Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +7 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Labklājība - mainīgs jēdziens

Vēl joprojām atmiņā turas Latvijas hokeja izlases panākums Šveicē (apsveicu gan hokejistus, gan fanus!), kas spēj Latvijas iedzīvotājos modināt kopības un patriotisma sajūtu.

Diemžēl paliek neomulīgi ikreiz noskatoties kādu analītisko vai diskusiju tipa TV raidījumu, kurā „lielie” valsts vīri savu tautu uzskata par muļķiem, nerēķinoties ar iedzīvotāju interesēm, līdz ar to tiek apdraudēta "vienkāršā" labklājība.

Vai labklājība ir tik daudz, cik tu esi nopelnījis? Normāli - labklājības līmenis atkarīgs no tā, kā, cik godīgi un ar kādu pašatdevi mēs strādājam.

Kādēļ labklājības jautājumi nav prioritāte nr. 1? Tas nav noticis ne treknajos gados, ne dižķibeles apstākļos, bet nevar jau vērtēt visu negatīvi, jo visiem bija iestrādes un centieni. Par to, ka šīs idejas netiek virzītas un apstiprinātas tālāk, jāuzņemas atbildība visam Ministru kabinetam kopumā, jo viens nav cīnītājs.

Krīze, kas valda pie mums, pamazām pāriet uz bērnu, māmiņu, ģimeņu, invalīdu un pensionāru rēķina, un nesaprotama lieta, ka tieši šīs cilvēku grupas tiek apdraudētas. Kur paliek vienlīdzība?

Visi mēs esam tik ļoti sašķelti un naidīgi viens pret otru - kamēr tas nebeigsies, tikmēr arī krīze nebeigsies. Pagaidām pie mums valda princips, ka "visi ir vienlīdzīgi, tikai citi ir vienlīdzīgāki par citiem".

Laiks nospraust kopīgu mērķi, uz kuru mēs virzāmies, lai spētu kopīgi kaldināt uzvaras, līdzīgi kā to paveica mūsu hokeja izlase, par ko es tiešām esmu lepna, un ļoti ceru, ka arī mūsu Ministru kabineta komanda sāks spēlēt komandas spēli, nevis joprojām būs individuālisti.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas