Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Laikraksts Diena meklē jauniešus - “aģentus” skolās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
dzilna
d
Te ir gana precīzi uzrakstīts pie kā šis Džeimsa Bonda cienīgais pasākums novedīs:
Emīls
E
Nesaprotu par ko visi tā šūmējās! Man tas liekas normāli, ja skolniekiem paprasa viņu domas par to kā skolotāja māca savu priekšmetu nevis kā viņa uzraksta atskaites pēc kurām viņas vērtē IZM !
Tekla Krekla
T
Lasu: ----------------------------------------------------- ---- Tā būs pieejama indivudāli. Skolēniem – jaunāki par 16 gadiem - projektā drīkstēs piedalīties ar vecāku atļauju. Pieteikšanās līdz 2.martam, pie žurnālistes Vitas Dreijeres. Raksīt: [email protected] ----------------------------- ---------------------------- Redzu tekstā 3 vainas. Ko lai domāju?
drakons
d
Vita Dreijere aicinās stučīt? Malace, audzina sev jaunus sorosīdus - stučītājus.
Memory
M
Arī skolotājiem var ieteikt paaugstināt savu kvalifikāciju/zināšanas?
dzots
d
Es ieteiktu Dienai, pirms kādam izsniegt "licenci", paprasīt: 1) dienasgrāmatu; 2) sekmju izrakstu; 3) kavējumu atskaiti. ... un tad aizsūtīt mājās pildīt mājas darbus.
Raimonds
R
A pieteikties var Stūra mājā uz Stabu ielas?
er
e
Lieliski. tagad aģentus pie ārstiem, politiķiem.... derētu vēl arī policijā..... Diena gatavos VDK aģentus!!!
*****
*
Arvien straujāk un straujāk Diena degradē, kļūstot par tenku lapeli, labāk būtu painteresējusies un paanalizējusi redaktoru un žurnālistu darba kvalitāti
Interesanti...
I
Lieliski! Manā skolā ir ļoti daudz kolosālu skolēnu, kuri daudz mācās, daudz strādā stundās, patiešām iesaistās mācību procesā un sasniedz augstus rezultātus. Diez, viņiem atliks laika būt par "čekistiem", vai par tādiem kļūs lūzeri un slaisti, kuriem "krekls par īsu", "sniegs pārāk melns", "zāle nav pietiekami zaļa" un vispār - visa pasaule vainīga, ka nav tik stulba, kā viņi paši...
KLM
K
Na samom dele, ideja geniaļnaja. ............................................... ........................ Močit v sortire ?
На самом деле, идея гениальная.
0me- Dienai
0
Ko Jus, organizatori, saprotat ar vardu "kvalitate"??? Patiesam japiekrit tam, kurs Jus nodeveja par sienasavizi, bet istas sienasavizes SADA limena pasakumus neorganize. Vel man patik loti vards "agenti", nu superforsi skan. Varbut vel kaut ko aiztapiniet no arzemju medijiem... Musu "intelektualiem" neko citu jau nevar piedavat, jo NAV kas pedava...
Inga
I
čekistu metode- skaidri redzams, ka idejas autors nejēdz par ko runā!
Kursīvs
K
Lasot "Dienā" publicēto par izglītību, liekas, ka rakstus rakstījuši žurnālisti, kam par izglītības sistēmu nav jēgas. Vai nu tikko absolvējuši kādu mācību iestādi un tagad sīki ieriebj bij.skolotājiem vai tādi, kas skolām un augstskolām gadiem tikai iet garām. Tā "bērnu rekrutēšana" šo neprofesionālo, bezjēdzīgo rakstu sērijas tikai stieps nebeidzamā garumā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas