Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Laikraksts: Igors Ivanovs apsūdzēts par sievas slepkavības uzkūdīšanu

Janvārī noslepkavotās uzņēmējas Ellas Ivanovas atraitnis Igors Ivanovs ir apsūdzēts par sievas slepkavības uzkūdīšanu un tās atbalstīšanu mantkārīgā nolūkā, raksta laikraksts Dienas bizness (Db).

Ģenerālprokuratūra pagaidām neatklāj, kādas līdzdarbības formas bijušas katram no četriem slepkavībā apsūdzētajiem. Prokuratūra arī neinformē, pret kurām no izmeklēšanas sākumā apcietinātajām sešām personām kriminālprocess ir izbeigts. Db noskaidrojis, ka par nevainīgiem atzīti Ivanovu ģimenes šoferis un miesassargs Arvīds Vilcāns, kā arī Sergejs Davidovičs, kurš savulaik bija apcietināts spirta rūpnieka Daiņa Peimaņa slepkavības lietā, taču atbrīvots pierādījumu trūkuma dēļ.

Kā raksta laikraksts, uz E.Ivanovas slepkavību I.Ivanovs uzkūdījis savu biznesa partneri Vitāliju Mamedovu, kurš atradis par slepkavības izdarīšanu tagad apsūdzēto Ludvigu Antonovu. Noziegumā piedalījies arī I.Ivanovs, iemidzinot abus suņus, kas sargāja Ivanovu ģimenes māju Garkalnes pagastā. Pēc tam I.Ivanovs aizbraucis uz Krieviju.

Tad noziegumā esot iesaistījies Asifs Handžanovs, raksta Db. Viņš ar automašīnu aizvedis L.Antonovu gandrīz līdz Ivanovu ģimenes mājai. Tur L.Antonovs sagaidījis A.Vilcāna vadīto automašīnu, un nošāvis atbraukušo E.Ivanovu. Pēc tam L.Antonovs devies uz iepriekš saskaņotu tikšanos netālajā degvielas uzpildes stacijā. Tur A.Handžanovam vajadzēja sagaidīt L.Antonovu, lai aizvestu uz Rīgu. Tomēr A.Handžanovs neieradies, un L.Antonovs devies prom uz mežu, kur viņu drīz vien aizturēja policija.

I.Ivanova advokāts Guntars Antoms Db pauda uzskatu, ka līdz šim brīdim aizstāvībai nav uzrādīts neviens pierādījums pret viņa klientu. Advokāts arī pauda, ka I.Ivanovam nevarēja būt mantkārīga nolūka noslepkavot sievu, jo pāris jau iepriekš sakārtojis mantiskās attiecības.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas