Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

labota - Šķēle: ja valdība sevi būs izsmēlusi, TP varētu to gāzt

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lola
l
Tas viss ir labi, skaisti (un daudznozīmīgi arī - tā teikt, mēs te pafilozofējām un es nolēmu), bet kā, kādā veidā, ar kādiem mērinstrumentiem noteiks, ka valdība ir sevi izsmēlusi? Un vai TP ministri arī ir izsmēlušies? Un varbūt TP līdzdalība valdība ir pavisam izsmēlusies? KĀ to dabūt zināt?!
KLM
K
..un nostradas vel kads spridzeklis tiesi zem tava vagona! .................................................... ............................................................ ............... un Putins, kā kompensāciju par milzīgo zaudējumu, atdos Latvijai Abreni, no Latvijas pieprasot atpakaļ beigta ēzeļa ausis.... Visiem labi !!!
Ja kadu jagaz
J
tad tas ir tevi un tavu idinu partiju! Labak pabraukajies vilcienos Maskava-St. Petersburg. Varbut laimesies un nostradas vel kads spridzeklis tiesi zem tava vagona!
auers
a
Andrim nu gan pietiek nekaunības uztaisīt bargu mūli un iztēloties sevi par glābēju. Glābējs jau arī ir, tikai savām investīcijām.TP destruktīvo darbību dēļ, lielā mērā mēs esam šādos mēslos.
ja kas
j
Pieļauju,ka viņš nāk ar domu -glābt TP atbalstītos uzņēmējus.... Tā politiskā spēle apkārt ir tikai čaula.
cony
c
arhivopolitikis ar arhivopatalogiju, nevar būt nekāda sakara ar modernu labticīgu saimniecības un sabiedrības vadību.Vēstures tumšais spēks,bez perspektives nākotnē,.tikai pats ir sevi parādījis,kas es esmu.āža kāja izlien pati no maisa,kas vēl izlīdīs ja kuiļis to papurinās.
Kiki
K
Ja šim kungam kaut mazliet interesētu Latvijas liktenis, būtu jau sen kaut vienu no saviem miljoniem noziedojis valstij, būtu aicinājis sev apkārt esošos bagātniekus uz līdzīgu iniciatīvu. Es nekādā veidā nemēģinu pretstatīt JL un TP - bet no sirds ceru, ka cilvēki nebalsos par šo partiju nekad un nemūžam.
jesiņ
j
no 1917.g. stratēģija "ņemt to, ko radījuši citi". Tikai skaļi jākliedz, "mans, es"..........
NU TAK, KRAUKĻA OLAS
N
PALIKA SILTUMĀ NEPERĒTAS, SAIES VANCKAROS. TAS FORŠ PAJŅICA, KAD PIEMAUJAS, KĀ LATVIEŠU VECIS, VISU IZSTĀSTA, BET DAUDZ GAN VAJAG LĪDZ PATIESĪBAS BRĪDIM.
nu, jā
n
ko ta nogāzis darīsi, atvērsi cietuma vārtus?????????????????????????????????????????? un otrajā diena, ko 'dievs" darīs p..isīs kiku???????????????
puika
p
Lūdzu, iepazīstini nezinīšus ar Šķēles tautsaimniecisko stratēģiju.
nu, jā
n
Dombrovskim šķele NEKO zogamu un iztirgojamu krievu mafijai nav atstājis. Tāpēc nekas cits neatliek, kā sākt iekasēt nodokļus ka visur pasaulē. Sakat, kāpēc Latvijā viszemākas algas=Krieviju???????????un tomēr uzņēmumi nespēj maksāt nodokļus????????????????????????????????????????????mums ir čekistu ekonomiska sistēma. Piemirsāt kā škeles pagalma kuce egle teica: "Ja Latvijas strādnieki prasīs algas, ievedīsim viesstrādniekus".????????????? ai bauri, cik jums īsa atmiņa, kā dzīvnieciņiem
zeme
z
Kam īstenībā pieder Diena,manuprāt šaubu vairs nav.Nēģeris savu padarījis....
Īsts
Ī
Nezin, vai viņš zobus tīra, kā mūs mācija kādreiz, bet neskujies atgādina mafiozo no Itālijas.
sviests!
s
Dombrovskis nav tautsaimnieks, viņš nepacels Latviju. Un ir jau TP savi trūkumi, bet kam to nav? Toties Šķēles tautsaimnieciskā stratēģija Latvijai tagad ir vnk NEPIECIEŠAMA!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas