Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +12 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Laikraksts: Partijas piederība palīdzējusi saglabāt Ludzas slimnīcu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Grieta
G
Itsevišķi, ja tie pašiem darītājiem ir ļoti izdevīgi - visiem labi mūsu mazajā dzimtenē!
JKU
J
Paldies ZZS, ka neesam zaudējuši vēl vienu slimnīcu Latvijā! Labs darbs un labus darbus nav iespējams nosodīt.
falšā Matrjona
f
Nabadzīte! Laikam nezin, ka visi esam mirstīgi un, ka tie, ko ieliek slimnīcā bieži aiziet ātrāk.
doks
d
Kā var ļaut likt tik sliktas kvalitātes bildi (neasu un izplūdušu) pie raksta? vai tiešām Dienā Koziols nevar fotogrāfus izdīdīt?
Nu i
N
Pretīgs purns, izskatās pēc gluma puņķa.
Digna
D
Daudze, Tu mūs izglābi, paldies Tev, esam parādā savas balsis, mums ir slimnīca, 156 cilvēki nepazaudēja darba vietas, Tu esi varonis!!!
elija
e
Ir jau bēdīgi, ka labi darbi kā ar lupu jāmeklē, jeb detektīvs palīgā jāaicina.Tāpēc jūsu histēriskie smiekli nebūt nav nevietā...
Nikolajs
N
Nesaprotu no kā tā celtne jāizglābj,viņa stāv tikpat stalti un balti,kā skaistākās Latgales baznīcas.Bet tā celtne ik dienu lai dzīvotu patērē milzums naudu no mūsu nodokļiem,bet īsta pielietojuma,lietderības vai peļņas nav un lieka nebūs. Nesaprotu kas ko glābj,vai kas ir kas.Tas ir tas pats,kad pašvaldības vadītāji, un citas personībasFomins,Builis,Strautiņš,Savickis,Pauls brec kā āži pēc labas Latvijas,bet paši jau aizrijušies ar labumiem no Latvijas miesas.
balamovska
b
Tur jau tā nelaime, ka tie apvāršņi top redzami tieši priekšvēlēšanu laikā - plusiņu pievilkt variet, bet citādi - neesiet gan tāds zābaks!
Nikolajs
N
Vai tad ZZS pietiekoši naudu nedabū no Lemberga,ja viņiem no tiem Ludzai atvēlētajiem pieciem limoniem jānokāš priekš obščaka pusmiljons.Ja tur nevar ātri uztaisīt kvalitatīvu medicinīsko pakalpojumu priekš Krievijas rietumgala,tad tikai Ludzai tāda slimnīca par dārgu un augstas klases kvalitatīva medicīniskā palīdzība dabūjama rokas izstiepiena attālumā Rēzeknē.Te ir vietā tā partejiskā un valdības ministru atbildība un tā slimnīca ar visiem parādiem jāparņem bijušajam veselības Ministram.PLL biedra Bērziņa zemnieku saimniecībai.
chinese man
c
Vēl viens iemesls kas liek pievilkt ZZS plusiņu , pat priekšvēlēšanu laikā var redzēt viņu veikumus un tie neapstājās un neapstāsies jo ZZS ir spēcīgākā latviešu partija ar racionālistiskāko skatu nakotnē.
ihaha
i
Izglaabt slimnicu - tas nu, tieshaam, ir labs darbs!
Grieta
G
Nabaga aptrakusī tauta (laikam no Mēness), bet Daudze (kas zin, varbūt -Maze) gluži kā komisārs Živs- gan pēc vaiga, gan dvēselē!
...
.
Bet vai tā būtu jābūt?
tauta par ZZS!!!
t
ZZS, paldies Jums, ka mums tagad ir slimnīca, cik gan daudz dzīvību tiks izglābtas, jo daudzi mirst tāpēc, ka nepaspēj aizbraukt uz tik tālām vietām. paldies ZZS!!! Daudze - varonis

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas