Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Laila Pakalniņa: Burti un neatkarība

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
sēlis
s
Tu esi karojošā TUMSONĪBA. Iespējams, Gulaga uzrauga mazdēls vai mazmazdēls. Un "eksgibicionēja" ar "g" "h" vietā? Latvieši šādus cilvēciņus sauc par "Gimalājiešu lāčiem"! Un tāds vēl gvelž par inteliģenci. Būtu paklusējis!
pionieris
p
Dzerim šī ir vājā vieta, viņam dikti kārojas Saskaņas centru valdībā redzēt.
not
n
Par KULTŪRAS ekspertu sevi pozicionējusī Laila BEIDZOT nometusi visas maskas - spriedelējumus par nabaga dzīvniekiem, postamo dabu vai tikumu. Nu šī mirla atklāti eksgibicionēja (neviens taču ar varu aiz mēles nevilka!) kā maziņš, brīvprātīgs, vietēja izlējuma Višinskis: "šitos atlaist, šito aizliegt, TAS esot kaitīgs tautai u.t.t..." Riebums nāk, ja TĀDA ir Latvijas aktīvā inteliģence
dzeris - lasītājs
d
Nu vai tad tiešām, ja mans viedoklis kādā jautājumā nesakrīt ar jūsējo, mani uzreiz jāieskaita nodevējos un ienaidniekos? Tā jau ir tā totalitārā domāšana - visus, kas domā savādāk, uzreiz iedalīt ienaidniekos.
lasītājs >dzeris
l
No Jums nu gan kautko tādu nebiju gaidījis! Tas tiešām ir tik svarīgs jautājums, ka arī Pakalniņas k-dzei pie tā jāatgriežas, un manā uztverē šis piemineklis nav domāts tikai vienkāršiem karavīriem (ar to parasti piesedz ļaunos darbus), bet gan un galvenokārt padomju okupantu cildināšanai. Vai tiešām jāsaka - " arī Tu, Dzeri!?"
Ieva
I
Par to arī ir runa. Tāpēc uz tā pieminekļa var stāvēt pilnīgi jebkas. Tikai, ja jau mums tūrismu neļauj regulēt pašai nozarei, tad ir visas iespējas parūpēties, lai šie tūristi zinātu, ka tas ir piemineklis cilvēkiem, kas atbrīvojuši savu iedomu tēlu.
sēlis
s
"Padomju Latvija" bija PSRS komunistu nelikumīgs veidojums! Rietumu pasaule NEKAD tādu "Padomju Latviju" nav atzinusi. Latvijas Republikas pārstāvniecība visus PSRS okupācijas gadus pastāvēja Vašingtonā. LPSR bija tikpat nelikumīga, cik nelikumīgs un krimināls bija Molotova-Rībentropa 1939. gada 23. augusta pakts ar slepenajiem pielikumiem.
Starp citu
S
Vesti Segodnja šodien mierina savus lasītājus, ka uzraksts būšot oktobrī. Biedrības "Memorial" vadītājs teicis intervijā: «Есть такое общее решение, что пока этого делать не надо. Вы сами, наверное, читали интервью Биркса и так далее. Так что принято решение пока воздержаться. К 13 октября восстановим надпись. Больше ничего не буду говорить», - сказал Седышев в интервью радио Baltkom 93,9." Tā sakot, lai latvieši nomierinās un tad jau darbiņu darīs tālāk.
Ieva
I
Nu Padomju Latviju viņi tiešām atbrīvoja, tik kur tā Padomju Latvija ir?
Ieva
I
Nu Padomju Latviju viņi tiešām atbrīvoja, tik kur tā Padomju L
Latvis
L
Piniba piekritu Pakalninai. Piemineklu padome ir jaatlaiz. Laikmeta objektiva lieciba ir nevis okupantu piemineklis, bet gan - diemzel daudz neuzkritosakais - vagonins pie Tornakalna stacijas, ar ko latviesi tika deporteti uz Sibiriju. Paldies DIENAI par skaidru nostaju saja politiskaja jautajuma!
sēlis
s
Paldies Lailai Pakalniņai par argumentiem! Lai kļūst saprotamāks arī cilvēkiem, kuriem vēstures apziņa nav stiprā puse. "Padomju Latvijas" ??? "atbrīvotājiem" ??? Staļina/"tautu tēva" "atbrīvotāji", kuri nekavējoties izsūtīja uz GULAG nometnēm simtus un tūkstošus. Atcerēsimies 1949. gada 25. martu! Bet Spārītis - cilvēks ar "Kremļa sindromu"! Pirms dažiem gadiem viņam nebija iebildumu pret Pētera I pieminekli Gromberga redakcijā...
Ieva
I
Tur arī droši vien ir tā problēma: vajag tiem valsts izzadzējiem par katru cenu atrast kādus, kas, redz, kaut kad tomēr it kā ir bijuši sliktāki par mums. Un vienkāršais latvietis klausās muti atplētis...
Ieva
I
Baigās ciešanas tev tas piemineklis sagādā.....Nē, protams, ka padomju armija te nevienu neatbrīvoja, jo atbrīvotājem pēc tam arī būtu jāaizvācas, taču okupantu te ir bijis tik baisi daudz un tā visa muldēšana par civilizēto attieksmi, ir tikai muldēšana, jo jebkurš okupants pirmkārt laupa iespēju lemt (pat tīri teorētisko)....
Saimnieks
S
Es piekrītu tam, ko raksta Pakalniņas kundze. Šī lieta, kā izskatās, tiek organizēta tāpēc, lai saceltu ažiotāžu, kuru tad veiksmīgi Krievija varētu izmantot, lai kārtējo reizi nomelnotu Latviju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas