Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

Laila Pakalniņa: Mazāk vērtīgs zelts?

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
rtra
r
Neaizmirstiet arī ziemeļaustrummaķedonijas superultasportaparalimpispēles!!... arī tur kāds mūsējais ir guvis platīna kausu, un par to valdībai jāpiemaksā... pie tam visiem vienādi, visiem tieši simtus tūkstošu un ne mazāk! Brežņuvs teica - o, o, o, o, o.
paaaa
p
Nu ko... gaidīsim kaut kad arī "gejolimpiskās" spēles? Tad jau būs jādod briljanta medaļa. Normālais tagad nav cieņā. Tikai nenormālais var būt pseudoliberālo žurnālistiņu un žurnālistīšu uzmanības vērts.
vova
v
eh, es nerunāju par morāli un ideāliem, es konstatēju reālo situāciju. ja trīs reizes nosauksim pakalniņu par ozoliņu, viņa nekļūs par ozoliņu, nu, nekļūs. varam no rīta līdz vakaram atkārtot, ka invalīdu sports ir līdzvērtīgs profesionāļu, no tā - ne auditorija, ne nauda, ne popularitāte - invalīdu sportam nepalielināsies. visu cieņu invalīdiem, dzīvē viss kas var gadīties, arī pats - nedod die's - varu nokļūt uz krēsla. un tomēr. vai tiešām tavs un citu komentētāju svētulīgais sašutums ir aizmēzis pēdējās saprāta paliekas? tu man pasaki - kur un kad invalīdu sports bijis līdzvērtīgs profesionāļu sportam?
petjka - vovam
p
... nu ko tur teikt. Es personīgi domāju, ka Jūs, Vova, esat mazāk vērtīgs nekā daudzi citi komentētāji. Tiešām. Labāk jau būt mucā, nekā uz s... čupas. Žēl, ka ir arī tādi viedokļi, bet aizliegt tādus, protams, nevajag. Olimpiskās medaļas un sports vispār ir naudas un resursu (arī cilvēcisko) šķērdēšana, aizvēsturisks atavisms vismaz pievērstās pārmērīgās uzmanības dēļ ( tā kā nebūtu citu cilvēciski nozīmīgu jomu, kur izpausties...). Bet, ja jau, tad jau. Abas zelta medaļas IR vienādas.
Mikija
M
Paldies Lailai par koncentrēto un aktuālo komentāru, sevišķi patika secinājums pēdējā rindkopā. Tam var tikai piekrist.
vova
v
raksts - ar liekulības smaku. šķiet, autore izkāpusi no mucas un saulē mirkšķina acis. tāpēc paskaidroju: jā, tas tiešām ir mazāk vērtīgs zelts. atvainojos. iespējams, mucā viss ir citādāk.
dzeris
d
Attieksme pret invalīdiem sen zināma, kāds tur jaunums. Bet, ja tauku piku Kaulīti kāds uzstieps Everestā - es tam cilvēkam no sevis toč gatavs tūkstoti noziedot.. Ja tikai viņš to visu būs nofilmējis.
t
t
būtu tikai normāli, ja apiņa sasniegumu novērtētu pienācīgi, atbilstoši bēmixistam bet pie mums??? lūdzu diena - pasekojiet pareizi bē bē brkastīs vaicāja pans kleksis - vai purnei ir morālas tiesības braukt uz šo olimpiādi, jo ko gan viņa ir darījusi invalīdu labā bet aizbrauca gan...
tim
t
Laila, man šķiet, ka Tu nevajadzīgi pārspīlē! Tie paši 20 000 pienāktos arī, piemēram, jebkuram "parastam" pasaules čempionam individuālajā sporta veidā. Tāpēc nedomāju, ka atšķirībai naudas balvas apmērā iemeslu vajadzētu meklēt tikai "pilnvērtībā" vai "nepilnvērtībā". Ir jau arī tādi gaužām objektīvi un neliekuļoti iemesli kā, piemēram, sacensību sportiskais līmenis (sportistu konkurence, dalībnieku skaits), kas, man domāt, paraolimpiskajās spēlēs nesasniedz olimpisko spēļu līmeni. Tas man šķiet visai godīgs iemesls, kādēļ arī balva mazāka. Tāpēc Tavs retoriskais salīdzinājums "invalīda medaļa ir tieši piecas reizes mazāk vērtīga par medaļu, kuru izcīna vesels cilvēks" man šķiet demagoģisks - šaubos, vai pašiem invalīdiem šāda liekuļota uzmanība ir vajadzīga.
Dhago
D
Kā tikai 20000 Ls? Tā ir drausmīga necieņa.
zvirbulēns
z
p.s. Zvirbulēn - un Tu pats par tādu Apini pirms tam kaut ko biji dzirde`jis? Vai šīs spēles skaties? Kādus vēl čempionu uzvārdus vari nosaukt? ( tikai nevandies pa netu... :) ) ----------- Nebiju dzirdējis, spēles neskatos, uzvārdus nosaukt nevaru :))) Bet mana replika Lailai bija par to, ka "Diena", kas te tā to taisnību meklē, nelika uz sava vāka Apini, kaut citus lika. Divkosība- tā man derdzas.
andris B.
a
Nu nav viņai taisnība, tad jau mums būtu jābūt šokā arī par to, ka sievietes tenisā , basketbolā un citur pelna mazāk nekā vīrieši. Kāpēc piem. Biedriņš (tomēr vēl ne tuvu nav pat starp izcilākajiem NBA basketbolistiem) par bumbulēšanos gadā nopelna desmitiem reižu vairāk nekā viena no pasaules TOP maratonistēm Prokopčuka, kuras treniņu process ir daudz smagāks. Summas lielumu nosaka sporta veida popularitāte, sponsoru/reklāmasdevēju vēlme maksāt. ASV Olimpiskie čempioni saņem, ja nemaldos, 15 tūkst $ (tas ir ap 7 tūkst latu).Bagātajā Latvijā Paralimpisko spēļu čempions 3-reiz vairāk. p.s. Zvirbulēn - un Tu pats par tādu Apini pirms tam kaut ko biji dzirde`jis? Vai šīs spēles skaties? Kādus vēl čempionu uzvārdus vari nosaukt? ( tikai nevandies pa netu... :) )
Mārtiņš
M
Pilnīgi pievienojos šim viedoklim, par nihilistisko valsts pārvaldi. Arī man patīk Lailas Pakalniņas komentāri un politsikā aktivitāte. Es ticu, ka šādi cilvēki kā Laila dzīvotu saskaņā ar sirdsapziņu un ideju par taisnību ja būtu valsts pārvaldē. Ļoti skumji skatīes uz dažiem labiem kādreizēji lielākajiem valsts patriotiem, kuri ir labprātīgi iemainījuši savu sirsapziņu un aizmirsuši no kurienes paši nākuši. Te varētu rakstīt garu rindu, bet rindas sākumā nāk prātā Latviešu uzvārdi: Dobelis, Ozoliņš, Kalniņš ....
zvirbulēns
z
Lailai var tikai piekrist, jo, ja olimpiskie čempioni bija uz "Dienas" vaka, tad Aigars Apinis nē! Bet citus jau mēs redzam, sevi nē! P.S. Vispār drūmi :(((
soliitis
s
Ļoti precīzi pateikts un spēcīgs raksts.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kas agrāk bija neiespējams, šodien ir digitāls

Par tehnoloģiju attīstību, e-paraksta pilngadības sasniegšanu un digitālo iespēju paplašināšanos Guntars Gūte sarunājas ar VAS Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs (LVRTC) valdes priekšsēdētāj...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas