Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +11 °C
Daļēji saulains
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Laila Pakalniņa: Līdz galam Kalvītis

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Pēteris
P
- Piekrietām Pakalniņas kundz. Es nebrīnietos, ka izŗādītos ka visa tā jezga ir speciāli organizēta no valdošās koalicijas lai no'vāktu Loskutovu un Maizīti. Pēc tam tos naudas piesavinātājus mūs tiesas sisēma nomuļās un palaidīs brīvībā, bet būs nošauti divi "zaķi ",jo nevarēs notiesāt vēl pāris oranžo kukuļnēmēju, jo būs pazuduši lietišķie pierādījumi ,no kukuļnēmējiem atņemtā nauda!
Lailai
L
Paldies, Laila, Jūs raksts ļauj vēl cerēt, ka mēs tomēr to kalvīša bandu varēsim aizslaucīt mēslainē. Tie, kas nepiekrīt Jūsu teiktajam, vēl aizvien ir ar aizsietām acīm vai kukuļus sarijušies un tagad agonijā tusnē.
maruta
m
ak, mēslu knābātājs atkal klāt :)))))))) nu ko, ne dienas bez kakiņām? citādi saimnieks nemaksās kapeiku, ko ?
KALVĪTI
K
tukšs plātīzers, bez mazākās jēgas par lietām, bez sirdsapziņas. labi, ka tauta viņu ar lietussargiem padzina kā sivēnu no sakņudārza. ..... es šausmīgi negribēju iet par Valsts prezidentu, tāpēc man nācās meklēt citu ... prezidents jau (..) neko nebūvē, neko neceļ, faktiski nekādas lemšanas viņam nav. Valsts prezidents, ņemot vērā, ka viņš veic reprezentatīvas funkcijas, ir piemērots 60, 55 gados. Tad forši braukāt apkārt un sagaidīt pensiju,» vaļsirdīgi klāstīja Kalvītis.... PTP (Pilnīgi Truls Pālis)
Ilze
I
Laila - malace! Labs raksts, paldies Pakalniņai.
ventins digiteaching.com
v
JA KALVITI ILGI MES TEVI AATCERESIMIES AR TAVIEM SOLITIEM 7 TREKNIEM GADIEM,KA TIK TALU ESAM NONAKUSI KA PAT LOPKOPEJU KURIEM BIJA JAIZPILDA VISAS EIRPRAS SAVIENIBAS PRASIBAS KUTIS ,TAGAD IES UZ GALU.KALVITI ,KALVITI UN VINA DIEVINATAJI-LAIKAM JAU MAZAKS KUMOSS JUMS ATLEC NO VINA PROMBUTNES MP AMATA.!KA NEKA BIJA PREZIDENTS , KURU IZMETA NO RATU PAKALAS TAUTAI GRAUSANAI ,TIKMER RATI UN VEZUMS AR TIEM PASIEM VEZIEM BRAUC TALAK,.KO JUS DARISIET JA TAUTA CELSIES ATKAL UZ KRASTMALU.TADI PARTIKUSI IR MAZAKUMA !!!! PAREIZI LAILA-IR JARAKSTA LOTI ATKLATI UN VARBUT KADS APDOMASIES.JA NE-NU LAI TAD REJAS TALAK,-TADS IR VINU SUNU UZDEVUMS. MALACIS LAILA.
zvirbulēns
z
Trešo personu tēriņi nav pieskaitāmi TP tēriņiem, te Loskutovs nolaida kā tautā saka muļķi. Ja vēlēšanas notiktu šodien, TP iegūtu vēl vairāk vietu. Loskutovs, iespējams ir izdarījis kriminālsodāmu pārkāpumu, nolaidību, kas izsaukusi smagas sekas. Ja KNABā pazudusī nauda netiks atgūtu, Loskutovu tiesās. P.S. Laila, laiks rādīs, cik tu te gaisīga esi bijusi. Nu jā, pavasaris! :)))
kopīgā SAIMpatrija
k
Nenopērcies un nemeklē pa partijām, un viss noskaidrosies un nostāsies savās vietās.
Aivars E
A
Un atkal "āža kāja": 1) Kā es saprotu pases ir tirgotas gan Repšes (tātad iekšlietu ministru Māra Gulbja un arī Ērika Jēkabsona laikā) gan vēl agrāk. 2) Vilnis Jēkabsons kļūst par PMLP priekšnieku M.Gulbja laikā (2003.g.20.okt.), tātad ir JL "kadrs". 3) Tātad Segliņš šinī gadījumā aizstāv JL "kadru". 4) Kaut gan patiesībā viņš neko neaizstāv, bet vadās no prokuratūras saņemtās informācijas, kurā ir noskaidroti ļoti konkrēti vainīgie, ko kuriem vēl jāpaskatās vai kāds arī nav saistīts ar JL. Rakstīt jau var daudz, bet tomēr vajag pakontrolēt, kas beigās ir "uzcepts"!!!
Artis R.
A
Labs un nenomaldījies skatiens uz notiekošo! Paldies L.Pakalniņai!
Vizma
V
Paldies, Laila, ka Tev izdevās oranžajiem uzkāpt uz varžacīm!
oranžais
o
ir jau mazohisti,kuri paši baidās cūcības taisīt,bet izjūt baigo kaifu lasot ,tādus pakalniņas veidīgo rakstus.Neko darīt,katram sava tiesa.
oranžais
o
Vai Latvijas likumos rkstīts,ka oranžie savas domas masu mēdijos nedrīkst paust !? Nav gadījies šādu likumu redzēt.Loskutovveidīgo aizstāvjiem,gribētu ieteikt turēties pie juridiskiem un morļes likumiem,pirms kādu nosoda.Ja runā par Loskutova grēkiem ,nevajag pīt iekšā tautas partijas vai citu nedarbus.Izķidājiet Loskutovu no visiem viedokļiem un pieņemiet lēmumu.Nejauciet veltīgi ūdeni.
kurmīti
k
...un Lupatiņa sakarā ... spēcīgi raksti kā vienmēr un argumenti tie paši cits bez matiem cits ar brillēm citam uzvārdu var pamainīt un neesi nu tik kautrīgs un neslavē Lailu jo viszinošākais un gudrākais šeit taču esi tu var jau būt ka visiem tā neliekas bet pašam jau nu noteikti tikai neaizmirsti pauzēs starp savu gudrību(hi-hi)rakstīšanu aiziet pie ārsta vai vismaz palasi kaut ko no psihiatrijas iespējams gan ka nepalīdzēs bet pamēģini!
David Hasselhoff
D
...Starp citu, Kalvīša valdība krita arī tāpēc, ka vairāki latviešu valodas vārdi ieguva jaunas nozīmes. Piemēram, zooloģiskais dārzs, pateicība, aploksne. Arī lietussargs... te vēl varētu pielikt klāt-taukmūlis(-ļi),cūkuģ īmis un vienkārši cūka(lai piedot man šis mājlops) kā tajā anekdotē par kāda K. šoferi kurš to cūku sabraucis pieminot šos nosaukumus nav nekas sīkāk jāpaskaidro visi saprot par ko ir runa

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas