Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Laikraksts Diena sāk abonēšanas kampaņu

Pirmdienas avīze Diena iznākusi ar dubultu vāku, kas informē par piedāvājumu lasītājiem nākamajā gadā, tādējādi laikraksts _Diena _uzsācis abonēšanas kampaņu nākamajam gadam.

Lasītājiem tiek piedāvāts abonēt komplektus, kuru cenas ir ļoti atšķirīgas, sākot no 4.49 latiem mēnesī par avīzi piecas reizes nedēļā, bet dārgākais piedāvājums ir par 18.33 latiem, saņemot Dienu sešas reizes nedēļā, kā arī Dienas biznesu četras reizes nedēļā ar visiem pielikumiem. Diena un Dienas bizness kopš vasaras pieder vienam īpašniekam.

Laikrakstā Diena lasāms arī redakcijas komentārs. Gudri, godīgi un cilvēcīgi – šīs trīs vērtības izvirzījusi avīze.

"Kā būs tālāk? Tā par laikrakstu Diena šobrīd jautā daudzi, un tā daudzi jautā arī par valsti, par mūsu Latviju. Un mēs varam atbildēt — grūtībās dzimst spēks. Savā 19. jubilejā mēs nākam pie Tevis, lasītāj, ar trim vērtību vārdiem — gudri, godīgi un cilvēcīgi.

Gudri. Straujajā laikā, kad daudzi jaunākās ziņas skatās televīzijā un meklē internetā, mūsu mērķis nav noskriet un pārspēt visus ātrumā, mēs varam ko vairāk. Mūsu žurnālisti ir pieredzējuši profesionāļi, kas aiz «kas? kur? kad?» ziņām redz sakarības, spēj tās analizēt, spēj secināt un spēj Tev to izstāstīt. Valsts, biznesa un ikkatra indivīda līmenī panākot, lai mēs būtu tik gudri no krīzes iziet ar pēc iespējas mazākiem puniem un šīs mācības ņemtu vērā nākamajā augušupejas posmā. Gudrība saka — nevajag pārtikt no uzkodām, vajag ēst kārtīgi un garšīgi!

Godīgi. Dienas vērtības allaž ir bijusi neatkarība, neuzpērkamība un godīgums, un tā tas arī paliks. Un ar šo mērauklu mērīsim gan sevi, gan ikvienu. Rūpīgi un kritiski.

Cilvēcīgi. Daudzi līdz šim mums pārmetuši, ka esam tikai politiska avīze un, iespējams, daļēji tā pat ir bijis, taču nu mēs seju skaidri un gaiši pagriežam arī pret cilvēkiem, pret viņu grūtībām ar nolūku ieklausīties, saprast un kopā tās pārvarēt. Un ieraudzīt arī tos, kas spēj un var un kas ar iedvesmu ir tik bagāti, ka var tajā arī dalīties.

Uz tikšanos avīzes lappusēs! Un būsim tādi kopā — gudri, godīgi un cilvēcīgi par  plaukstošu Latviju," avīze uzrunājusi lasītāju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas