Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 23. septembris
Vanda, Veneranda, Venija

Laila Pakalniņa: Labs sākums

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ciniķis
c
Tik tiešām labs sākums tam, lai kapitālistiskie grupējumi, kuriem pieder patiesības kontrolpakete (caur ruporiem tipa diena) beidzot spētu ar tautas rokām pie varas iebīdīt savus ielikteņus un nodrošināt SAVAS intereses. Bet scenārijs cīņā par varu būs tas pats vecais un vienkāršais - kurš vairāk un nekaunīgāk spēs apmānīt savus abonentus - "patiesības patērētājus", tas arī uzvarēs vēlēšanās. Bet, kas no šīs visas epopejas būs pats interesantākais, ka vēlēšanās zaudējušiem vienmēr paliks iespēja revanšēties - t.i. savākt pietiekami naudiņas, lai noīrētu vai radītu jaunus masu ruporus un organizētu "pareizo" uzskatu radīšanu vismaz 200 000 "patiesības patērētājiem", lai tie, savukārt, ar lietussargiem, saulesbrillēm vai mēslu dakšām cīnītos par zaudētāju interesēm un dabūtu cauri saeimas atlaišanu. Interesanti būs, bet domāju, nacionālie kapitālisti zaudēs savas pozīcjas un visu prihvatizēs starptautiskais kapitāls, kuram mēs arī vergosim par vēdera un "savas ligzdiņas" tiesu. Arī dienas žurnālisti vergoja un vergos tiem pašiem monstriem, gudrākie to apzināsies, stulbākie un naivākie neapzināsies.
stiina
s
tie ir pilnīgi murgi, ka 15% vēlētāju saskaņā ar šiem grozījumiem ik pa pāris gadiem varētu atlaist Saeimu. Tīri teorētiski - jā. Bet kas liedz pārējiem 75% aiziet un nobalsot pret Saeimas atlaišanu, ja viņi redz, ka Saeima ir ok?
Santīms
S
Malacis, Laila. Precīzas izteiktas domas par norisi politikā. Ieteicu rakstīt vairāk, jo tavi raksti ir kā dzidrs avota ūdens.
Ilze
I
Demagogu tusiņš te salasījies. Zvirbulēn, Jums labi padodas murgot.
fidels
f
Pakalniņai labākie komentāri "Dienā".
kraņa
k
pilnīgi idiotisks raksts. bez jēgas, bez domas. tāpat kā pakalniņas filmas. bet pakalniņai taču jādzied tā, kā saimniece (varbūt pat vairāk - saimnieks) pavēl. jācer, ka aklie Dienas līdzskrējēji kādreiz sapratīs, ka tas kurss, kurā ļautiņus ved šis "laikraksts", ir nosprausts uz valsts pamatu graušanu.
zvirbulēns
z
Ko man darī? Man nolādēt to cilvēciņu, kas izdzēsa manu komantāru ? P.S. Tas ko es saku piepildās! Pateikšu viņam - kaut tev rokas nokalstu - nokaltīs, nokaltīs, taču :(((
Šampēteris
&
Ar čivināšanu vien tālu netiksim. Lai atkal neuzkāptu uz grābekļa, mums jāatbalsta vēlēšanu reformas biedrība (www.velref.lv).
lapsene
l
Ai, zvirbulēn, tev, protams, ir taisnība!
krauklis
k
Hei! Bet šeit tik tiešām dzē'š komentārus!!! :OOOO Mana iepriekšējā atbilde zvirbulēnam palikusi, bet viņa sālītā replika un itkā atbilde man - nu gan - -nebiju gaidījis no tik respektabla tomēr mēdija - -visas demokrātija aizstāvja :(( Nu i re kā ir.....kad nepatīk........pašiem. ..ko ta gaidat --lai citiem patiktu Jūsu kritika? Nu labi labi - -Jūs ietērpjat to visu smukāk un gludākos vārdos un pareizas uzbūves teikumos...\ un bez acīm redzamām rupjībām....nu labi - formāli Jums taisnība... bet nu - bet nu - bet nu- kritika tomēr nepatīk .....acīm redzot -arī Jums tā nu ir..
zvirbulēns
z
Nē, nē, kraukli! Faktiski viss ir vēl ļaunāk! "Diena" netikai grauj valsts pamatus, viņi grauj arī veselas paaudzes - cilvēkus :(((
J
pareizi. Varētu izstāstīt arī mazliet asāk par šīm lietām!
krauklis
k
Manuprāt - Tu tomēr pārspīlē un pat dramatizē ;) Nu kādas tur indes vezumi..un nevar jau saindēt tos cilvēkus, kam ir sava domāšana Nu - -a kam nav -- tos vienmēr kādi vēji pagriezīs - -vai Diena, vai NRA vai citi Zīgeristi Runājot par dienu -- viņi tādi kļuva pēc pēdējam Saeimas vēlēšanām Iemels - to mēs nezinām Manuprāt - -nobijās, ka stabīla valdība radās, Un pārcentās ar tās kritiku un tad jau aizvēlās tas akmens..ka vairs nevar apstāties bet varbūt tik tiešām saņēma norādījumus no saviem naudas devējiem -to mēs nezinām bet avīze tik tiešām kļuvusi ļoti negatīva..it kā tautas tiesības, demokrātijas utt. aizstāvot bet īstenībā - -sēj nihilismu un grauj valsts pamatus Jā - interesanti - -vai Diena tikpat dedzīgi un bezatbildīgi atbalstīs arī pašnāvniecisko un neizmērojami populistisko referendumu par pensijām?....tak jau arī ir PRET.....paskatīsimies
zvirbulēns
z
"Diena" ir tik primitīva, kā karikatūras, kuras tā ievieto. Un ļaunums, kuru tā nodara Latvijai, nav izmērojams. "Diena" saindē visu, kam pieskaras, tā sagriež kājām gaisā vērtības, izkropļo lietu būtību, nīdē visu, kas saudzējams, bet saudzē to, kas nīdējams. Otru tik samaitātu avīzi pat nevaru nosaukt. Bet avīze, tak ar nav nekas cits, kā cilvēki, kas to veido. Kas ir šie cilvēki? Kas ir Ēlerte, Ozoliņš, Pakalniņa, Raudseps, un tiem blakuss esošie mazie censoņas? Kādēļ viņi ir tādi un ne citādi, kas formējis viņu uzskatus? Kādēļ viņi iedomājas sevi par labākiem, demokrātiskākiem, taisnīgakiem, godīgākiem? Kas viņus ir tik neiedomājami samaitājis, vai viņu pagātne (mēsli, no kuriem nākuši), tagadnes pragmātisms ( kod un sit citus, tad tu būsi)katra neizmērojamais iekšējais ego, mīlestības katastrofālais trūkums, vientulība un pamestība, iekšējā sirdsbalss, kas tomēr saka,- es esmu mēsls, izglītības trūkums, un nespēja orientēties notiekošajos procesos? Kas? Varbūt tā ir nauda, pēc kā viņi dzenās, varbūt vara, ko grib iegūt? Atbildi nezin neviens, manuprāt, pat Dieviņš nē! :(((
zvirbulēns
z
Patīkami lasīt, gluži manas domas, tā un ne citādi vajadzētu būt! Bet, no visa tā mums nav itin nekā, ja neskaita "Dienas" gudros, kas valsti grib iedzīt vienā visaptverošā haosā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas