Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

Laila Pakalniņa: Ar prātu, talantu un arī fēnu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
resnis
r
" Ja vien uz fotoradaru mērījumu pamata piespriesto sodu likumība nepārvērtīsies par bezgalīgas cīņas lauku starp juristiem un ceļu policiju. Diemžēl patoss, meklējot kļūdas,...." Domu, ka sis ierices un ipasnieka sodisanas process patiesaam varetu buut nelikumiigs cienijamaa autore tomer nepielauj.... Tas nekas ka nelikumiigi, galvenais, ka labi, Taa ir Slesera un Jaundzeikara cieniiga logika, Sorry, Pakalninas kundze, turpmak Jusu rakstus lasisu "izlases kartiibaa".
Juerums
J
He, he, kā anekdotē, par ko Tu, Jānīti domā ? Par p..u, un tā visos dzīves gadījumos, jo Jānītis par ..žu vienmēr domā :) Jā, kāpēc ta radari bija jāpiemin, lai pateiktu ka Šlesers un Jaundžeiker ir xxxxx ? :) Iet uz norietu Lailas talants, bet var būt nevar izdomāt citu veidu, kā piķi iekāst?
@
@
Fēna piemērs der tikai irgām. Ātrums uz ceļa ir jākontrolē, lai mazāk būtu veļu. Par pašsaprotamām lietām nav jādiskutē.
blatnoj
b
man fotoradari netrauce, man ir imunitate, ka braucu uz 160 ta ari brauksu.
AD
A
Par šo ar policiju saistīto dienestu juridisko nevarību (ja vien tā ir nevarība) patiešām jābrīnas. It sevišķi tāpēc, ka šībrīža iekšlietu ministrs it kā esot jurists vai kaut kas tamlīdzīgs.
spicais
s
pie d**sas visus radarus, ka braucu uz 160 ta ari brauksu, man ir imunitate.
kāmis
k
es jau nu neteiktu , ka šinī gadījunā tas ir kaitīgs piemērs. drīzāk otrādi - ko tad es apstrīdēšu, ja jau jaundžeikaram nesanāca.
anglosaxis
a
Piekrītu. Bet tad rakstam vajadzēja būt par Šleseru un Jaundžeikaru, bet tas, nezin kāpēc, ir par radariem.
dzeris - Raeins
d
Ko Šlesers ēd, tas nevienu neinteresē. Tas, ko Slesers un Jaundžeikars dara sava ieņemamā amata sakarā - par to gan jebkuram žurnālistaam jāizrāda interese un kritizēt viņu darbības drīkst jebkurš, jo , ņemot vērā viņu stāvokli, jebkura viņu darbība skar ļoti plašu iedz. slāni. Viņi abi ir publiskas personas. Ja viņiem tas nepatīk - politikā ar varu nevienam darboties neliek, jebkurā laikā viņi var aiziet un kļūt par privātpersonām.
anglosaxis
a
Pakalniņas kundze (vai jaunkundze), šoreiz garām diemžēl. Neviens sods nav par lielu vai bargu, ja tas glābj kaut viena cilvēka dzīvību. Un idioti šoferi IR jāsoda, bet, policistam stāvot ar matu fēnu, viņš sodu nesaņems. Šajā vietā samazinās ātrumu, bet tālāk atkal brauks kā traks. NOTEIKUMI IR JĀIEVĒRO, tad nebūs jābaidās no soda naudām, miljona vai piecīša. Bet šoreiz Jūs atkal uzrakstījāt tikai, lai iekostu Jums nepatīkamiem politiķiem.
Raeins
R
Cik var atgremot sen dzirdēto par radariem, lai sunītu Šleseru un Jaundžeikeru , ko ? Nu Tev nav ideju labākai analītiskai žurnālistikai ? Nu paseko slepeni tam Šeseram, izpēti, ko ēd, ar ko tiekas, varbūt slepena brūte ir, dabū banku izrakstus, u.t.t. , bet tāds pasūtīts lētums, šitik daudz jāuzraksta ne par tēmu, lai pateiktu, ka Šlesers un Jaundžeikers sliktie ,,l,,, nu Laila, kas ar Tevi ???!!! :(

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas