nav iedomājams. Bez tam mūsu partija ir par latviešu valodu kā vienīgo valsts valodu. Tā es ar savu darbību nostiprinātu latviešu valodas stāvokli atbilstoši zvērestam!" Un ko tālāk teiktu Kursīte - Pakule? Vienu vārdu sakot - būtu abloms!
Sedzuis
S
Nu, jā meklēt, sadzenāt un tiesāt visus tos, kas saprihvatizējušies, sashēmojušies, sakampuši valsts naudu galvu riebinošos apmēros arī nevar - tās takš būšot Raganu medības! Nu, dievīga valsts! KAUNS!
Agris
A
Kursīte-Pakule man kaut kā liekas, ka ar īpašu saprātu nekad nav izcēlusies...
X9
X
Nav deputātam jāatskaitās citam deputātam,ne jau tas viņu ievēlēja.Tikai vēlētājs lems labi vai slikti ar savu balsi.
Fredis
F
Lai dzīvo raganu medības!
zane
z
Ja nu viņi gribētu sabiedrībai darīt zināmu savu parakstīšanos ,rēķinoties pat ar sekām tad vis būtu kārtībā ,bet sākt skaidrot tātaču ir atgriešanās pie ēkas laikiem ,tad jau es drīz baidīšos vispār kautkur piedalīties jo priekš niecība var sākt mani vajāt. Vispār kā kādam vispār tāda doma, meklēt kā katrs parakstās ja viņš pats to publiski neafišē,var ienākt prātā. Parakstīšanā nepiedalījos ne viena ne otrā ,referendumā piedalīšos un balsošu pret.
jumors
j
Mums tie krūmi tādi savdabīgi- aizstāv pilsoņa datu neaizskaramību. Atraduši slēptos datus, kurus varēja bez aizturēm izlasīt katrā parakstu vākšanas vietā, būtu tikai bijusi interese.... Un kuram aušam ienāca prātā nāvessods? Vai jau esam tiktāl, ka pieklājīgas algas zaudējums- nāvessodam? Tad puse Latvijas jau ir mirusi- jo nekādus simtus nesaņem.
diks
d
Varbūt kabanoviem un lindermaņiem pasniegt goda rakstus par atklātību?Latvijas cienīgi žesti!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas