Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +9 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Lagzdiņš: Ceru, ka mērķis nav sodīt politiķus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jukums
J
Acīmredzot, Zatlera partija arī būs pārak ekonomiski-labēja un tāpēc uz to nelieku lielas cerības, atšķirībā no Lagzdiņa. Par to, ka liela daļa no "tautas kalpiem" ir jāsoda nešaubos. Bet neievēlēšana jau nav sods. Faktiski jau ticu, ka sodu viņi saņems jebkurā gadījumā - tas ir neizbēgami!
zvirbulēns
z
Lagzdiņš īpatnējs cilvēks tomēr, bija laiki, domāju, šis nav sorosīds, tagad šaubos!
traductrice
t
nē, Lagzdiņa k-gs. Mērķis kā reiz ir sodīt morāli zaudējušus politiķus - Brigmani un co., Šķēli un co., Šleseru un co. Tie, kas netiks sodīti - būs jaunajā Saeimā, jo vēlētājs joprojām ir konservatīvs un grib redzēt pazīstamas sejas.
He he...
H
Redzi šis zaeimas atlaišanas trakums bija Vienotības jenotu saimnieku projekts kā jenotiem un Voldiņam saglabāt varas grožus, lai saimnieku naudiņa te no letiņu bauriem nestu lielus un stabilus procentiņus..... he he.... šādu uzdevumu no saimniekiem saņēma mūsu Voldiņš un pieprasīja arī rižajai un dumrovskim to realizēt, tāpēc te nekādas Voldiņa varonības par zaeimas atlaišanu nebija (takšelis vienkārši pildīja naudas saimnieku komandu) hi hi.... Bet humors tagad sācies otrajā daļā .... he he... Lilliis ir sapratis, ka rižā kārtējo reizi Voldiņu piečakarēs, tāpēc tā savu lempi dzen kokā, prasot nodrošināt savu dupsi ar noteiktu krēslu un labumiem, tāpēc šobrīd ap sili tāds karš.... hi hi.... un tagad gaidāms saimnieku uzbrēciens šiem abiem siles negaušiem rižajai un Voldiņam, bet nav gan patreiz zināms vai Voldiņa hunveibini tagad pakļausies sajutuši siles smaku.... ha ha....

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas