Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Laila Pakalniņa: Latvieša mīklainā dvēsele

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jānis
J
Tieši tā - labais raksts.
Skaistule
S
Lailai atkal labais raksts!
Человек
Ч
Лайла, напиши о том, что жены советских офицеров ходили в оперу в ночных рубашках:-)
jautājums
j
Tiešām domājat , ka uzdrošināsies ? Nu lai mēģina....Vismaz savas attiecības ar latviešiem noskaidros !
balss
b
Kurš būs tas pirmais latvietis, kas uzdrošināsies uzrunāt 9. maija demonstrācijas dalībniekus? Bez naida un emocijām. Uzrunāt tos, kas vēlas uzklausīt latviešus. To varētu darīt mērs vai premjers, piemēram. Kurš gan cits ja ne Pelnītājs?
Ieva
I
Priekš kam viņus uzrunāt? Viņiem ir labi, vismaz tai konkrētajā dienā, un slikti ir tev, turklāt ļoti slikti, ja jau nenovēli tiem vecajiem mērgļiem iespēju papriecāties, ka nu viņu to prot un par ko uzskata par vajadzīgu.
jautājums
j
Un ko tad tam pirmajam latvietim tur vajadzētu teikt ? Kaut ko par okupāciju ? Nu nezinu vai abas puses ir gatavas....bez naida
ideja ideja
i
Kurš būs tas pirmais latvietis, kas uzdrošināsies uzrunāt 9. maija demonstrācijas dalībniekus? Bez naida un emocijām. Uzrunāt tos, kas vēlas uzklausīt latviešus. To varētu darīt mērs vai premjers, piemēram. Bet ja SC/PCTVL/KF aizliegs tur runāt-- nu, mēģināts nav zaudēts.
jautājums
j
Jā...Laiks labs un hokeju vinnējām ! Un par Jūsu tautību es painteresējos tikai tajos gadījumos, kad man šķiet Jūs drusku pāršaujat pār strīpu ar latviešu nacionālā rakstura nopelšanu... Man nepatīk, ja latviešus nonicina
dzeris - jautājums
d
Vai, cik mēs šodien asprātīgi! Aizmirsi vēl pajautāt, pie kādas tautības es piederu, kā tad tā? Tev taču tas ir tik svarīgs moments, laikam?
jautājums
j
Tiešām ? Un ne par SC ?
Ilmārs
I
Nav jau te nekāda mīkla. Pirmkārt, padomju laikos daudzi savas saprašanas robežās dzīvoja labi un jaunie laiki viņu dzīvi padarīja tikai sliktāku. Otrkārt, ja tagad izvēle galvenokārt jāizdara starp latviešu ienaidniekiem un savējiem "resnajiem runčiem", tad - kāds brīnums - ka nolaižas rokas un negribas iet vēlēt. Kas tad mums vēl bez šiem diviem "pilāriem", kāds ducis sīkpartiju ar tik ekstrēmiem uzskatiem, ka laist tās pie varas, nozīmētu tikai jaunas demolēšanas un kautiņus. Latvijai ir vajadzīgs spēks, kas patiešām vēlētos citu politiku, un neviens cits to mūsu vietā neradīs.
Ieva
I
Vēl, protams, ir laiks un tai pašai SPC ir visas iespējas sevi pierādīt praktiski....Bet ar Alfrēdu problēma tā, ka viņš savu ir atsēdējis, tātad likuma priekšā tīrs....
dzeris - Ieva
d
Nu balso par jebko, izņemot Rubiku vai Ždanoku, vienalga būs labāk, kā nebalsot vispār. Pesonīgi es balsošu vai nu par JL, vai SCP.
Ieva
I
Es, piemēram, neredzu par ko balsot, jo, piemēram, pat ja pieņemam, ka SCP ir jauns spēks, pagaidām nekas neliecina, ka viņi uz ko vairāk par populismu ir spējīgi. Tad nu būtu vismaz pamācījušies no Plinera demagoģiju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas