Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Kūtris: lai izmaksātu pensijas, nav jāceļ nodokļi un jāņem citiem nauda nost

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Buratīno
B
Kūtris ir vēl viens populists (tāds pats kā Loskutovs), atdodot krieviem Latvijas zemi tāda paša demagoģija tika izmantota...
humors un satīra
h
Tieši tā, runa ir par nopelnīto. Birokrātiem jau sen laiks iemācīties iztikt ar tiem resursiem, kas ir, nevis pārlikt problēmu uz iedzīvotājiem - slaucamajām gotiņām. Pat no vidusmēra strādājošā neko nepaņemsi, par prnsionāriem nemaz nerunājot.
humors un satīra
h
Ja gribi kādam norādīt kļūdas, tad runā par tēmu, nevis personālijām, un argumentē ar datiem un faktiem, nevis klačām. Es saprotu, bļaustītires ir vienkāršāk. Tikai tad nebrīnies, ka tava bļaustīšanās nevienam neko nepierāda, izņemot to, ka tev ir varena rīkle. Un vēl to, ka esi par tēmu runāt nespējīgo rējēju bandas dalībnieks, kuram par tēmu nav ko teikt, bet aizvērties principi neļauj. Tā nu Delfos un Dienā pieņemts - jo lielāks muļķis, jo lielāki principi un jo mazāk zina, jo vairāk spītējas.
aka
a
Biju labakas domas par Kutri ,bet vins acimredzot izdara absolutu nekompetenci, jo nesaprot, ka veidojas valsts budzets, un ka funkcione valsts parvalde. Pats mokas ar komppleksiem , un nezin ka atriebties par tiesnesu algas samazinasanu. Un tad vel gudri spriedele. Tad ja nav janem tie 100 miljoni no budzeta, ir jadevalve lats vai jaaiznemas vel kautkur nauda
aleluja
a
Iespēju taupīt līdzekļus ir cik tik uziet. Vispirms jāslēdz ne mazāk, kā divas trešdaļas Latvijas vēstniecību ārzemēs!! Nav nekādas vajadzības mums notriekt nodokļu maksātāju un npensionāru naudu, plātoties ārzemēs ar Latvijas sasniegumiem, kuru nav. Ja Tautas partija tam nepiekrīt, tad - ārā no valdības!!!
vērotājs
v
Vai bildē nav Staļins jaunībā,nevaru atpazīt īsti.Jā tas ir ģeneralissimus, ļoti,ļoti liels vienkāršās tautas aizstāvis
XXL
X
Vairums komentētāju ir tik nikni un naidīgi noskaņoti pret savu valsti, ka nespēj apjēgt elementāro patiesību, ka runa ir par nevis kaut kādu abstraktu naudu, kas jānokāš, bet gan mūsu pašu rokām nopelnīto. Finanšu gravitāciju jau neapmānīsi -ja valsts šos tēriņus nevarēs atļauties, tai nāksies devolvēt latu. Šķiet, ka daudzi domā, ka ir tik slikti, ka sliktāk vairs nevar būt.
janiks
j
Malacis Kūtris. Nespējniekiem, kas dzīvo par svešu naudu jādod iekšā. Strauji jārada apstākļi, kad pie valsts vadīšanas nokļūst cilvēki ar atbilstošām zināšanām un spējām nevis visādi šķēles, Šleseri vai Lembergi.
nn
n
kuutri vajadzetu par LB prezidentu --- tad gan varetu taa kaa vins saka... realitaate diemzel ir savadaaka --- pensijas tiks izmaksatas uz nodoklu palielinajuma vai sabiedriska sektora algu samazinajuma reekina, jo citur to naudu nebuus kur nemt (ja nu vienigi nodrukat)
Aivars
A
Nav saprotams kapec ST sprieduma nav argumentets kapec nav atcelts priekslaicigas pensijas samazinajums 50% apmera no pilnas pensijas ,iznemot, ka neesot iesnieguma.Kutris tacu teica ,ka pensiju jautajums tiks izskatits pec butibas kopuma neatkarigi no pieteiceju skaita.Nemot vera ka pensiju samazinajuma merkis pec butibas bija ari atbrivot jaunajiem darba vietas ,tad ne katrs darbinieks 60- it gados atbrivojot darba vietu sanemot 50% no pensijas nevar eksisistet .Kur tad paliek saja gadijuma jauna darbinieka vieta un palavibas princips ,un visi minimumi.?Saja dala ST spriedums ir politisks,un ietekmets jo ir pretruna ar pasu spriesto un ari palavibas principu.Pensiju lietu praktiski atmeta atpakal valdibai,lai rikojas talak ka grib lidz 2015.g.julijam???Bet prieksa ir velesanas ,to nevajadzetu aizmirst,un tauta nav aitu bars ,un ja ir ,tad nocirpta bez villas ziema nosals un labuma nebus nevienam.Tatad pensiju lieta nav izskatita lidz galam,un tas ir butiski ,jo pec 60 g.,darbu nevar dabut un japrasa socialie pabalsti .Vai tad tas ir labak neka vienkarsi lielaka pensija iepriekseja apmera .Kam tas atkal ir vajadzigs un kas ta par saimniekosanu ?
A
A
Par gados ļoti vecajiem un bezspēcīgajiem penšiem viss skaidrs - nu vajag viņus atbalstīt. Bet ko darīt ar tiem tantukiem, kuri k ā vecas fosīlijas sēž valsts iestādēs? Nu tak viņas prom vispār nevar dabūt. Skolas ar, tikko drusku patīrīja, jaunākie vismaz pie stundām tika. Nu atkal diriķi visas sievasmātes ņems atpakaļ un pārējiem ar šīm būs jādalās.
filozofs
f
pateikšu priekšaa , šis ir tas gadiijums , kad , ja atceraties , Kalviitis izmeta , ka viņam 500 000 nopelniit esot , kaa divus pirkstus ap**zt, to miljardu jau viņa kompaanija noguldiija , iespeejams pat parexsaa , vai nav vienalga , bet pagruusts viņš ir( nospeeleets) , Kuutris kautriigi paziņo iespeejams politiskiem meerķiem , tas jau bija taukmuuļu politbizness , riikoties ar uzticeeto mantu tik bezatbildiigi .... mums visa politiskaa kompaanija savstarpeeji saistiita dažaadu noziegumu virknee , saakot ar Latvenergo nozagtajiem triis miljoniem, kauns mazaak ņemt , kaa Birkavs paņem no valstij piederošas hipoteeku bankas 3 000 000 krediitu itkaa politiskaam speeliiteem , ar to arii viss beidzies , Tverijonas par šo gadiijumu izliekas neko nezinaam , triis limoni atkal norakstiiti , Lembe tikai gaužas ka pret šo politiska izreeķinaašanaas , bet no kaadas naudas maksaajis stipendijaas 2 gadu laikaa 7 miljoni , kad beidzot šos zagļus liks cietumaa??? par valsts nozagšanu gadiem izlikaas ka nekaa taada nav , tagad par to runaa atklaati , šie triis A ar saviem vasaļiem kalviišiem brigmaņiem pujaatiem beidzot jaasauc pie atbildiibas , vai pienaaks tas briidis , kad saeima tiks godiigi ļaudis ieveeleeti un šim mafiozajam trio pienaaks gals??? ... teepisti pat nedomaa atmaksaat miljonu valstij par mahinaacijaam peedeejas saemas priekšveeleešanu kampaņaa , kuraa mozgi un eergļi slavinaaja dariitaajus , kuriem izraadaas nebija kauna zagt pat no beernu kliinikai atveeleetaas naudas , nemaz nerunaajot par teepistu biidiitajiem lielkalibra buuvprojektiem , no kuriem tika atmazgaatas ieveerojamas summas , izmaksu taamees sarakstiitas briinumu lietas , kuras nedriikst nevienam raadiit , peec taam darbi tiek turpinaati veel šodien , paziņo tik par mistiskiem dažiem simtss tuukstošu samazinaašanu , bet miljoni aizpluust....prokurors gaida savu kaartu , ja izdosies saveejo ielikt , tad arii gaisma tuneļa galaa nebuus saredzama , ... vai tiešaam nav citas izejas , kaa gaidiit kad šie nomirs???
Ergo
E
Ko tu ņemies ar to sociopātu? Kad dzirdēts, ka nemaldīgais swiesc (tagad humors) būtu atzinis kādu savu kļūdu, lai cik acīmredzama vai niecīga tā būtu? Kad viņš būtu atteicies no viszemiskākajām insinuācijām, ja citādi neizdodas paturēt pēdējo vārdu? Tas teiciens ir par viņu: nestrīdies ar idiotu (šajā gadījumā - kretīnu), jo viņš vispirms novilks tevi līdz savam līmenim, un pēc tam pieveiks ar pieredzi. Viņš var mainīt nikus cik grib, taču senīlā un zemiskā runas "kultūra" viņu nodod, īpaši tādēļ, ka izmanto vienus un tos pašus paņēmienus un viņam vien raksturīgos izteicienus, kā otru "nolikt pie vietas". Internets viņam ir vienīgā vieta, kur izpausties, jo reālajā dzīvē šitā izteikdamies, viņš reizi nedēļā dabūtu likt jaunus zobus. Paskaties, kas notiek tagad: palicis viens sarunu telpā, viņš kā traks ķēdes suns plosās, neatrazdams kam iekost.
humors un satīra
h
Toreiz arī staigāji bļaustīdamies, ka nicini komjauniešus? :D Nav tāda dalījuma "latvieši un Eiropa". Ir Latvija, daļa no Eiropas un latvieši, eiropieši. Uz PSRS apraudātājiem tas, dabistiski, neattiecas.
humors un satīra
h
Atkārtoju speciāli nezinīšiem: PSRS valūtas operācijas bija krimināli sodāmas, bet dolāru PSRS pilsonis bija redzējis tikai politiskajās karikatūrās. Un pat īsti nezināja, kādā krāsā ir dolāri. Vienam paziņam mājās stāv paša zīmēts "Monopols" no tiem laikiem, dolāri zili, zaļi, rozā un dzelteni :D Un pat PSRS cenas mainījās, bet ne katru dienu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas