Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Laila Pakalniņa: La-la-lā

Rēzeknes mēra amata kandidāts no LPP/LC vēlēšanu kampaņas laikā turpināšot koncertdarbību. Mūziķis Andris Baltacis no grupas Baltie lāči, kas jau divus gadus ir līderi LTV šlāgeraptaujā, to darīs tāpēc, ka tas nav liegts. Turklāt, neskatoties uz to, ka LPP/LC tomēr nav iekļāvusi Jelgavas domes deputātu kandidātu sarakstā Lily (Lindu Kalniņu), Latvijas vēlētājiem šopavasar ir izredzes ieklausīties vēl vairāku potenciālo deputātu dziedāšanā.

Tā Latgalē, iespējams, būs vēl viens dziedošs mēra amata kandidāts - Tautas partijas saraksta līderis Daugavpils domes vēlēšanās mūziķis Artūrs Duboks. Abas partijas ar dziedāšanas palīdzību cīnīsies arī par varu Rīgā. Tā LPP/LC grib pieteikt Rīgas domes vēlēšanām Valteru Frīdenbergu, bet TP - Normundu Rutuli.

Minētās partijas tādējādi apliecina savu izpratni par to, kas šobrīd ir vajadzīgs Latvijai un tās tautai, kad tā ar viņu palīdzību ir nokļuvusi tur, kur tagad atrodas.

Proti, dziedātājtautai joprojām vajag dziedātājdeputātus. Turklāt vēl nesen LPP/LC Saeimas frakcijas vadītājs Andris Bērziņš aģentūrai BNS stāstīja: "Ir taču pilnīgi skaidrs, ka tagad ir brīdis, kad notiek paaudžu maiņa politikā. Tie, kas spēku pilnbriedā atnāca deviņdesmitajā gadā parlamentā, vienkārši fiziski kļūst veci un viņiem tuvojas pensijas gadi, viņiem jādomā par atpūtu un par memuāru rakstīšanu, jo vietā nāk jauni cilvēki." Runa ir par to, ka LPP/LC vairāku pašvaldību sarakstos apzināti plāno iekļaut ne tikai dziedātājus un studentus, bet arī vidējo izglītību vēl neieguvušus skolēnus. Tāpēc tā vien šķiet, ka pirms ķeršanās pie memuāru rakstīšanas vismaz LPP/LC vadoņi grib nodrošināt sev adekvātu maiņu - tādu, kas ir spējīga pārspēt Šleseru tikai dziedāšanā.

Jautājums vien, vai tauta arī šajās vēlēšanās atkal gribēs nopelnīt tādu varu, kādu līdz šim bija pelnījusi, visus šos gadus balsojot par skaistiem cilvēkiem, izciliem sportistiem, iemīļotiem komponistiem utt. Vai beidzot tomēr mazāk svarīgas būs sejas neatkarīgi no tā, cik jaunas vai vecas, redzētas vai neredzētas tās ir, bet iespēja pareizo cilvēku ievēlēt pareizajā vietā, tādējādi izdarot kaut ko, lai Latvija varētu attīstīties pareizajā virzienā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas