Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Kvantitāte nav kvalitāte

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Bet patiesībā
B
Jūs pats Māri varētu paklusēt un to rakstāmo arī nolikt malā,jo no jūsu izpausmes,vai iedomātā radošā gara ,nav sausā atlikuma,ko pat kaķim uz astes uzlikt ,lai aiznestu uz dārgumu glabātuvi.
bbb
b
kalvīša-šlesera huntā bija gudri , bet diemžēl zaglīgi personāži . šitie dombrovska , lemberga kadri ir vienkārši stulbi .
Ieva
I
Bet par to veikšanu medicīnā, īsti nesaprotu- amputēt kāju jau arī ir veikšana, tikai pirmkārt jautājums, vai cilvēks to pārdzīvos? Otrkārt, ko darīs pēc tam- protēzes neviens pakaļ nemet, rehabilitāciju arī ne. Treškārt, kā būs ar nodarbinātību- jo, labi, protams, ja cilvēkam ir izglītība un sēdošs darbs, bet ja nav? Un tieši tāpat ir ar veselības aprūpi: a davai kaut ko tipa padarīsim! (Nu nevar tādu darbošanos ilustrēt normāliem vārdiem), bet kas būs pēc tam....Kā tai manā muļļātajā piemērā: pacēla līdzmaksājumus zālēm un jau pāris mēnešus dabūja 140 tūkstošus tīros zaudējumos sirdsslimību grupā un 40 tūkstošus- plaušu slimību grupā. Bet ir jau arī citas slimības....
Ieva
I
Principā jau tas, ko paredzēts ieviest pusgadu pirms vēlēšanām (vai, vēl trakāk), pēc tam, nebūtu jāņem vērā....Un tas, ka kaut ko kaut kad kaut kā izvērtēs- pirmkārt kāpēc tad? Otrkārt no plikas gribēšanas nevienam nebūs ne silts, ne auksts, tāpēc tomēr vajadzētu piedāvāt īstas rīcības programmas, lai gan, protams, situācija ar konsultāciju rāda, ka tie plāni parasti tiek izvilkti no....
@
@
Batoni ausīs. Kā vienmēr. Ne uz ko citu ierēdņi laikam nav spējīgi. Vai Vienotība apzinās, ka bruģē ceļu SC uzvarai?
Lasītājs
L
Vienotības Dombrovskis ir visus iepriekšējos premjerus pārsitis tukšrunāšanā un spējā ilgu laiku runāt neko nepasakot. Nu jau 2 gadus Dombrovskis pie varas un nekas netiek darīts, izņemot tērēta Godmaņa aizņemtā nauda, bet joprojām Vienotībai ir savs stabils fanu klubiņš, kuri kā apmāti raugās šajā nespējniekā.
Memory
M
''Nav arī skaidrs, kāds ir gaidītais kopējais rezultāts, - kāda tad būs Latvija 2014. gadā? '' - - Kas 'dižpingvīnam' pēc 20 gadiem demokrātijā nav skaidrs? 2014.g. dzīve Latvijā būs vēl labāka un dzīvošana jautrāka. A' priori - jo demokrātijā nemaz citādāk nevar būt!
Memory
M
''Tas nozīmē, ka interesentam, kurš nav konkrētas nozares speciālists, faktiski nav iespējams saprast, ...'' - - Tieši tā arī jābūt, jo galvenais princips ir - 'Lai visu zina, bet neko nesaprot'! Lai pastāvētu demokrātija, tad stingri jāturas pie šī principa.
Trahtenbergs
T
nu tad tagad ieraudzuuji , cik skaisti muus 20 gadus vadiijuši un par tautu ruupeejušies muusu partiju iipašnieku raustiitie bijušie partiju sekretaari , korumpeetie iereedņu kantori , pabijušie premjeri miljonaaru sarkstos , kaa saka dziive iet uz augšu , bikses kriit uz leju ,

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas