Laika ziņas
Šodien
Migla
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Laila Pakalniņa: Klavieres deg

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Terorists
T
Tad jau diena ir ļaundaru avīze,ja tā varēja sagandēt ekonomiku.Dažu ekonomistu rakstītais atgādina manu jaunību,kad dziesma ,,Zilais lakatiņš,,varēja sagraut vareno un bagāto PSRS. Tik daudz skolotu ekonomistu,bet ,,Diena,, skaties ņem un sagrauj valsts ekonomiskos pamatus. Un ne tikai sagrauj,bet noved valsti līdz bankrotam. Nu tad jau te ir darbs SAAb,KNĀB,CIP ,MIP,ZIPo,PIPO un vēl visiem citiem izlūkdienestiem,lai starptautiskie teroristi nepārņemtu ,,Dienas,,negatīvo pieredzi un kaut ko tādu nesāktu citās valstīs.
Singra
S
Paldies par rakstu! ...arī citur esot sirds sāp un NAV vienalga, ''ka deg klavieres''....
LVD
L
Eh, Pakalniņas kdze, varbūt tomēr ir vērts ieskatīties patiesībai acīs - ja Godmanis nebūtu pagājušā gada novembrī v i e n p e r s o n i s k i izlēmis glābt vienu savu ticības "brāļu" grimstošu uzņēmumu, situācija būtu daudz labāka.. Un šodien mūs sagaida vien tas , ka visas drudžainās , spīdošām acīm izbļautās "patiesības", pateicoties tam ,ka SVF atteiksies aizdot nepieciešamo summu , beigsies, un tad mēs ieraudzīsim īsto patiesību, vienkāršu īstenību...
Un,cienīgtēvs,blēdis,......
U
Šo palasot,redzams,cik daudzos pauros valda pilnīgs sviests.Un,domājošie, var rīkoties,cik vien miermīlīgi grib!Un,ja atkal izdosies pamosties,drusku uzdziedāsim un naski migās atpakaļ! Kad sapratīsiet,ka savas kabatas jāpieskata?Visa pasaule blēdīgus,zaglīgus politiķus liek cietumā,latvietis cenšas izdomāt viņiem dīvainu politisko atbildību!Āksti,miermīļi!Katrs Pakalnietes vārds ir pliķis snaudošajam latvju plukatam,miermīlim!Tik,diez vai šis ērms paspēs,uz pēdējo mošanos....Bet,strēlnieki un leģions mums tomēr bija?Neticu!
no taalienes
n
Ha-haa :) kaapec diena dzeess laikaa komentaarus? nepatiik komentaari? sseit veelreiz: Pirmdiena, 26. janvāris (2009) 09:48 no taalienes 23:38 Ak tu, pakalninna! Ak tu, Pamullkkiite! Histeerisks raksts! 'diena' nedod, neitraalu, dazzadu viedokllu atspogullojumu par notikumiem, bet gan otraadi, - 'diena' veido notyikumus valstii. taa nav zzurnaalistika (!) ... taa ir tiekssanaas peec varas! kur tad tu, pakalninna, biji ar savu bllausanu, ar analiitiskiem rakstiem par zviedru banku 'bezpridelu' Latvijaa? kur tavi raksti par Amerikas Savienoto Leiputrijas (ASV) noziedziigo riiciibu, drukaajot paiiriissus bez jebkaada seguma? mees nedziivojam uz izoleetas salas. atmodies Pamullkkiit!
eu!>Hmmm
e
Nu nē, Laila brīžiem ir rupja , zvirbulēns - ar zināmu inteliģenci.
Inga
I
Skumjš joks no Mango.lv, bet nu ļoti atbilstošs gan Pakalniņas rakstam, gan notiekošajam: Jaunajā gadā Godmanis zvana Putinam: - Pagājušajā gadā jūs man lūdzāt pārdot Latviju. Vai piedāvājums vēl joprojām ir spēkā? - Jā, noteikti! - Kā jūs vēlaties: ar latviešiem vai bez? - Labāk jau bez! - Nu, tad vēl gadiņu pagaidīsim!
Hmmm
H
Vai tik Laila nav tas pats zvirbulēns ???
eu!
e
Tā skumji un garlaicīgi, kas noticis ar zvirbulēnu? Kur pazudis? Sals arī nav tik liels, nav taču nosalis? Man būtu ļoooti žēl!
jecis
j
Lai gan dzivoju arpus Latvijas un esmu jau pensija, tomer sekoju visiem Latvijas notikumiem. Pec Jusu raksta gribas raudat par savu bezspecibu kaut ko ietekmet un nozelojamo manas tautas likteni. Tie tacu ir pasi latviesi, kas noveda tautu lidz tam ubaga spiekim. Turpretim pasi kluva miljonari. Vai tiesam latviesi spej dzivot tikai zem kunga rikstes?
demakovas kalpone
d
Piedod Laila "šofera dēls" sēž visās VKKF padomēs kurās Demakovai ir interese. Būtu labāk 'noskaidrojusi kas ir Dace Džeriņa VKKF padomes priekšgalā. Tas ir kaut kas vairāk nekā dēls. VKKF padome ir tieši tāda šoferu dēlu barotne un to pēc barotnes parauga ar lieliem atalgojumiem izveidoja - mini 3 reizes - Helēna Demakova. V Vai tik pati Laila nejūties tā kā Demakovas kalpone?
no taalienes
n
Ak tu, pakalninna! Ak tu, Pamullkkiite! Histeerisks raksts! 'diena' nedod, neitraalu, dazzadu viedokllu atspogullojumu par notikumiem, bet gan otraadi, - 'diena' veido notyikumus valstii. taa nav zzurnaalistika (!) ... taa ir tiekssanaas peec varas! kur tad tu, pakalninna, biji ar savu bllausanu, ar analiitiskiem rakstiem par zviedru banku 'bezpridelu' Latvijaa? kur tavi raksti par Amerikas Savienoto Leiputrijas (ASV) noziedziigo riiciibu, drukaajot paiiriissus bez jebkaada seguma? mees nedziivojam uz izoleetas salas. atmodies Pamullkkiit!
Sems
S
Varbūt Tu vari kā līdzēt? Ko, bet Neellija jau nepieļaus :)
Muris
M
Atkal nelaimīgā samurgojusi kaut ko nebaudāmu. Žēl sievietes, laikam neveicas nevienā jomā.
Lasītāja
L
Ak, ja šī kundzīte prastu kaut pus tik labi rakstīt kaut pus tik labā valodā, kā viņai padodas citu pamācīšana, tad jau to paštaisno gaušanos vēl varētu paciest.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas