Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +13 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Lai gan izskan šaubas par Luhses izglītību, Augulis pārliecināts par izvēli

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Pareizais rakurss
P
Ja apšaubāmas reputācijas cilvēkus necels amatos, tad visi tie paliks tukši, jo neviens jau nav kristāldzidrs. Katru par kaut ko var čakarēt, un katru sīkumu var pagriezt tā, ka nelabi metīsies. Būtiskākais, lai cilvēks ir daudz maz godīgs (cik nu tas vispār ir iespējams), domājošs, ar izglītību un augstu kreativitātes līmeni.
Āpsis
Ā
Protams Maskavā gūta izglītība ir "svarīga". Vecais komunfašists Brigmanis varēs konsultēt VK(b)P īsā kursa jaut'tajumos. Uz priekšu, uz komunisma uzvaru!
kk
k
Apšaubāmas reputācijas cilvēkus,lūdzu, neceļiet amatos!
johaidi
j
es ari gribeju pieteikties konkursam, bet nekur jau tas nebija zinams. Tas bija tikai savejo partijnieku aprindam. Kapec neizsludina konkursus prieks visas Latvijas? Tad atrastos daudz godigaki un stradigaki cilveki. Bet sis kandidats ir tiesam zem katras kritikas.
Dundurs
D
Kāpēc gan ne? Tad jau jāskata arī Šlesera izglītības atbilstība. Tas būtu tikai godīgi...
CV
C
Varbūt "Diena" var nopublicēt arī pārējo pretendentu iegūtās izglītības un citas būtiskas CV detaļas.
Daudzskolis
D
Interesanti būtu uzzināt pārējo pretendentu izglītības līmeni. Nu ar tik daudzām un dažādām augstskolām tur neviens cits noteikti nebija.
Dombrivskā Spļāviens
D
Tas ir kārtējais šīs valdības uzspļāviens tiesiskumam un demokrātijai!
Fikcija
F
Kāpēc viņi vispār rīko šos kretīniskos fiktīvos konkursus? Kāpēc viņi čakarē pārējos pretendentus? Kādēļ viņi grauj cilvēkos ticību, ka šeit vismaz reizēm kaut kas var notikt arī daudz maz godīgi??
Draugulis
D
Pārējo pieteikumi neesot atbilduši konkursa prasībām. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -- - - - - --- - -- - - - - - - - - - - --- Bet vai šis pieteikums atbilda konkursa prasībai • akadēmiskā vai otrā līmeņa augstākā profesionālā izglītība tiesību zinātnēs vai darba aizsardzībā?
Eksāmrns
E
Mums skolā bija viens labs eksāmens - viss notika kā pienākas - atnāca liela komisija, visu ierakstīja, Labākie rezultāti bija vienam no šakākajiem. Vēlāk izrādījās, ka viņš vienīgais iepriekš zin;āja uzdevumu saturu.
Tāda ir dzīve
T
Tā jau pie mums notiek - Jaunā laika ministrijās konkursos pilnīgi nejauši uzvar tās ģenerālsekretāra klases biedri, ZZS ministrijās - pašu partijas bosi. Un tie citi jau ar nav labāki.
Diploms
D
Arnim Luhsem ir galvenais diploms, kas nepieciešams šajā valstī - pareiza partias piederība.
apollo
a
JL būtu jāpamācās no ZZS. Grib bīdīt klasesbiedrus, un pat ar daudz labākiem diplomiem nekā Luhsem, bet joprojām sapinas melos.
xZ
x
Ja cilvēks 90tajos pamanījies darboties TSP, tad ko nu vēl: tas ir jāmāk! Tas jau izklausās vēl sliktāk kā būt LC. Dodiet vēl tādus "krīzes menedžerus".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas