Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +13 °C
Smidzinošs lietus
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Kūtris: deputāti mēģinājuši ieraut Satversmes tiesu politiska lēmuma pieņemšanā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
jautrais
j
30 muļķu un provakātoru mēģinājums...kurus vajadzētu atlaist no darba bez algas izmaksas..
Dina
D
LŪDZU, VISI ,KAS MĪL LATVIJU , EJIET UZ VĒLĒŠANĀM ! SAVĀDĀK MĒS SAVU VALSTI PAZAUDĒSIM ((.VAI TAD JŪS NESAPROTIET, KAS VISU "DIRIĢĒ".
Ivars Graudums
I
Ir tachu skaidrs, ka krievmiilis prezidents Berzinjsh ar savu izrunaashanos, ka referendumu nedriikst aptureet iespaidoja ST nelikumiigi. Esmu droshs, ka ne igaunji, ne leishi nepieljautu shaadu referendumu un mana sieva, kas ir somiete , teica, ka Somijaa referenduma riikotaajus patriektu ar kaajas speerienu!
Lops
L
Tas Kūtris kaut-kāds muļķis-kāda ieraušana politiskā lēmuma pieņemšanā-tas ir ST darbs-pašsaprotama lieta-ko var murgot!Satversmes tiesai arī ir jalemj šādi jautajumi!Es protams esmu gandarīts,ka tomēr neapturēs referendumu,lai gan muļīgā Kūtra demagoģija liek man raizēties par atsevišķu indivīdu prāta spējām! Ir pienācis laiks latviešu tautai arī kaut ko izdarīt savas valsts,valodas un nācijas labā-nevis mūžīgi gaudot,ka viss ir slikti,ka no debesīm zelts nekrīt un kokos nauda neaug,ka Latvija ir slikta-politiķi slikti-viss ir slikti-nu tad lūk šis irīstais brīdis,laiks un vieta-konkrēti 18.februāris,kad parādīt un pierādīt,ka paši arī kaut ko var izdarīt un nobalsot PRET KRIEVU VALODU!Pēc referenduma varēs redzēt-kāda tauta šeit dzīvo-vai mēs esam īsteni latvieši,baltieši,kas ciena un godā senču sasniegumus,kas nespļauj virsū kopīgiem latviešu tautas panākumiem pagātnē,kas šodien ļauj mums dzīvot neatkarīgā Latvijā,lai gan ne pa visam tīra un latviskā,bet tomēr tas viss vēl ir mūsu pašu rokās,šis darbiņš ir priekš mums-un tikai mums ir pa spēkam padarīt Latviju par tīru,latvisku un nacionālu valsti,kur cilvēki ir laimīgi,smaidīgi un nav vairs nacionālās saspīlētības starp latviešiem un krieviem! Mums visiem-pilnīgi visiem jāpiedalās referendumā-un jābalso pret krievu valodu,ja mēs spēsim pietiekamā daudzumā-es ceru uz visiem,parakstīties pret krievu valodu,tad tas būs pirmais solis latviskas Latvijas izveidē!Uzskatu,ka mums ir jārīkojas radikāli un jāpieņem stingrāka stāja krievu jautājumā!20.gadu solidaritātes un klanīšanās krievu priekšā nav nesuši augļus-privilēģijas,kas ir nepilsoņiem,nav nevienā cita valstī,pretimnākšana beidzās ar spļāvienu mums sejā!Mans pacietības mērs ir pilns! Ceru nākotnē-tuvā nākotnē-tiks pieņemti lēmumi par stingrākiem naturalizācijas nosacijumiem un prasībām,lielākiem sodiem valsts valodas nepratējiem,valsts finansē skolas tikai ar apmācībām valsts valodā ar papildus priekšmetiem konkrētam minoritatēm-kā viņu etniskās valodas stundas un literatūra,ceru,ka tiks izveidota repatriācijas nodaļa,kas meklēs risinājumus un palīdzēs Latvijai nelojaliem un draudīgiem indivīdiem pamest valsti!Šīs ir lietas,kas jādara-un jādara strauji|!
nu jauki gan
n
Kur Kūtris bija agrāk? Vai viņš neredzēja, kas notiek, un kā Satversmes tiesas priekšsēdētājs preventīvi nesāka savlaicīgi izvērtēt radušos situāciju sakarā ar referenduma organizēšanu? Tātad viņš arī pats labprāt gribēja būt tikai ugunsdzēsējs!
valfs
v
Tas ir briesmigi ka Latvija tiesnesi ir tik stulbi, aprobezoti, degradeti, korumpeti, negodigi, kuri, pie tam sanem nesamerigi lielas algas un citus labumus.
Pilnīgi nesaprotami -
P
ja politiķi novēloti vai laicīgi iesniedz ST pieteikumu par, viņuprāt, likuma pārkāpumiem referenduma sakarā, tad ST juridiski jāizvērtē šis iesniegums, vadoties vienīgi, uzsveru, vienīgi no likuma, nevis jāsūkstās, ka, lūk,''deputāti mēģinājuši ieraut ST politiska lēmuma pieņemšanā''. Manuprāt, ja ST pieņem politiskus lēmumus, ne vis lēmumus, kuri balstīti uz Satversmi un valsts likumiem, ST rīkojas prettiesiski, kas ir absurds demokrātiskā sabiedrībā.
vēl ir laiks...
v
Satversmes tiesa ir izveidota tāpēc, lai interpretētu Satversmi un pateiktu, vai referendumus var rīkot par lietām, kas apdraud valsts pastāvēšanu. Tāpēc grūti saprotamas Endziņa aktivitātes.
Nezinis
N
Vai ST nebūtu jāskatās ko likums saka, nevis ko citi doma?
Nezinis
N
Vai ST nebūtu jāskatās ko likums saka, nevis ko citi doma?
tieshhiii ta!!
t
ST darbiba verojama nozieguma pazime,jo viniem nejau javadas no rusnjas spiegu ljerksteshanas,bet likuma varda..
  • 0
  • 0
Es pats
E
Tā vien liekas, ka Kūtris neko nesaprot. Vai nebūtu laiks viņu nomainīt?
domāsim
d
Un kas iedeva kārtis rokā SC un lindermanim? Vai ne tā apvienība, kas gribēja krīzes laikā krievu skolām viņu valodu atņemt? (nelaikā, stulbi un nesagatavoti) Jo abi galējie spēki viens bez otra nevar iztikt (SC un VL) - jo vienīgais, ko tie spēj ir NAIDOT TAUTAS! referendumam ir jābūt, lai reiz par visām reizēm šo jautājumu atrisinātu. ST citādi nemaz lemt nevarēja - kā atļaut referendumu, jo Latvija vara tomēr ir TAUTAS, nevis Vienotības juristu vai urrānacionālistu rokās! Visi par latviešu valodu kā VIENĪGO valsts valodu! PRET KRIEVU VALODU kā otru valodu! bet ar cieņu pret Latvijai lojālajiem krieviem
  • 3
  • 1
n
viņš vnk ir kūtrs un tādēļ noderīgs!
  • 0
  • 1

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas