Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Laila Pakalniņa: Betmens Neprāta cenā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Astrida
A
Kuram bērnu namam vai veco ļaužu pansionātam ir izsniegts mūsu saziedojums 35000,- Ls?
***
*
Piekrītu Pakalniņai - fondam nauda jāziedo labdarībai - kā solīts. Pretējā gadījumā tas metīs ēnu uz jauno seriālu. Kāpēc tas ir nepieciešams? Konkrētajā finansiālajā situācijā, ņemot vērā, ka ziedotāji droši vien tiešām vairāk bija mazturīgi cilvēki, tas ir ļoti, ļoti būtiski. PRODUCĒSIM POZITĪVAS EMOCIJAS! SAZIEDOTĀS NAUDAS ZIEDOŠANA LABDARĪBAI BŪS VISIEM POZITĪVS SIGNĀLS, KA IR VĒL VAROŠI, DAROŠI UN GODĪGI CILVĒKI LATVIJĀ. Aicinu fondu, kas vāca ziedojumuds, nenostādīt režisori neveiklā situācijā.
kur teikts
k
kur teikts,ka tas pats kots nelej ūdeni uz tv 3 dzirnavām,no tā frukta visu var sagaidīt..........nav jau savā tā ltv,kur kumoss lielāks tur arī skatiens........
nu gan
n
Humpaļus tak var pirkt katrs,kas vēlas.Ja iepriekšējais īpašnieks mantu izmet,tātad kaut kādu ie meslu dēļ, viņam to nevajag. Džerim.Kotu amatā neiecēla TP un viņš nav TP biedrs.Man pat aizdomas,ka viņš no jaunlaicēniem.
Sems
S
Un kur Šlesers? Ko? Par ko nauda tiek maksāta komentētājiem?!
galvas dakteris
g
Ja seriāls ir populārs un privātā TV gatava to rādīt, lai rāda. Pašreizējā situācija, ka valsts neļeuj seriālu rādīt citiem, bet pati nevar un liek veidotājiem lūgt ziedojumus, ir absurda.
galvas dakteris
g
... un domāt par vājprātu seriālos. To pašu, ar kuru salīdzinājumā jebkurš amerikāņu megagrāvējs ir mīļš un jauks kā Ziemsvētku pasaciņa. Jo vairāk tāpēc, ka Holivudas vājprāts reālajā pasaulē (vismaz rietumu) neeksistē, tātad arī nebaida. Bet privātās dzīves seriālos attēlotie skandāli, strīdi, intrigas utt. ir ņemti no dzīves.
gm
g
Kaadaa sakaraa Kots speeleejaas ar skatiitaajiem, ar cilveeku juutaam, ar pashiem aktieriem?! Tie visi ir dziivi cilveeki. Kaadam var patikt vai nepatikt Nepraata cena, bet neskaitaamiem tuukstoshiem Latvijas iedziivotaaju tas bija svariigs ikdienas rituaals, taa bija viena no retajaam un iisajaam reizeem, kad vareeja nedomaat par to vaajpraatu, kas daraas sadziivee, politikaa, pasaulee. Shajaa briidii, kaut kaads tur suuda Kots izdomaajas, ka vinsh paspeeleesies un atnjems daudziem to peedeejo mazo priecinju, kas veel atlicis. Piedevaam tas nav paarspiileejums, ka patieshaam daudziem tuukstoshiem tas bija VIENIIGAIS mazais priecinjsh, kas veel bija atlicis. Ir lietas ar kuraam driikst un ir lietas ar kuraam nedriikst speeleeties. Gudri cilveeki speej taas atshkjirt. Vai Kots pieder pie taadiem? Vinja riiciibaa par to neliecina. Kaarteejo reizi.
Bille
B
O jē, tā kā suns uz siena kaudzes. Ja nav LTV neprāta cenas naudas, lai nav TV3 arī. Tāds pats raksts, tādi paši komentāri- ir gan tie latvieši skaudīgi ļautiņi tomēr.
Mg
M
Cik saprotu, tad šis seriāls ir LTV īpašums un tieši LTV maksājs režisorei, aktieriem, u.c. autoratlīdzības. Protams, ka nepastāv dzimtbūšana un aktieri var iet strādāt uz jebkuru TV, bet TV3 nevar tā vienkārši paņemt raidījumu no LTV. Principā jau ar deFacto bija līdzīgi, bet tajā gadījumā tomēr TV3 uztaisīja citu raidījumu, lai gan ar tie pašiem aktieriem un ja žurnālistu darba līgumā nav nekāds punkts par laiku, kurā nedrīkst pāriet pie konkurenta, tad tur viss ir kārtībā.
Viesulis
V
Kādā veidā tad tas tiek nozagts? TV3 bija nauda un viņi piedāvāja projektu īstenot. LTV naudas nav un arī viņu ziedojumu tālrunis nav izdevies pasākums. Atkārtoju - ja līgumā nav atrunāts, ka LTV pieder īpašumtiesības uz šo konkrēto projektu, tad visas pretenzijas ir liekas. Ja tāds punkts tomēr ir (kas gan tā neizskatās pēc notiekošajām aktivitātēm), tad LTV var sūdzēt tiesā gan TV3, gan projekta iniciatorus un uzvarēt!
Mg
M
"..tad citam ir tiesības to pārpirkt.." Jā, pārpirkt, bet šobrīd izskatās, kā tas tiek vienkārši nozagts.
Viesulis
V
Un par Neprāta cenu nav ko abižoties - ja viens tirgus dalībnieks nav spējīgs nodrošināt pāraides demonstrēšanu, tad citam ir tiesības to pārpirkt, ja vien līgumā nav noteiktas viena kanāla īpašumtiesības uz šo pārraidi (filmu).
Viesulis
V
Tas jau iepriekš bija zināms, ka Kota vadībā LTV izgāzīsies kā veca sēta - arvien mazāk paliek pārraižu, kuru dēļ būtu vērts pārslēgt uz šo kanālu...Viņš ir vājš vadītājs ar izteiktu vēlmi izpatikt valdošajiem bandītiem. Tur nekas labs nav sagaidāms.
zemietis
z
Ja tā padomā, tad Gorodecka ir iepinusies diezgan nepatīkamā situācijā. Līdzekļus vāca kaut kāds tur kino fonds. Tiktāl viss korekti. Bet tālāk sākas interesantākais. Kā tika regulētas akciju atbalstošās reklāmas LTV un LR? Ka tik LTV nepiestāda rēķinu par reklāmu? Un tas nebūs mazs. Pēc reklāmas izcenojumiem noteikti tie būs pārdesmit tūkstoši latu. Vēl var uzrakstīt iesniegumu prokuratūrai par krāpšanu lielos apmēros. Oj mīlīši, te vēl būs seriāla cienīgi notikumi. Bet vienalga LTV juristi vienkārši ir jāpadzen ar sūdainu mietu, ja tik viegli var aiziet prom skatīts produkts.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas