Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +13 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Lagzdiņš: Šķēle, Šlesers un Repše ir politikas vakardiena

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
V I L N I S.
V
Lagzdiņu pazīstu jau sen un biju kopā ar viņu TAUTAS FRONTĒ LIEPĀJĀ. Nezinu par ,ko daži viņa vērtējumus uzskata par nepieņememiem. Atbalstu ari viņa vērtējumus par šīsdienas valdības nostādnēn un atzīstu ari to ,ka BĒRZIŅŠ nav piemērots VALSTS PREZIDENTA amatam.
Hugo
H
Nekad vairs tos AŠAŠ &Co valdībā ! Nekad pie šaher-maher taisīšanas ! A. Bērziņš patiesi nav izdevies prezidents. Te nu ZZP kļūdijās smagi. Tas, ka Bērziņš vienā teikumā aizstāvēja leģionārus, nebūt nenozīmē, ka viņš ir primā prezidents. Kur tad pats bija šajā svarīgajā datumā, 16. MARTĀ? Vārdus vējš jau aizpūtis.
Reksis
R
Tu arī !
olegs golovciks
o
Vienotiiba reklaamas noluukos nopirka Cikaagas Pieciisus...Tagad expolitikjis Lagzdinjs murgo par Dombrovska ,,stabilitaati,,...protams,neredzot vinjam alternatiivas. Savulaik arii Breznjevam un Causesku ,,nebija alternatiivas...Tomeer,kaa Godmanim,taa arii Dombrovskim naaksies atbildeet par noziegumiem pret latviesu tautu...kaa arii daudziem premjeriem,starp siem abiem galiem..Eiroparlamenta ,,latvijas sektors,,saak izskatiities peec apsuudzeeto sola...Un protams,arii muusu konsolidators tup taisaas...
Ivars Graudums
I
Repshe var attiistiit Latvijas ruupnieciibu. Pretstataa citiem politikjiem vinjam ir sapraats un varbuut izdariiba. Jauna partija vinjnjam nav jaadibina. Tas tikai trauceetu.
ak vai
a
"Protams, pietrūkst ārējā spožuma, interesantas politiskas retorikas, riska." Tas par Dopmbrovski. Man simtu gadu nevajag ne Kalvīša - Škēles, ne Godmaņa ārējais spožums un interesantā retorika. Kur tā noveda valsti, to mēs tagad izbaudam.
Ivars Graudums
I
SC irjaakljuust par partiju, kas aiztaav valsts intereses. Taa nedriikst kultiveet krievu kopienu. Tai jaanaak pretii skolu jautaajumaa. Jo Latvija nekad vairs nebuus Krievijas gubernja. Krievu valodas jautaajumaa jaapanaak kompromiss. Tad arii latvieshi veelees SC.
Ivars Graudums
I
SC irjaakljuust par partiju, kas aiztaav valsts intereses. Taa nedriikst kultiveet krievu kopienu. Tai jaanaak pretii skolu jautaajumaa. Jo Latvija nekad vairs nebuus Krievijas gubernja. Krievu valodas jautaajumaa jaapanaak kompromiss. Tad arii latvieshi veelees SC.
lasītājs
l
Arī tu Legzdiņa k-gs esi politikas vakardiena tā kā ar savām domām nebāzies tā pat pietiekami ļaunumu esi darījis Latvijai.
Plaude-Rēlingere
P
Pareizi, šie PiLLu vairs nevar atjaunot, tāpat kā es savu ģīmi.
archivārs
a
Mani nepārliecināja Lagzdiņa skaidrojums par krievu lielo atsaucību Lindermana referendumam. Latvijas krievi savā informatīvajā telpā dzīvo jau desmitiem gadu.Arī Lindermans pret latviešu valodu aģitē jau vairāk nekā desmit gadu.Taču neviens krievs viņa provokācijām nepievērsa uzmanību. Kāpēc Lindermana aicinājumi atrada tik dzirdīgas ausis tikai pēc kampaņas par nelatviešu skolu slēgšanu? Esmu ļoti vīlies par it kā ļoti pieredzējušā politiķa Lagzdiņa spējām orientēties Latvijā notiekošajos procesos un provokācijās.
Nesmirdini,Lagzdiņ!
N
Lagzdiņ! pateicoties TP Tu vaļojies pa Saeimu.Nespļauj virsū savējiem. paklusējis būtu. Tādi kā Tu liek arī man uzspļaut Latvijai pagriezties un aizbraukt.
xxx.
x
Lai nu kā,bet vecums piezogas tik ātri.
Žurka Kornēlija
Ž
Lagzdiņ kungs,kas ar jums noticis? Sen nebiju jūs redzējusi un taisni jābrīnās,cik jūs novājējis pēc ģīmja,vai piekopjat dietas,vai kāds cits ļaunums jūs ir apstājis?
Upucis
U
Tas par savējiem labi teikts, vēl tikai atlika piebilst, ka "savējais" Lagzdiņš , kurš no saeimas loga tautai rādīja savu locekli(roku) , arī ir v a k a r d i e n a. Tad tu Lagzdiņ smējies par tautu, tagad tauta smejas par jums &co bijušajiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas