Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Labestības dienā saziedota rekordsumma - 272 660 latu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
gribēt nav kaitīgi
g
Ir tāda patiesība - ar ziedojumu vākšanas kampaņām nevar kompensēt birokrātu neizdarību. TV nav naudas - ziedojiet, radio nav naudas - ziedojiet, ārstiem nav naudas - ziedojiet, pacientiem arī ziedojiet un rīt varbūt jau visi pārējie lūgs ziedojumus. Un pamēģini tikai neziedot kādam - būsi visu laiku un tautu lielākais ļaundaris. Nav tikai skaidrs, par ko tad es nodokļus maksāju???
Dio
D
Patiess prieks!
jap
j
Nu lūk. Krīze neko neietekmē. Tā kā - ziņojiet un cilvēki palīdzēs!
Katr
K
Es neesmu pret ziedošanu, bet šis pasākums ar priekā aizmiglotām acīm man iedveš neizpratni. Nesen dzirdēju ka ļoti daudzas operācijas utt. varētu veikt uz vietas , ja šī nauda tiktu novirzīta aparatūrai- ārstu mums netrūkst, kas stažējas ārzemēs. Šeit saņem tikkai kripatiņa, kuru vecāki zin par šādu pasākumu. Un tagad tas ir pārvērsts par izrādīšanos ar muļķīgiem jautājumiem, vadītājas maigo dvēseli, nospraustiem mērķiem cik saziedosim un tad pārsniegsim. Tam jābūt ārstu konsīlijam, kā izlietot saziedoto naudu.
minna
m
Es negribu būt ciniska, bet ja ģimenei ir nepieciešama automašīna par 7000, tad šie mierīgi dodas uz līzinga kompāniju un ne vārda nesakot maksā līzingu un brauc. BET, ja sabojājies bērnam dzirdes aparāts par 7000 ls, kliedz nav naudas, nav naudas! Aizņemies, salabo vai nopērc jaunu, atdod aizņēmumu pamazām tāpat kā maksā par automašīnas līzingu. Vienmēr ir jādomā - kādi tad ir kritēriji pēc kuriem izvēlas kādiem bērniem palīdzēt un kuriem nē. Es palīdzu savai kaimiņienei, atvedu no laukiem kartupeļus u.c, jo zinu - viņa ir vientuļa, pensija maza, bet par šiem ļaudīm ko rāda televizorā, kas lūdz palīdzību ciešas pārliecības nav - varbūt nauda auto līzingam viņiem atradās, bet bērnam dzirdes aparātam vieglāk ir izdiedelēt? Dievs, piedod, ja maldos, bet ko darīt, ja tādas domas nāk?
san
s
Taa tik turpinaat!!!!
sweetya
s
lieliski , latvijā ir izpalīdzīgi cilvēki ) :P
to Raimis
t
Tapec, ka salidzinatas tiek si gada Labestibas diena pret perna gada labestibas dienu, bet Engli tiks salidzinati ar perna gada
Raimis
R
Eņģeļi pār latviju - 363690Ls Man pat focene ir.
krista
k
Jūsu lats arī nonāk pie bērna kā 1Ls, jo telefona rēķinu un pakalpojumu apmaksā sponsori. Lai veicas! Lai bērni kļūst veseli, iemācās staigāt, mīlēt šo zemi un cilvēkus, kas viņiem ir palīdzējuši :) viss notiks un notiks uz labu. Lai veicas!
Raimis
R
Atbalstu arī šādu akciju, bet rodas jautājums. Kāpēc pagājušā gada ziedotā summa te ir minēta 185000Ls, bet pagājušā gada akcijas laikā cipars bija kautkur 350000 - 400000 ls?
Ieva
I
Es jau to teicu: valsts iztērē naudu par mēsliem, un pēc tam mēs visi metam naudu, lai sanāk labāki. Lai gan būtu varējuši vismaz nepirkt draņķi un tad kaut kāda summiņa jau būtu, ko varētu papildināt. Jo problēmu ir ļoti daudz: tās pašas sirds operācijas, piemēram. Mūsu dakterīši mācās, taču gluži visu iespējamo tomēr nevar, jo trūkst aprīkojuma. Tāpēc tie, kas spēj palūgt brauc uz ārzemēm, pārējie vienkārši mirst nost. Par pieaugušajiem vispār nerunāsim, jo tiem, ja vien viņi nav slavenības, vispār nekas nespīd.
Jānis
J
Es biju sapratis, ka ziedot.lv vāc tieši priekš labākiem dzirdes aparātiem, nekā tiem, ko apmaksā no valsts līdzekļiem, tādēļ nesapratu, kādēļ tu runā par naudas vākšanu draņķīgiem aparātiem.
Ieva
I
Jā, protams, uzklausa tos, kas prasa....Taču ar draņķīgiem aparātiem problēma tāda, ka dakterīši labprāt ieteiktu kārtīgāku, taču valsts vienalga nedos. Un tas valda jebkurā jomā: dakterīši , piemēram, pietaupa izmeklējumu kvotas, taču ko viņi citādi iesāks ar neatliekamajiem?
luize
l
es nenoniecinu,taas ir paardomas.Mees ik dienu varam izdariit ko labu vai vienkaarshi neizdariit neko sliktu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

VĒRTĒ EKSPERTI

Ziedot.lv vadītāja Rūta Dimanta

Ziedojumi nav lieli, bet to ir daudz. Ir ziedoti arī 500 lati, bet pārsvarā cilvēki ziedojuši pa latam. Šajā politiskajā un ekonomiskajā situācijā cilvēkam var rasties sajūta, ka viņš nevienam nav vajadzīgs. Taču akcija parāda, ka mēs kaut ko varam ietekmēt un kādam varam palīdzēt.

Vēlētos, lai Veselības ministrija padomā, ka aiz papīriem stāv reāli cilvēki un bērni. Objektīvi mēs esam maza valsts un daudz ko izdarīt nevaram, bet burta kalpi aiz Ministru kabineta noteikumiem neredz dzīvus cilvēkus, tā ir mūsu problēma, tāpēc elementāras lietas mums jārisina ar sabiedrības palīdzību. Piemēram, valsts apmaksā lētāko iepirkumu ortozēm, bet bērniem tās neder, un ir normāli, ka palīdz sabiedrība. Bet ir skumji, ka uz sabiedrības pleciem atstāj bērna dzīvību. Sabiedrība var palīdzēt uzlabot dzīves kvalitāti, bet ne uzturēt dzīvību.

Bija skaidrs, ka cilvēki saziedos konkrētajiem četriem bērniem, bet, ka būs Labestības dienas rekorsumma, to es negaidīju. Ziedot.lv palīdzības lūgumus saņem katru dienu, tāpēc bija bažas, vai būs, kas ziedo. Saziedotās summas apjoms liecina, ka sabiedrībā lēnām notiek vērtību maiņa. Krīze cilvēkiem ir likusi padomāt, cik patiesībā viss ir relatīvi – vakar bija darbs, bet šodien tā var nebūt.




Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas