Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Laikraksts: Zalāns pārmet premjeram steigu, politiķiem – nespēju vienoties

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Bērtulis
B
Izskatās pēc tā, ka oranžie šo atkārtoti varētu bīdīt par premjeru, kaut gan varbūt viņš varētu kalpot kā aizsegs īstajam.
Šampēteris
Š
Zalāns apguvis vairākus teikumus, kādus būtu jārunā premjeram. Būtu interesanti pavērot kā Zalāns noved valsti pa Kalvīša ceļu līdz galam.
sise
s
Pirmkārt mūsu valstī kā var samazināt ministrijas ? ĻOTI VIENKĀRŠI. 1.nav ekonomikas nekādas izaugsmes un nebūs -nevajag tādu.2.Labklājības ministrija ?vai tad Latvijā tagad par mums domā?nē!nav vajadzīga 3. Pašvaldības lietu? nogremdēs līdz pēdējam vēl elpojošos daudz maz pagastus apvienojot mistiskos novados .nevajag . Veselības nevajadzēs ,jo nebūs ko ārstēs- izmirsim! Satiksmes nevajag ,jo papildināsim šlesera kabatas ar naudu par ko samaksāsim lidostā par biļeti tikai uz vienu galu.Zemnieku vairs nebūs -miskaste Eiropai!!!
ABC
A
Paskatījos kalendārā - Eiropas valstīs, izņemot Eirāzijas valstis Krieviju un Turciju, šarlatānisms oficiālajā līmenī vairs nav modē un zombijiem, vampīriem un citiem mokšķiem tic vien ļauži, kas no paaudzes paaudzē dzīvo treileros un pārtiek no valsts pabalstiem, t.i., tā saucamie "white trash". Diktam jau mīļi, ka Muļķu zemē šie ļauži ieņem ministru amatus - tas liecina par ārkār†igi attīstītu demokrātiju.
Žuks
Ž
Zal''ana un TP plāns - radīt ministrijas feodālas kņazistes un dod iespēju par premjeru kļūt kādam no opozicijas un tad nepakļauties, taisīt melno PR un citādi čakarēt MK darba vadīšanu jaunajam, no opozīcijas nākušajam ministru prezidentam. To varētuu nosaukt kā projektu "Marsietis-2".
Juris
J
... paskaties kalendārā - 21.gadsimts, jaunas tehnoloģijas, jaunas iespējas!
ABC
A
Paldies par izskaidrojumu, tikai es īsti nesaprotu, kāpēc tas uzvelkamais cālītis lēkā pa plašsaziņas līdzekļiem, nevis pa kāda uzpirksteņu dancinātāja galdeli?
fg
f
Esi redzējis uzvelkamo cālīti kas lēkā pa galdu? Nu lūk, kamēr tu blenz uz to cālīti - tikmēr tev no kabatas izvelk maku! ------------------------------------------------------ - Vai, patīk man par to cālīti. Žetons!
Mr. Dust
M
Mani nemulsina viņa piedalīšanās LA. Nav gluži sekta, bet drīzāk smadzeņu skalošana, bet... nesaprotu cilvēkus, kas varētu vēl šodien atbalstīt jebkuru cilvēku no TP, kuri ir tiešā veidā līdzvainīgi Latvijas visbēdīgākajā situācijā starp citām Eiropas valstīm !!! Nākamajās ārkārtas vai neārkārtas vēlēšanās vajadzētu ļoti cieši sekot, lai neviens no šiem nekontrolēta nekustamo tirgus lobētājiem (patiesā labuma guvējiem ?) netiktu pie varas !
fg
f
Ja nu kādam akūti nepieciešam izmantot iespēju paklusēt, tad tas ir spoži spīdīgais Zalāna kungs, no kura izteikumiem regulāri metas slikta dūša, nerunājot par darbību...
Juris
J
Esi redzējis uzvelkamo cālīti kas lēkā pa galdu? Nu lūk, kamēr tu blenz uz to cālīti - tikmēr tev no kabatas izvelk maku!
ABC
A
Vai kāds nezina, who is Mr Zalāns un kāpēc viņa domas kādam būtu svarīgas?
Juris
J
Zālāns. Šis cilvēciņš arī ir no marsiešu ģints. Vidējs, starp rori un nazing spešal. Ja TP laiž publiski atrādīties šo ākstu - gals nav tālu.
tādi esam
t
Zalāns, kas savulaik tā ierēcās, ir viens no tiem, kuru TP grib joprojām ielikt premjera krēslā. Viņam tomēr vajadzētu būt kaut kādai nojēgai par ilgtspējīgu attīstību. Taču diemžēl laikam aizmirsis, ko viņam arhitektos mācījuši. Ļoti nepatīkams subjekts.
nu, nezin ......., vai tik
n
- tas par tām "aiz sienām kas notiek" - viņam tak liekas, ka viņš zin gan ....

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas