Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +17 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

Lai pārmaiņas notiktu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Labais
L
Un ko ta pats esi tādu dižu paveicis, ka citus tā gribi apskaidrot? Tie tavi rakstiņi un komenti SWH vairāk velk uz raidlaika aizpildīšanu un kur tad vēl tā mūžīgā gaušanās par tiesu darbiem DDDD Vai tik tu pats sevi nepārvērtē, draudziņ???
Virtuālo Deputātu
V
vaig viņiem taisīt viruālo partiju, ar virtuālajiem deputātiem ar mērķi ka liks tai portālā visus saimas balsojumus un piedāvās cilvēkiem balsot onlainā par tiem un tad viņu deputāti saspaidītu pogas, tādejādi tauta iegūtu tiešos pārstāvjus. un varētu dažādos likumprojektus, iniciatīvas virtuālās partijas juristi noprecizēt, pieslīpēt un virzīt saimā uz balsošanu. šī ideja neizjauktu politisko situāicju un pakāpeniska pārēja uz tiešo Demokrātiju (Šveices referendumu sistēmas modeli) un attīstītu, iesaistītu cilvēkus.
.
.
Aleluija, beidzot kāds prātīgs komentārs! diemžēl daudzi nesaprot, par ko Zanders runā... --Jāsaprot, ka daudzi godprātīgie un jēdzīgie no vispārināti lādētajām sabiedrības grupām reformu prasītājiem nepievienosies. Kaut elementāra cilvēciska aizvainojuma dēļ un secinot, ka protestētāji māk tikai vainot citus--
komiski un nožēlojami
k
Diena ir palikusi par jebkuru latviešu apvienojošu un motivējošu pasakākumu ņurdošu un nīgru grauzēju. Maskavas pasūtījums - fragmentēt latviešu tautu tiek pildīts piepūstiem vaigiem. Biznesa interešu spalvainā āzā kāja lien no ģļēvulīgo izpildītāju drēbju apakšas. Domāku, ka šie cilvēki slikti guļ, pārāk netīrs ir viņu darbs.
Memory
M
Vaira Vīķe Freiberga, runa Ņujorkā 1994.g. 18. novembrī:''(..) Tas, ko mēs Latvijā gribētu redzēt, būtu jauns, tieši Latvijai piemērots sabiedriskais modelis, kas sevī apvienotu to labāko, kas ir izmantojams gan no sociālisma mantojuma, gan no kapitālistiskās sistēmas.....'' - Ieceres uzbūvēt jaunu skaistu valsti bij' tik jaukas, taču, ak, vai - tagad 2011.g. ir acīmredzams šī apvienotā modeļa visi jaukumi. Izrādās, apvienojot labāko iz sociālisma un kapitālisma ir tāds ''hibrīds'' radies, kas apvieno sliktāko iz sliktākajām sociālisma un kapitālisma modeļa īpašībām. Radies līdz šim vēsturē neredzēts ''kroplis'', ko neviens vēl nepārzina. Gadās, bet zinātniskajos eksperimentos jau negatīvs rezultāts arī ir rezultāts......

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas