Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Lai novērstu Šlesera un Ušakova koalīciju, Jaunups gatavs sadarbībai ar SC

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ciniķis2
c
Demokrātiskajā sistēmā uzvar nevis tas kurš vairāk labus darbus darījis, bet tas, kuram ir labāks PR un kuram ir vairāk naudas vēlēšanu kampaņai un galīgi nav nekādas nozīmes cik reāli cilvēks ir nozadzis, ja masu mediji ir nopirkti un klusē, tad sabiedrība par superzādzībām nemaz neko neuzzinās, priekš sabiedrības, tie būs jauki un mīļi cilvēki, kam droši var uzticēties. Tas ir pats interesantākais šajā spēlē - ka vēlēšanu cīņa būtībā ir PR cīņa ar augsto tehnoloģiju propogandas elementiem. Kurš skaļāk bļaus uz citu - ķeriet zagli, tas arī uzvarēs. Tas ir politiskais šovs, kur vēlētājam ir muļķa loma.
jūrmalniece
j
Izskatās, ka vēlētāji uzkāps uz vecā labā grābekļa - vēlēšanās taču izvēle jāizdara nevis pēc frizūrām, bet politiskajām partijām, to uzstādījumiem, darbiem vai nedarbiem. Turklāt nevēlamajam partijas kandidātam ir iespēja ievilkt -zīmi.
IncParaac
I
Lai ko teiktu viens vai otrs - Jaunups ir izcils! Viņa rīcība bij' un būs gudra i saimnieciski, i politiski, i tikumīgi! Edgars Jaunups - vienu kārtu augstāk stāv pār pārējiem ! Paldies Dievam ! Ir tēvam gudrs dēls izaudzis! Un laikā :) mums!
ciniķis
c
izlasīju virsrakstu un sasmējos, muahahahahahaha, lai novērstu koalīciju ar pašu nelabo, Jaunups ir gatavs pats strādāt ar šo nelabo muahahahahahahahahaha un uzņemties "smago" pienākumu iekasēt savā kabatā Rīgas pilsētas naudu. Ai, ai, ai, cik "pašaizliedzīgi" un "patriotiski" skan tas viss. Bet, nu vismaz kaut kāda jautrība šajā pīļu dīķī )))))
viens
v
visas balsis tikai - jaunajam laikam - ps un citi netiks pāri procentu barjerai un mēs zaudēsim, tad būs tikai prokrieviskās partijas
lno
l
Vājas jums prāta spējas. __________________________ Vajadzēja lietot vārdiņu intelekts.Pēc tāda argumenta oponents ir pagalam uz visiem laikiem:))
lno
l
Man vairāk atgādina angļu sižetu, kad sieva sastrīdējās ar vīru, apsolot atriebībai pārgulēt ar sulaini, bet viņas māte, lai glābtu meitas godu, pati bija gatava krist grēkā:)
Ansis
A
Jūs un jums līdzīgie ir gatavi uz jebko- mātes nodevību, lai tik tiktu pie varas-naudas.
Ješka
J
Idiots!
Anniņa
A
Lai kā man tas Miša riebjas, tomēr pārgulēšu ar viņu - lai Ilzītei netiek!
riņķī apkārt
r
ar ko tad tas Raivis tik sakarīgs? Ar to izģerbšanos? Ar draudzību ar nac. boļševiku Osipovu? ++++ Ušakovs draudzējas ar Rubiku - kāda starpība ?
uno
u
lai kā arī būtu vienīgā loģiskā izvēle - jaunais laiks - viņi vismaz sadzird ko tauta saka, bet mēram ir maza nozīme, ne jau viņš viens kautko nosaka, tāpat ir koalīcija un reālie darbi pilsētā jādara apolitiskiem profesionāļiem
Parastais
P
un tagad to pašu par buldozeru, plīz. Un sākot no džinsu tirgošana laikiem pie Laimas pulksteņa - no kā ņēma, cik prasīja, kam pēc tam maksāja. Tālāk par Norvēģijas laiku - kas palīdzēja atrast vajadzīgos cilvēkus un naudu biznesa uzsākšanai, cik % par to bija otkats jādod utt. Jo sulīgākas detaļas, jo lasītāji priecīgāki. Un tad par Latvijas laiku politbiznesā. Par cik nopirka 5 PCTLV deputātus? Par kādām naudām tagad taisās piepirkt klāt vajadzīgo balsojumu Rīgas domē? Jau iepriekš tencinu par godīgām, izsmeļošām atbildēm.
Dzeris . - Bet
D
Loskutovs sevi jau pierādījis, jā, bet ar ko tad tas Raivis tik sakarīgs? Ar to izģerbšanos? Ar draudzību ar nac. boļševiku Osipovu? Ar provokatīvām izdarībām? nereāliem plāniem, kas visi vēsti uz pagātni un, katram saprotams, nav realizējami? Ko reālu viņš izdarījis, lielais latviešu draugs? Gribi par Rīgas mēru klaunu?
Dzeris .
D
Tai Berta 13.45 - var jau būt, ka Kristovskis arī uzrakstīja iesniegumu pēc tās Jūrmalgeitas, un, var jau būt, ka viņam to neparakstīja, bet, kas traucēja viņam to publiski paziņot, nosodīt Batjku, utt, tik ilgi, kamēr reitings TB nenolaidās līdz 2%? Labi, var jau būt, ka viņš gribēja ko tai partijā mainīt, gaidīdams tās vēlēšanas, un aizgāja, kad vinnēja Zīle, tikai kaut kā neticās, ka visus gadus viņš nesaprata, ko viņa partija dara? Bet, dievs ar vi;ņu, Kristovskis jau, īstenībā, nav no tiem sliktākajiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas