Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Svētdiena, 7. jūlijs
Maruta, Alda

Laikraksts: Visticamāk, Neo savā armijā tomēr nebija viens

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
K> nepolitikai 8:49
K
Kriminālnoziegumsir pastrādāts un labākais,ko šobrīd varam darīt,ir ļaut kompetentajām iestādēm mierīgi darīt savu darbu. --------------------------------------------------- Ar ,,kompetentejām iestādēm'' tu domāji tās iestādes,kuras rupji pārkāpj likumu? Ar ,, ļaut mierīgi darīt savu darbu'' tu domāji ļ- jāļauj arī turpmāk parkāpt likumu,veicot krim.procesuālās darbības? Nu tad zini, ka par dienesta pilnvaru pārsniegšanu un par dienesta stāvokļa ļaunpratīgu izmantošanu tajā pat Krimināllikumā ir veseli 2 panti.
Jonis
J
Jautājums ir tikai par to, kur paliks un kas notiks ar visu pārējo no VID "paņemto" datu bāzi. Tur bija ļoooti daudz informācijas, kuru var par smuku naudu tirgot dāžādo uzņēmēju konkurentiem.
sim
s
Likumi ir visaadi. Piemeeram, shis (194.1) "Par apzinati nepatiesu datu vai zinu izplatisanu mutvardos, rakstveida vai kada citada veida par Latvijas finansu stavokli". Liekas ka cilveki jau ir paspeejushi aizmirst Dmitriju Smirnovu kursh liidziigi NEO tika apcietinaats un kuram arii aizliedza izbraukt no valsts.
Zorro
Z
Ja Neo, būtu savulaik pajautājis man, es būtu devis viņiem padomu: atrod iespēju uzskriet ģenerālim Voinam virsū un apskauj viņu un, ja tev tas izdosies, Voins būs TICIES ar tevi, bet ja tev tas izdosies divreiz Voins būs DAŽREIZ, IESPĒJAMS, VAIRĀKKĀRT UN REGULĀRI TICIES AR TĀ DĒVĒTO CETURTĀS ATMODAS ARMIJAS KAREIVI NEO! Tad ģenerālis Voins būtu spiests turēt sevi aizdomās un laikam veikt sev kratīšanu, un kad viņš neko neatrastu... kaut gan ar tiem ģenerāļiem ir kā ar bitēm - nekad neko nevar zināt droši - varbūt kaut ko arī atrastu... Bet ja neatrastu, vienalga - būtu tik tālākas dienas aizņemts ar sevis izsekošu un izmeklēšanu, ka ja nesajuktu prātā, vienalga - viņam nebūtu laika domāt par Neo.
cony
c
Finansu ministrs Repšes kungs,jau tūļīt pēc darba pārņēmšanas juta,ka tik svarīga valsts iestāde,kā VID tiek vadīta no Tautas partijas ielikteņa,nekompetenta,ietekmējama,nerezultatīva vadītāja Jakāna,kas arī ir atbildīgais par informācijas nopludināšanu.Pareizi Repše darīja,ka drīz vien uzsāka procedūru par Jakāna nomaiņu uz atbildīgāku cilvēku.Tagad Repše un VID Jezdakova rullē uz augstu sava darba efektivitāti. Lai veicas valsts ierēdniem.
Atšifrējums
A
Bet Latvijas Valsts Televīzija nedrīkstēja tādus pigoriņus taisīt,jo principā viņiem ik minūti ir jāstrādā valsts un sabiedrības labā,un trūkumus,caurumus nedrīkst izmantot valsts iestāžu reitinga mazināšanai.
Atšifrējums
A
Skaidrs,ka tas ir LTV 1.progrāmas darba produkts ar nosaukumu... racēja,vai izmeklētāja žurnalistika.....tādēļ,jau Kotova kungs grib ,lai lemj taisnīgu tiesu,bet viņa iesniegumu nepienēma,jo uzskatīja,ka viņš ir cilvēks no malas.
juris
j
Ko tieši es neesmu sapratis? Es jau neapstrīdu šos faktus: - ir Neo (Poikāns), ir (bija) caurums VID sistēmā, Neo pa šo caurumu datus nokačājis, apstrādājis un ar Naglas palīdzību publiskojis. Es tikai no pusvārdiem un baumām uz dodu jautājumu: vai varētu tā būt, ka puisis Naglai izstāstīja par caurumu un Nagla no tā radīja veselu PR kampaņu -izdomāja ka to sauks NEO, ka tā būs "armija", ka viņi pa druskai pludinās datus, ka (kopā?) apstrādās tos un pasniegs par NEO analīzes augli utt. Vai varētu būt tā, ka faktu atspoguļošanas vietā žurnāliste pati piedalījās notikuma veidošanā?
Majakovskis
M
Labi, ka Repšem izdevās tikt vaļā no Jakāna. ED sistēmu taču ieviesa tieši tajā laikā, kad to vadīja šis taukmūļu cilvēks
Mr. Dust -> Ērglis
M
> redziet CSDD, kas savas algas NOPELNA paši > Nu par šito zagļu kantora piesaukšanu tev tiešām vajadzētu iedot bietē !!! Domāju, ka 99% transportlīdzekļu īpašnieku saprot par ko es runāju. Aizbraucot uz tehnisko apskati var redzēt kā viņi tās algas sev nopelna...
Valdis
V
Kas ir Neo armijas vierspavēlnieks? Kas finansē šo " armiju"? Un ko pārstāv tās "aizstāvji" - Loskutovs un Co? Kad tas būs noskaidrots, viss kļūs skaidrs - kas, kāpēc un kā
beta
b
Tu kaut ko neesi sapratis. Nagla neko nav sadomājusi. Fakti - ir Neo (Poikāns), ir (bija) caurums VID sistēmā, Neo pa šo caurumu datus nokačājis, apstrādājis un ar Naglas palīdzību publiskojis. Tagad cepšanās notiek par to, kas šo pasākumu uzsācis. Neo saka, ka pats, policija, acīmredzot, tur aizdomās arī Nagli, kas apgalvo, ka neko nav zinājusi.
Pikselis
P
Esmu neloģikas fans un man patīk, ka visiem ir nesalīdzinami vairāk informācijas par Neo, nekā viņa advokātam.
juris
j
Ja tiešām tā ir patiesība, un pati Nagla ir sadomājusi visu šo stāstu ar Neo, pati apstrādājusi datus, pati "sazinājusies ar NEO" utt, tad viņa būtu tikpat enerģīski jāpadzen no žurnālistikas kā tagad viņa tiek aizstāvēta par policijas darbībām. Ja tas tiešām apstiprinās, tad viņa būs nodarījusi milzu kaitējumu visu žurnālistu reputācijai. Un nākamreiz, kad kādam žurnālistam tiešām būs jāsargā savs avots, sabiedrība žurnālistu vairs neaizstāvēs "jo viņi visi tādi". Žurnālista uzdevums ir publiskot faktus/viedokļus, nevis tos sadomāt.
beta
b
No kurienes? Versija...?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas