Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Lagzdiņš: Partijām ir pamats būt neapmierinātām ar Zatleru

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
annamarija
a
Johaidī! Ir vienkārša izeja: nelien ziņu portālos! Klausies radio- 2 ņaudulīgas "jauno'dziesmas.
Zirka
Z
Par kuru Latvijā balso arī daudz latviešu. Diemžēl. Jo. paskat, cik pretīgas izskatās mūsu pašu puisīšu spēlītes.
daunitis
d
nesaprotu, kāpēc tiek pieminēts SC. Tā nav partija, bet Krievijas algota diversantu banda.
KOKS
K
TAM LAZDIM TO ROKU VAJAG IECEMENTEET MUZIGAJA ZESTAA !
[email protected]
h
Partijām ir pamats būt neapmierinātām ar Zatleru Bet tautai ir pamats būt neapmierinātai jau ar to vien, ka šīs iznireļu grupas sevi sauc par partijām.
tautas balss
t
Partijas cīnās,aizmirstot Latvijas tautu.Tautas viedoklim politikāņu" gladiatoru cīņās ir O"vērtība.
IncParaac
I
"Iespējami protesti pret politiķu bezdarbību KNAB jautājumā" Valdis Dombrovskis - cik izlēmīgi var šobrīd rīkoties - KNAB darbību glābjot ar Vilnīša noņemšanu? EmsīšDolārzaļie ZZ - pēc Hūtes diktāta - sargās krimināllietas "nesteidzīgumu"? PLL - rumpīšašisti - sargās Partiju miljonLs Sodnaudu? Sim-bi-o-ze? Noziedznieciska - bet dabīg/noturīga - vienotība? Ar skaidri izprotamu - ieguvumu? Gaida? Tā - "no lapas lasa" Zatlers:"Premjeram jā-spēj gā-dāt KNAB kārtību, darbspējību! " Labi rūc, Lauva? Zootrusīc - "no lapas dzied"? Jakāns - vēl tiesājas - pret Eināra Repšes - rīkojumu likumību? Klīdza, klīdza - Vinetmuižniece:"Jakāns ir Saeimas li-ku-mī-gi apstiprinā-āccc!" = "Eta moi kruzdel! Moi dokumenta porjatka!" Vinet! A tvoi?Tvoi dokume-enta - Vinet - porjatka? Padģeļščica drugoi? "No lapas dzied" - Vilnīc ! "No lapas dzied" - Zatlers ! Ko ieguva - Klīdzēja/Vinetmuižniece? Cietumdrošu Krēsla imunitāti - pret - "padģelku"? "No lapas dzied" .. tak ne Mūžībai? Kaunam? Tak ... Smalku - Latvijas - Sudraba - Cerību Pavedienu - uztur - Tāleres suņnāve - ka-me-rā? Vi-net! Kā jū-ties? Patiesība! Te-vi - Brīvu - Darīs? "Saeimas likumīgi iecelts ir Vilnīc?" Ir? Ir! Un? Zatler! Gribi vēl? Ko tieši? Ak Lilita! Hm ...
Jukums
J
Labāk vienu reizi būtu to zobenu nolaidis par tām partiju galvam nekā tikai ar to plātījies. Līdz šim uzskatīju, ka Zatlers būtu pieņemams kandidāts otrajam termiņam, bet pedējā laikā pats Zatlers šo manu parliecību pamazām maina. Nosauksu tikai divus gadījumus: 1. Zatlers ta arī nesadūšojās iznākt pie tautas protestu laikā pret nepamatoto elektrības tarifu pieaugumu. Ignorēt tautu ir ļoti slikta prakse prezidentam. cilvēki, taču, bija braukuši arī no ļoti attālām vietām. 2. Radio intervijā (liekas, Tomsona raidījumā) viņš aktīvi neiestajās par progresīvā nodokļa ieviešanu, bet atkārtoja jau par hrestomātisku provokāciju kļuvušos Bičevska "argumentus", ka tada gadījumā šo nodokli būšot jaievieš jau no Ls 300. Ar tādu attieksmi tiešam nevar būt prezidents. Pēdeja laika vairak sliecos uz Sudrabas pusi - jo ir vajadzīgas pārmaiņas un reformas tajā smirdošajā dīķī ko sauc par politisko lauciņu.
Lelle
L
kartupeļēdājs » Lelle 11.05.2011 21:13 Domātājiņa ! __________________ Turpini tik ēst karpeļus, lai lašmaizītes štopē iekšā uz tava rēķina tādi Catleri un Vienotības jenoti. Nabadziņš.
xxx3
x
Lagzdins var iet bekot, tauta jau tadel tiesi atbalsta Zatleru ka vins ir ,,cilajis damokla zobenu,, tam korumpetajam partijam ar to damokla zobenu vajadzeja tas KASCEJA galvas cirs nost.. tad Zatleram busu vel lielaks atbalsts no tautas.. Zatler nemiet sirpi un tiem korumpetajiem politkim ta riktigi starp kajam..
Ezis
E
mēģināsim meklēt mīksto ,vai ir varianti? Zilo!!!!!!!!!!!!!!Mēslu vabolēm 100 mēslu arī vajag! Nebija jau slikts!Mēģināja būt labs visiem! Bet pareizāk būtu ar dakšām Daugavā visus 100!! nekādu zaudējumu tikai ieguvums,zeme tīra no profeisinālām pardodamām prost....,zivis paēdušas,varbūt sāks mazāk zagt esot valsts pārvaldes amatos! TĀ VARĒTU BŪT AKCIJA PAR TĪRU LATVIJU KATRUS ČETRUS GADUS! Varbūt tas liktu padomāt par bizness plānu alla deputatka!
muris
m
Zatlers darītu pareizi, ja beidzot atlaistu šo tirgoņu, blatņiku un ,atvainojiet, žopņiku saeimu.
kartupeļēdājs
k
Domātājiņa !
Lelle
L
Domāju Catlers, saku Vienotības jenoti. Domāju Vienotības jenoti, saku Catlers. Vai tad abi nav kā cibiņa un vāciņš? Tik jenotiem paklausīgu onku grūti mūsu valstiņā sameklēt. Vai Catler'ts kaut vārdiņu ir bildis par kempere sievas '"dāvinājumu", dumrovska MK bīznēsa partneri un lietu tur bīdīšanu? Nē, onka mierīgi neko neredz un nedzird! Arī to kā jaunpups savai šaikai naudiņu no uzņēmējiem mango! Kas tas par Vadoni tautai, ka šmuces deguna galā neredz un nereaģē! Ētiķi un Estēti gatavie!
artūrs
a
Jūs pat neuztvērāt manu domu, bet turpinājāt runāt par Vienotību. Es runāju par Zatleru, un jūsu piesauktie 88% (procenti, kas nav apmierināti ar VALDĪBAS nevis ZATLERA) darbu. 88% neattiecas uz Zatleru, bet sabiedrības domas es minēju ZATLERA nevis VALDĪBAS kontekstā. Nabaga cilvēks... Es nekur neesmu teicis, ka jūs neesat sabiedrības daļa... Cilvēk, iemācies lasīt pirms raksti demagoģiskus komentārus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas