Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Laila Pakalniņa: Kas mūs saliedēs?

Par to, ka Integrācijas lietu ministrija pat formāli nav spējīga darīt to, kas tai jādara, liecina fakts, ka tā izsludinājusi konkursu par sabiedrisko attiecību pakalpojumiem. Šajos pakalpojumos ietilpt Kastēna runu rakstīšana, viedokļa raksti par aktuālām tēmām plašsaziņas līdzekļos, informatīvu materiālu sagatavošana un paša īpašu uzdevumu ministra sabiedrības integrācijas lietās sekretariāta (ĪUMSILS) iekšējās komunikācijas veicināšanu.

Par to, ka gadu kāds darīs to, kas pēc būtības jādara Kastēnam un viņa ĪUMSILS pašiem, tiek solīti 10 000 latu valsts naudas. Sanāk — ĪUMSILS jālikvidē, jo tā funkcijas var pildīt sabiedrisko attiecību firma. Turklāt, likvidējot ĪUMSILS, nevajadzētu arī tā kārotos sabiedrisko attiecību pakalpojumus. Un tad par ministra runām, viedokļu rakstiem, sekretariāta iekšējās komunikācijas nodrošināšanu ietaupītos tūkstošus varētu izmantot muzeja darbinieku prēmēšanai par sabiedrības integrēšanu. Lai viņiem nepietrūktu spēka arī nākamajā Muzeju naktī turēt vaļā muzeju durvis, pie kurām garās rindās stāvētu ne tikai latvieši. Tas bija neaizmirstami — izjust grūtības saskatīt Tidemaņa gleznu tāpēc, ka priekšā sastājušies krievi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas