Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Laila Pakalniņa: Kalni un gultas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Alberts
A
Tā bija ironija? Cerams. Bet Anyway, vakar tur biju. Gaiziņš par sevi sačakarēja visu iespaidu. Aizaudzis, pat zāle nav nopļauta, neviens normāls ceļš un viens gigantisks grausts. Fak, tur taču var uztaisīt tik ideālu atpūtas vietu, ak, idioti latvieši.
replika
r
negribas ticēt, ka no jūras kāds kapteinis varētu saredzēt Munameģa torni, pat ja tas būtu 100 metrus augsts. Līdz jūrai ir droši, ka kādi 150 km.
dzeris
d
Nu, nevajag te apsmiet latviešus! Mūsu Lāčpļeši dzīvi un veseli tapat pa saeimas telpām, mimistru kabinetiem, aģentūrām dzīvojas.'"zēl tikai, ka tiem mūsu lāčplēšiem viss spēks tanīs ausīs, nu un vēl lielībā, tā ka smadzenēm nekas pāri nepaliek, un tā darbōšanās sanāk tāda bezjēdzīga, tā ka kādam iereibušiem santehniķiem. Bet, latviešu lāčpļēši vienalga tie labākie! Nu, kas ir igauņu, nu, vienkārši, muļki, ko citu var teikt! Pat kauns runāt - tā vietā, lai samazinātu skolotājiem un pensionāriem, viņi, pirmais, ķeras samazināt valsts ierēdņiem! Tāpast, kā arī lietuvieši! Nu, vai tad gudri cilvēki tā dara? Gudri cilvēki tāču saprot, kas valstij ir svarīgāki! Viņiem līdz mums vēl augt un augt, kamēr apjēgs, kas ir valsts balsts, un kas balasts!
apnicis
a
nudien apnicis lasīt un klausīties par to, cik ārpus Latvijas viss ir labāk!! tā jau ir sērga, ko izplata sabiedrībā zināmas personas. Jā, Gaiziņkalnā ir grausts, tomēr skats, kas paveras no Gaiziņkalna ir skaistāks par skatu no Munameģa torņa! Lūk tā!
Andris
A
Nu un kas, ka privātīpašums? Var vienoties ar īpašnieku, var arī atsavināt valsts vajadzībām. Ja valsts vienotos ar īpašnieku, ka īpašniek pārdod nelielu sava īpašuma daļu, uz kā var uzbūvēt torni, īpašnieks droši vien piekristu. Jo tad viņam blakus būtu vēl pievilcīgāks tūrisma objekts, un viņš savā zemē varētu pelnīt krietni vairāk (ar viesnīcu, krogu, citām lietām).
zvirbulēns
z
Lāčplēša gulta jāpārvietu uz Gaiziņu. :)))
Senais
S
Tā jau cilvēces nelaime, apkrāmēt dabu ar saviem rekvizītiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas