Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Laila Pakalniņa: Māju un ideju cena

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Vecis
V
"zvirbulēns 29.10.2008 10:17 Okupācijas muzejs ir privāts kantoris - ar to arī būtu jāsāk!" ?????? Tad jau arī okupācija ir privāta lieta!
Bēdīgais
B
No Zirbulēna vairāk neko nevar prasit kā bērnisķīgas muļķības. Ne par velti viņš sevi tā ir nosaucis. Ja tev galvā nav vairāk kā zvirbulim...
Ilmārs
I
Pazīstamais padomju biologs, profesors Vladimirs Aleksandrovs par totalitārismu un mūsu laiku situāciju Krievijā: „Valstī [Staļina laikos un vēl vēlāk] tika izveidoti miljoniem cilvēku ar iedragātu tikumību, ar apklusinātu sirdsapziņu. Viņi kļuva par matrici, kas nodod savu dvēseles kroplību nākošajām paaudzēm. Šī duļķainā straume ir nonākusi arī līdz mums. Un tā lielā mērā nosaka modernās sabiedrības zemo morāles līmeni ar visām no tā izrietošajām sekām mūsu valsts garīgajā un materiālajā dzīvē...” Kā sacīt jāsaka - informācija pārdomām. Par straumi un duļķēm.
[email protected]
h
Okupācijas muzejs - objektīvu vēstures liecību saglabātājs, gan ir laba lieta. Vēl labāk būtu, ja katrs trešais latvis saldsērīgi nenopūstos par labajiem laikiem CCCP sastāvā... Muzejs, tas ir labi, bet sakarīga Latvijas vēstures mācīšana skolās - vēl labāka.
c
c
Pie visa vainīga Tautas Partija.
Guodmanis
G
Valsts ir Vaškevics.
?
?
Un kur Šlesers ? Vai par šito tagad piķos?
mnja
m
tpfu, protams Rātslaukums, zvirbulēns nojauca..
bla bla
b
.. būtu labāk salīdzinājusi ar j3b gada budžetu un'galvenais - šī budžeta funkcionālo jēgu. Laikmetīgai mākslai iztērētais j3b budžetā ir privātprojekts, jo Laikmetīgās mākslas muzejam nav nekāda sakara ar valsti. Nevajag te izlikties, ka saproti lietas un mērīt striķi ar desu, pilnīgas muļķības te sarakstītas!
andris B.
a
zvirbullēn, šis muzejs jau pārcēlies uz Doma laukumu? Interesanti...
M. Zelme
M
Gan es izdomāšu, kā sekot Ķīnas paraugam un izšaut visus zvirbulēnus. Protams ar M51 vai sliktākā gadījumā ar Uzi. Rīgā jau ilgāku laiku nav saimnieku. Tie, kas par tādiem uzdodās, ir nožēlojamu avanturistu bariņš, kuri cits citu apkaro par tiesībām būt pie lielākas siles. Tikpat nožēlojami ir daudzi komentētāji tikuši pie datora un tīmekļa. Okupantu un viņu kalpu - kolaborantu mantinieki, ar sovietkrievu domāšanu.
Ērglis
Ē
Šlesers labprāt gribētu, lai tāds muzejs vispār nebūtu, un viņš varētu droši kļūt par Baltijas gubernātoru Krievijas impērijā.
lasitaja
l
mnja- cik vaji gan zinat Rigas geografiju un tas rada shaubas ari par arhitekturas izpratni!
Ērglis
Ē
Piedod, bet tav ne jausmas par šo muzeju, ko tu ņirgājoties sauc par "privātu" kantori.
Ērglis
Ē
Skarbi precīzs raksts. Pats zinu OM iekšpusi un tā iestāde praktiski turās tikai uz fanātisku pašmāju speciālistu un rietumlatviešu darīto. Valsts nopelns tur ir nulle. Tāpēc kā ņirgāšanās šķiet visu ārzemju viesu muzeja obligātais apmeklējums.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas