Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +13 °C
Smidzinošs lietus
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Kūtris neizslēdz iespēju ST apturēt referendumu par krievu valodas statusu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
jautājums
j
Kā vispār tas tika pieļauts, ka nepilsonis iejaucas LR iekšējās darīšanās? Kāpēc viņš nav apcietināts un izdots tai valstij, kuras pilsonis ir?
jautājums
j
Kā vispār tas tika pieļauts, ka nepilsonis iejaucas LR iekšējās darīšanās? Kāpēc viņš nav apcietināts un izdots tai valstij, kuras pilsonis ir?
bračka.
b
Bračiņ, vai tad Latvijā prezidents maz ir? Bet varbūt ir, tikai viņam ziemas miegs.
S. A.
S
Tik neizglītots komentētāju bars. P. S. Dažiem būtu pat arī jāiemācās rakstīt latviski...
be care Kūtrim
b
Pievienojos komentētāja Jura B. domām un apturiet to murgu, kamēr vēl nav par vēlu. Tad vaimanāšana vairs nelīdzēs
tieši tā
t
Kūtris , šķiet, pārvarējis savu kūtrumu! Protams, ka jāaptur - nav ko plenderēt pa tukšo valsts naudu, jo tā krievfašistu kompānija vienalga nerimsies.Izgudros ko citu.Kaimiņzemē netrūkst visādu dienestu, kas nodarbojas ar provokāciju fabricēšanu!
  • 1
  • 0
alberts
a
O, vietejais impotentais antisemits - alberts ari uzpeldeja. Tu labak nerausti ebrejus aiz usam citadi pat slapja vieta nepaliks :) Sory saku ka ir.
enigma
e
Labak lai VisuLatvijai dzintari un paradnieki lai pastasta tautai pas savu draudzibu ar lietuviesu antisemitu un nacistu Mindaugu Murzu - Grenvaldi, kurs ir biezs viesis VisuLatvijai saietos. Lietuva sis antisemits un nacists atklati aicina lincot ebrejus un polus.
alberts
a
Nerausti "leišus" aiz ūsam - pa rīkli var dabūt! Un VL - Dzintars un Prādnieks - IR Latvijas aizstāvji - ka ASTRA! Tikvien,ka pārejie bālelini ir pārbijusies- CCCP mantojums!
  • 1
  • 0
ihaha
i
Mani paarsteidz, ka Satversmes tiesa ierunaajas tikai tagad! Jau sen bija skaidrs, ka ir dazhi valsts pastaaveeshanas pamatakmenhi, kurus nekaadi kustinaat nedriikst. Parakstus vaakt var katrs, bet riikot referendum un teereet miljonus no valsts naudas par jautaajumu: vai juus briivpraatiigi piekriitat okupaacijai - savas valodas zaudeeshanai? Tas nu ir pret valsts pastaaveeshanas pamatprincipiem, kurus Satversmes tiesai jaauzmana un jaasargaa.
Mihaels
M
Uzdosim sev un arī pārējiem dažus jautājumus: 1.Kam īsteni kalpo Lindermans un viņam pieslējušies SC vadoņi Jānis Urbanovičš un Nils Ušakovs? 2.Kāpēc oficiālā Krievija tik ļoti atbalsta un jau ar jebkuriem līdzekļiem mēģina īstenot (zināms, ka tā ir notikusi ar viltu un varu no Gruzijas atšķeltajās teritorijās) t..s. savu tautiešu aizstāvības politiku neatkarīgās valstīs? Vai tas neatgādina jau kādreiz Hitlera īstenoto politiku? 3.Kas ir kolaboracionisms? Vai mēs paši nekļūsim par kolaboracionistiem, ja vērsīsimies pret savas neatkarīgās valsts pamatpricipiem, pret Satversmes kodolu? Ķas šinī gadījumā ir politiķis un mūsu valsts (lojālais?)pilsonis Jānis Urbanovičs?
brr
b
Vai kāds atbildēs par naida kurinasanu necieņu pret Latvijas valsti? Kapēc Lindemanis un citi salašņas netiek saukti pie kriminālatblidibas? Mums likumdošanā netiek paredzēta reāla tiesiska nostāja ? Visus naida kūrējus apcietināt un izraidīt no Valsts! Ja notiks masu nekārtības,kas atbildēs,ja kaimiņi sāks sist logus kaimiņam?Sakārtojiet likumdošanu tā,lai nekad,nevienam pat prātā neienāk diktēt cik valodās runās Latvijā! Likumu,kas paredz izraidīšanu no Latvijas par naida kurinašanu un nelojālu attieksmi pret Valsti. Prezident,kur esi nolīdis,lien laukā un esi vīrs!Ater muti skaidrai valodai,runā ar tautu,kas nemitīgi cieš! Ne Tevi redz,ne dzird,parādi,ka esi Valsts atbalsts
alberts
a
Pinnigi pareizi! Tagad sadzīves līmenī viss ir labi - BET - tadu žīdu,Ušakovu pavada - var tiešām sākties "logu sisana" kaiminiem - Atbildiba būs protams no Usakova ne no ta ieklīdušā žīda!
  • 0
  • 0
Mg
M
Varbūt tomēr sagaidīsim NA solīto prasību Satversmes tiesai? Var jau gudri filozofēt, bet tā arī neviens nav uzrakstījis juridiski korektu prasību, kas būtu pamatota ar konkrētiem Satversmes pantiem, kuri tiek pārkāpti rīkojot šo referendumu. "Satversmes gars", "Satversmes kodols", u.c. nav juridiski termini.
alberts
a
Vl ir tiko tikusi pie iespejas "runat" - un jau tagad mūsu pasu bālelini vinus apgāna! Vaino - par TO,ka referendumu par "krievu valodu" izprovocejusi ' vini - VL - Dzintars!?Nožēlojamie "bālelini" - BAILES,BAILES - jus mac - kops CCCP laikiem.Ja nebūt tādi cilvēki ka Dzintars- Astra un vēl daudz nezinanu ,kuri st aveja un stav par Latviju - diez va išodien mēs redzetu pasauliar atvertām acīm.
  • 1
  • 0
alberts
a
Traks esi? Visi "balelini" nolidusi pagulte un lūr,ka tik krievam neizdarītu TĀ ka viņs grib! varbūt tomeer! Varbut - ,ka Latvijas Valsts vara var nodrošinat mūs no Ieklīdusu žīdu provokacijam un un vinu pavada ejoso Usakovu ar 180 000 nelojālu "pilsoņu" Latvijā! Ļoti CERU!.
Elementāri - 771 893
E
Tas jau ir skaidrs, ka 771 893 vēlētāju balsis savākt ir elementāri, ņemot vērā vēsturi, izsūtīšanas un iepludināšanas, šeit krievu ir daudz vairāk kā latviešu. Latvijas valsts vairs nepastāv.
alberts
a
BET! Tai°s 40%% nelatviešu ir "bars" "krievvalodīgo" - kuri labak runās krieviski - CCCP mantojums! Šodien autoosta - viens pasažieris - es nemaku latviski - tikai v ācu vai krievu val.!Arī labi! Es varu runat krievu,latviesu un alngļu valoda - "no problems" - Kapēc jākašķējas? Tikai lai krieviski būtu VISS? Kā CCCP laikos? Naivie !
  • 0
  • 0
882 904
8
krievu Latvijaa nekad nav bijis vairaak, pat PSRS laikaa. Sodien latviesu ir ap 60% bet krievu ap 20%. Paareejie ir citas mazaakumtautiibas. iegaumee vienreiz ar savu trolleena pieriiti, ka bez krieviem ir arii citas minoritaates Latvijaa.
  • 2
  • 0
enigma
e
Labak VisuLatvijai dzintari un paradnieki lai pastasta sabiedribai par savu draudzibu ar lietuviesu nacionalistu un antisemitu Mindaugu Murzu - Grenvaldi, kurs ir biezs viesis VisuLatvijai saietos. Lietuva sis antisemits un nacists atklati aicina lincot ebrejus un polus.
Jādomā tālāk par šodienu
J
Apturēt var. Bet vai vajag? Tie, kuru mērķis radīt nekārtības, nerimsies. Ne visi, kurus Lindermans sakās pārstāvam,vēlās tādu pārstāvi. Lai cilvēki iet un civilizētā veidā apliecina savu pārliecību. "Par" un "Pret" cipari svarīgi, balsot jāiet visiem, kam šis jautājums nav vienaldzīgs.
bet luudzu
b
es vispaar nedomaaju ka kaads skries uz masu nekaartiibaam. Latvijas policija tiem supermeniem jau paraadiija, ka taadas nekaartiibas apdraud pasu supermenu veselibu.
  • 0
  • 0
bet luudzu
b
lai nerimstas. es gan nedomaaju ka ljindermans pats skries uz masu nekaartiibaam un zaudees aci, vinsh tikai citus kuudiis bet pats seedees drosiibaa. Bet vispaar nav pieljaujams, ka viena grupa nemitiigi izvirziis ultimaatus un draudees to nepienjemsanas gadiijumaa lietot vardarbiibu. Jo peec viena ultimaata pienjemsanas nekas netraucee sai grupai iesniegt naakamo un draudeet taalaak.
  • 0
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas